Filter

Na mijn 1e bestelling ging het helaas van alles fout. Telefonisch contact was heel goed en waren tevreden. Alles is opgelost. Jammer dat van de polo's maat L te klein is uitgevallen. Waren bestemd voor onze zoon. Inmiddels nieuwe ontvangen maat XL. Mijn zoon komt een dezer dagen langs om deze op te halen. Dan weten wij of alles goed is. Bedankt voor de service en goede afwikkeling.

Zeer goed!!

Aanrader voor elke man & vrouw

• Kwaliteit

Al jarenlang een tevreden klant.

Altijd precies wat ik wilde hebben, goed verpakt en keurig op tijd.

Uitstekende keuzes en service

Het aanbod aan kleding vind ik prima en de levertijd en afhandeling is uitstekend.

Fijne website!

Goede ervaring zowel met bestellen als verzending.

Snelle levering, prima product

geweldig

snelle levering 2 colberts besteld verschillende maten 1 terug gestuurd op vrijdag afgelopen woensdag geld retour

• Kwaliteit

goede merken en snelle levering.

artikel is snel te vinden. Retourzending ook vlot afgewerkt.

Keurige behandeling en snel

Grote overzichtelijke keuze

• Kwaliteit

Zeer gebruiksvriendelijke site. Als je belt, word je vakkundig te woord gestaan. Is het toch niet helemaal goed , dan wordt er zeer snel terugbetaald. Al met al: zeer tevreden.

• Kwaliteit

Duidelijke communicatie, snel verzonden.

Als test voor pasvorm 1 Fred Perry polo besteld. Was binnen 1 dag verzonden, 2 dagen later had ik hem al binnen. Past perfect, ga zeker vaker Polo’s bestellen via jullie site.

• Kwaliteit

Snelle levering en prima kwaliteit

De producten worden met zorg verpakt en verstuurd en voldoen aan de verwachting.

• Kwaliteit

Top aanlevering en goede promotie

Top schoenen van Floris van Bommel

Een fijne vertrouwde winkel

Overzichtelijke en makkelijke site. Snelle afhandeling van zowel levering als van retour. Vertrouwd als in: je weet dat er geen gedoe komt

Goede prijs, kwaliteit verhouding

Goede service, uitgebreid assortiment

goede service

artikelen pasten niet en gratis geretourneerd. Prima toch?

100% in één woord!

Snel en uitstekend!

Keurig

Overhemd besteld en uiteraard ook gekregen op de voorzegde tijd. het overhemd was verpakt in een zeer luxe verpakking.

• Kwaliteit

Product op tijd geleverd, helaas een lichte beschadiging op 1 schoen, maar keurig opgelost door Schulte Herenmode.

Alles goed geregeld

Heb online t-shirts besteld en kwam er achter bij ontvangst dat deze shirts een smalle boord hadden, terwijl ik ze altijd met een brede boord heb. Gebeld met de klantenservice en de medewerkster heeft toen voor mij opgezocht welk bestelnummer is moest hebben voor de brede boord. De eerste terug gestuurd en de nieuwe weer besteld. Binnen een paar dagen in huis en de geretourneerde akkoord bevonden en gisteren 02-07-2024 het geld weer op de rekening. Super snel allemaal. Chapeau

Prettig zakendoen.

Simpel, eenvoudig en snel af te handelen.

• Kwaliteit

De eerste keer maar zeker niet de laaste

Snelle levering en veel aandacht hoe ze het kledingstuk verzenden. Echt een winkel al je kwaliteit zoekt.

• Kwaliteit

Snelle berichtten en vlotte bezorging

• Kwaliteit

Prachtig product (shorts) en supersnel in huis

Mijn oog viel op Auronautica Militare (Italiaanse snit) shorts in een bijzondere kleur. Besteld, binnen 48 uur in huis en perfecte pasvorm.

Uitstekende service

Goede prijzen, snelle levering en keurig ingepakt.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG