De ene dag besteld en de volgende dag in huis. De broek zat in een mooie stevige doos.en het is een mooie nette broek. Top.
Mooi colbert, goede prijs, snelle levering
Maatindicatie van pantalons en shirts is onduidelijk en een warboel. Modern fut, norma Hoe kan het dat ik 2 shirts bestel allebei dezelfde size indicatie en de 1 past wel de ander niet.
Ik had een roze Tramarossa broek van mijn man gewassen en die was gevlekt door het wassen. Ik heb een nieuwe, maar ander model gezocht. Deze vond ik bij Schulte. Ik had hem al uitgepakt en de doos in de kartoncontainer gegooid die toevallig werd geleegd. Alleen de broek was een ander model en die was dus 1 maat te klein. Naar Schulte zelf geweest en ik mocht hem via de winkel omruilen. Ondanks dat ik de doos niet meer had. Goede service
Ik wacht nog steeds op mijn terug betaling van een retoer het is nu 8 dagen geleden dus duurt lang .
Wij hebben het voor u nagekeken en zien dat uw retourzending op 10 juni is verwerkt. Retourzendingen worden binnen twee weken na ontvangst verwerkt. Informatie over de verwerking van retourzendingen kunt u onderaan op onze website vinden onder 'Retourneren'.
Mijn man is heel blij met zijn bodywarmer. Heeft voldoende zakken en ook binnenzakken. Goede kwaliteit.
Snelle reakties
Heel nette verpakking,jammer dat het jasje te groot was en heb moeten retouneren. Tot de volgende bestelling!
Maar 1 aanmerking en dat is de aanduiding van slim fit bij kleding. De kleding die ik ontving en was aangeduid als slim fit was gewoon regular fit.
aankoop en de daar bij behorende administratieve activiteiten zijn prima verlopen. Helaas heb ik het artikel moeten terugsturen maar ook dat liep vooralsnog prima.
Snelle levering.
1 artikel lag elders dus ik verwacht dat ze er 1 pakket van wilden maken i.v.d. Dat groene gesukkel. Naah, komt het eerste artikel nog eerder dan de rest… Passen, dragen en na 3 dgn zakt het uit. De rest willen we niet, komt toch na 2 wkn. Terug ermee. Beter jullie Best doen, graag. Dank u en Succes
Bedankt voor uw review. We hebben uw bestelling nagekeken en gezien dat twee van de drie door u bestelde artikelen bij de leverancier besteld moesten worden. Het artikel dat direct leverbaar was, hebben we naar u verzonden. De andere twee artikelen zijn verzonden zodra we ze van de leverancier hebben ontvangen, wat kan leiden tot vertraging. Als u een klacht heeft over een ontvangen product, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via [email protected].
Betrouwbare, overzichtelijke, veel keuze, vlotte bezorging!!!
Afspraken keurig nagekomen en retour binnen paar dagen volledig afgehandeld volgens afspraak
Supernette verpakking!! Broeken besteld maar helaas niet de juiste maat . Retourzending ook prima verlopen. Alles keurig netjes en snel afgewikkeld. Complimenten!
Lekker vlot geleverd en een mooi product.
Alles is prima, alleen een account aanmaken met wachtwoord is nog steeds niet gelukt. Ook na correspondentie over en weer niet gelukt. Dat is jammer maar voor de rest werkt alles prima. Als de account had gewerkt zou mijn beoordeling 10 zijn.
Mijn voorraad polo’s weer aangevuld met Portofino shirtjes. Altijd goed en voor een redelijke prijs.
Goeie site, makkelijk bestellen en snelle levering.
Nogmaals zeer klantvriendelijk, maar wel hoge prijzen.
Schitterende collectie met enorme keuze en de verpakking is Koninklijk!
Mooie verpakking en snelle levering
Na bestelling keurig op tijd de bestelling ontvangen. 1 artikel retour gestuurd en snel een bevestiging ontvangen. Doorgaans is de terugbetaling ook snel afgehandeld.
zeer prettig.
106-110 Hoofdstraat