Filter

Mooie kleding,snel geleverd

Hele mooie kleding in grotere maten,genoeg keuze. Snel geleverd en mooi verpakt.

Goede zaak

Tijdige levering en keurig verpakt

Super mooie schoenen

Goede kwaliteit voor een zeer goede prijs.

• Kwaliteit

Mooie kleding, snel en netjes geleverd.

Hele ruime keuze voor een wat grotere maat. Prachtige merken.

Goede website .

Correcte afhandeling

Fijne webwinkel

Goede kwaliteit en snelle verzending.

Zéér professionele bedrijf.

Zéér klantvriendelijk & veel deskundigheid op het gebied van kleding.

• Kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Pakket was er snel. Broek zat goed. Kon iets langer, maar mijn man is wat langer dan de meeste mensen

Altijd hoffelijk geholpen

Er wordt altijd goed meegedacht. En ook geadviseerd als er toch niets gekocht blijkt te gaan worden. Versturen gaat altijd vlot. Mooie producten.

• Kwaliteit

Mooie broek en shirt met flinke korting op de broek

• Kwaliteit

In alle opzichten top net zoals de vorige keren.

Uitstekende webshop, overzichtelijk en gemakkelijk om te bestellen, kwaliteit kleding, zeer goede verpakking, snelle levering.

Zo als altijd .....prima

Duidelijke site, snelle levering, goede kwaliteit

Zeer positief

Snelle respons De wijze van verzenden incl verpakking Prima En last but not least :!alles paste

• Kwaliteit

Prachtige kwaliteit overhemden in een luxe verpakking!

Ik heb onlangs twee prachtige overhemden gekocht bij Schulte Herenmode en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het makkelijk was om precies te vinden wat ik zocht. De bezorging was opmerkelijk snel, en toen ik mijn pakket opende, was ik aangenaam verrast door de prachtige verpakking. Het verpakkingsmateriaal was van hoge kwaliteit en maakte het uitpakken tot een luxe ervaring. Zelden heb ik zo'n mooie presentatie gezien. Ik ben zeer tevreden met zowel de overhemden als de service en kan Schulte Herenmode van harte aanbevelen!

Fraai overhemd

Had voordien nog nooit iets besteld bij Schulte, maar de winkel staat voortaan op m'n voorkeurslijstje.

prima service en kwaliteitsproducten

Ik bestelde een polo van het merk Fred Perry. Een mooie polo van goede kwaliteit , helaas was de maat niet goed. Op zich was dat merkwaardig daar een eerdere polo van dezelfde maat wel goed paste.

Fenomenaal

Het bestelde artikel werd geleverd door de koeriersdienst. Fantastisch!

Zeer goede service

Duidelijke informatie over verzenden van bestelling. En de retour service is prima. Alles verloopt vlot.

Perfecr

Goede beschrijving

Heel snelle en correcte levering

Heel snelle en correcte levering

Snelle levering.

Nvt

Zeer correct

Uitstekende website, keurige leveringsinformatie en in in zeer fraaie doos netjes verpakt afgeleverd.

• Kwaliteit

ik koop al jaren bij schulte is tot nu toe prima bevallen. prima levertijden en prima aftersales wanneer het product niet voldoet.

perfecto

snel , goed en mooi