De maten klopten precies, prijs kwaliteit in orde.
Betrouwbaar goed bedrijf, met hele mooie merkkleding. Koop wel vaker daar.
Op basis van jullie belofte over de levering had ik de kleren graag willen meenemen op een reis. De spullen kwamen veel later.
Het spijt ons te vernemen dat de door u bestelde artikelen later zijn geleverd dan verwacht. De maten van de door u bestelde artikelen waren helaas niet meer op voorraad en zijn daarom direct doorgezet naar de leverancier. U heeft hierover een bericht ontvangen met de uitleg dat uw bestelling later geleverd zou worden. Helaas hebben sommige merken een langere levertijd, waardoor uw bestelling later dan de gebruikelijke 3 werkdagen is verzonden. Onze excuses voor het ongemak.
heb 'm ontvangen. bleek toch 1 maat te klein te zijn wat ik mis in de retourbon is aangeven:"ik wil dit overhemd retourneren en graag 1 (of 2) maten groter ontvangen. Betreft bestelling met ordernummer 1000205259.
Ons systeem is helaas niet uitgerust om artikelen te ruilen. Wanneer u een product retourneert, betalen wij het bedrag aan u terug. U kunt vervolgens zelf een nieuwe bestelling plaatsen voor de juiste maat of het gewenste artikel.
top!
Omdat de mobiliteit van mijn echtgenoot slecht is en het belangrijk is dat kleding goed past heb ik bij Schulte digitaal besteld. Na dat ik eerst nog telefonisch contact heb gehad omdat de maattabel me niet genoeg informatie gaf heb ik de bestelling gedaan. Op hun advies hebben ze , het ging om een jas, 2 maten gestuurd en daar hebben we een keuze uit gemaakt. De rest van de bestelling paste prima. Héél fijn om te ervaren dat het zo nog kan!
Prima.
groot assortiment
Prima, goede collectie en goede service. Ruime collectie lengtematen in de broeken en overhemden. Een van de broeken moest ik helaas terugsturen omdat de pasvorm voor mij niet goed was. De retourzending werd ook goed verwerkt. Met goede instructies en retourlabel.
Uitstekende (tussen)jas van Gant. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Een prachtige broek voor een mooie prijs. Heel tevreden mee
Goede site, mooie kleding en betrouwbare levering.
Een paar dagen na de bestelling kwam het bestelde deel al binnen geheel volgens afspraak. Keurig verpakt met ook nog eens gratis retour mogelijkheid!
Door verkeerde productinformatie online niet de passende maat kunnen bestellen. Retourprocedure prima, dus ondanks dat het tegenviel alsnog een voldoende.
Bestellingen worden snel geleverd. Verkeerd bestelde artikelen kun je gemakkelijk retourneren, het betaalde gels staat snel weer op jouw rekening.
De Tenson jas die ik bestelde is van topkwaliteit en zulks tegen een correcte prijs. De levering ervan gebeurde zeer snel en correct. Kortom, ik ben zeer tevreden en kan dan ook Schulte Herenmode van harte aanbevelen !
Met name de goede filters op de website is een voorbeeld voor andere internet aanbieders
Wat een prachtige broek. Niet precies wat we zochten maar toch zijn we er heel blij mee.
Overzichtelijke website met goede foto's en informatie over de maten, beschikbaarheid, en kortingen.
Snelle levering en prachtige kwaliteit.
Goed, voldoende aanbiedingen en keuze! Levering en verpakking keurig!
Mooie kwaliteitskleding. Netjes verpakt en snel verzonden. Helemaal top.
Geef mij als vaste klant eens wat aandacht.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG