Ook de retourzending vlot verwerkt. CHAPEAU!!!
Alles goed verzorgd en op tijd binnen gekregen.
Alle keus van kleren voor grote maten. Prima kwaliteit en prima zorg voor de klant. Al jaren vaste klant, nooit problemen gehad. Retourneren klasse geregeld. Top firma
Zeer prettig ervaring
Een schitterende sjaal voor een vriendelijke prijs
Mooie kwaliteit poloshirts en snelle levering
Eindelijk een winkel gevonden waar de service nog op 1 staat. Goede kwaliteits kleding, goed geholpen in de winkels en ook gekocht op internet dat ging ook prima. Ouderwetse service waar vind je het nog. Ben geweest in Lisse, Hillegom en Heemstede alle drie perfecte bediening. Ben een nieuwe vaste klant.
Diverse malen besteld altijd snel en correct
Heel blij met de zomerse overhemden voor mijn schoonvader en bonusvader!! Ze zijn heel goed ontvangen.
Ik kom graag in de winkel en ga nooit met lege handen weg . De service is goed en altijd staat de koffie klaar
Bestelling werd niet in de gaten gehouden. Na 11 dagen gereclameerd en wegens vakantie levering na een bepaalde datum afgesproken. Desondanks werd het toen weer te vroeg gestuurd en werd het door PostNL voor de deur gelegd waarna ik het na terugkomst (4 dagen later) aantrof. De broek was droog door de plastic verpakking in de doos.
Onze excuses voor het ongemak dat is ontstaan doordat uw bestelling tijdens uw vakantie is verzonden. Ons geautomatiseerde logistieke systeem heeft dit proces niet kunnen aanpassen aan de gewenste datum. We begrijpen dat dit teleurstellend is geweest. Het spijt ons ook dat PostNL het pakket voor de deur heeft achtergelaten. We zullen dit zeker aan hen doorgeven om herhaling te voorkomen. We zijn verheugd te horen dat u de broek in goede staat heeft ontvangen. Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd voor u klaar.
Zie hierboven
Hele ruim assortiment met aantrekkelijke prijzen was de 1e aankoop maar vast en zeker niet de laatste.
Goede combinatie van web- en gewone winkel in Heemstede
Snelle levering,goede prijzen
Snel en goede spullen
Ruime keuze, overzichtelijke website, juiste merken en snelle levering!
Mijn eerste ervaring bij deze online winkel was in een woord Top!
goede kwaliteit en perfecte pasvorm mooie collectie.
Snelle en accurate levering, Perfect
Prima kwaliteit! Altijd de juiste maat!
bestelling netjes en op tijd geleverd
Klantgericht, kwalitatief goede producten, uitstekende dienstverlening en ook nog de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Zowel in de winkel als online uitstekende ervaring.
Overhemd terug gestuurd. Maat XXL gekregen. Ik had L besteld. Netjes de goede maat alsnog gekregen. Keurig nette communicatie omtrent deze fout.
Onze excuses dat u een verkeerde maat had ontvangen. Inmiddels hebben wij de juiste maat opgestuurd.
Original recension
Overhemd terug gestuurd. Maat XXL gekregen. Ik heb L besteld. Staat ook op de bon. Jammer hoor Hoop dat dit een goed vervolg krijgt Dan is het netjes en is de beoordeling hoger. Mvg
1/2 dag na bestellen stond de bezorger voor de deur
106-110 Hoofdstraat