Goede services en mooie producten.

Geweldige herenmode. Soms behoorlijk aan de prijs (Paul and Shark) maar fantastische kwaliteit. Voor mij eenvoudig te bestellen via de site en telefonisch zeer behulpzaam bij vragen. Dank en groet, Jaap.

Goede betrouwbare leverancier

Retouren worden direct behandeld en je krijgt dan keurig netjes een ontvangstbevestiging met de mededeling dat het totale bedrag binnen 5 dagen op je rekening wordt bijgeschreven. Heeft mooie herenkleding.

Prima ervaring zeer klantvriendelijk

Jammer, dat mijn aankoop dit keer niet gelukt is. Maar de manier waarop ik op de hoogte gehouden wordt van aankoop en retour spreekt mij aan.

• Kwaliteit

de laatste bestelling liep fout maatvoering niet goed moet zijn 6xl ipv 5xl eea teruggestuurd

• Kwaliteit

Zeer snelle en keurig verzorgde levering. Retourzending probleemloos en op eenvoudige wijze geregeld.

Prachtig verpakt

Heb jas besteld. Prima bezorgd en heel mooi in kleding hoes ingepakt. Was echt verrast.

• Kwaliteit

Prachtige kw liteit en snelle levering!

Zeer tevreden met de nieuwe kleding.

xx

Geweldige service

Alles mooi ingepakt, prijzen zijn goed, en zelfs 'n doosje pepermunt erbij, top.

• Kwaliteit

Mooi assortiment en goed service

Fijne webshop, mooi assortiment en perfecte service.

Supernetjes

Zeer mooi verpakt en verzonden

zeer snel geleverd

zeer snel geleverd en netjes verpakt

Al jaren erg tevreden

Perfect geleverd

een zeer goede ervaring met Schulte Herenmode

zeer goed

netjes op de hoogte gehouden via mail na mijn bestelling en order snel in huis en goed verpakt

Lekker snel

tegnvaller

ik had 2 donker blauwe (marine) jasjes besteld. De ene was echter licht blauw en de ander was grijs blauw. Ik heb de colberts helaas moeten terugsturen

Geweldige service

Had een paar broeken online besteld zonder probleem weer terug kunnen sturen wel een gehouden. Verder een fantastisch assortiment van kleding.

Snelle en goede levering

Mijn bestelling werd snel en goed geleverd. Bovendien zit er een retourlabel bij ingesloten in het pakje zodat indien nodig, gratis terugsturen geen probleem is.

Duidelijke site, goede service

Mooie, duidelijke website. Snelle levering en goede service.

• Kwaliteit

zeer snelle levering en uitstekende verpakking

de MEIJER Chicago jeans pepast, maar de broekspijpen zijn iets te lang , zodat ik hiermee naar de kleermaker moet gaan.

• Kwaliteit

Keurig afgehandeld en zo hoort het. Ik ben er blij mee.

top in de grootste

eindelijk een modezaak die ook grote maten heeft van perfecte kwaliteit

• Kwaliteit

Snelle levering. Achteraf betalen en prima kleding

Traag traag traag traag

Verzending traag, communicatie traag, retourbevestiging traag….etc etc. Moeten tekenen voor ontvangst betekent dat je thuis moet zijn en anders weer naar PostNl punt moet. Waarom koop ik online!? Gemak is weg. Niet meer van deze tijd! Allemaal traag. Kortweg ‘stroperige’ aankoop dus nooit weer. Tja .. kwaliteit van goederen (Eton en Polo Ralf Lauren etc.) blijft natuurlijk goed. Maar daar betaal ik dan ook graag goed voor. Alleen verkooppunt deugt niet!

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.