Filter

Duidelijke site, mooie producten. Retourzenden eenvoudig

Redelijk grote collectie grote maten Jas gekocht, was te klein, grotere maat besteld, retourzending was heel eenvoudig. Top.

Uitstekend!

Bestelde item volgende dag bezorgd verpakt in een mooie doos. Uitstekende kwaliteit en goed verzorgd. Ben er blij mee

• Kwaliteit

Alles naar wens verlopen.

Precies mijn maat, perfecte kleur en pasvorm. Heel snel geleverd en keurig verpakt in mooie hoes en stevige doos. Kortom super geregeld.

• Kwaliteit

Mooie kleding en goede service .

Ik ben heel tevreden.

• Kwaliteit

Lokale hulp in Heemstede was zeer attent en goed

Had online iets besteld dat aan de kleine kant was. Daarom naar de winkel in Heemstede gegaan waar ik zeer goed ben geholpen en met het juiste zomerjack ben vertrokken.

• Kwaliteit

Mijn ervaring is in een woord geweldig.

Zelfs de klantenservice doet de naam eer aan, door zelfs in het magazijn te gaan kijken of een bepaalde maat overeen komt met een broek die ik al heb. In een woord geweldig.

Perfect!

De afhandeling is netjes, daarom ben ik ook al jaren klant bij jullie.

• Kwaliteit

Vlot besteld en vlot geleverd.o

Heldere aanbieding van goede kwaliteit kleding.

Alles goed.

• Kwaliteit

Fijne combinatie van een off en online winkel!

Ik bestel bijna altijd online, dit gaat super, de collectie is precies wat ik zoek en ook de merken die mooi vind en pas. Ik ben 2 meter en 150kg en dan is normaal de spoeling erg dun.

• Kwaliteit

Groot assortiment mooie herenkleding. Goede en duidelijke webshop. Goede informatie en snelle verzending. Ga zo door Schulte Herenmode!!!

• Kwaliteit

Eindelijk keuze in lengte maten. In de winkels in Omgeving Goes niet meer te krijgen helaas. Deze webshop is een uitstekend alternatief. Snel geleverd n mooie kwaliteit! Om te onthouden.

• Kwaliteit

Waww wat degelijk en betrouwbaar

Correcte vlotte bestelling en communicatie, netjes verpakt alle papieren netjes mee ingesloten. Ook voorzien van een compleet ingevuld retourformulier. Daar is overigens geen gebruik van gemaakt , bestelling en levering waren perfect afgerond. Mooi bedrijf!!

• Kwaliteit

Prima kwaliteit en stipte levering

Mooie aanbiedingen en een aansprekend assortiment

Snel

Snelle bezorging

Zeer tevreden.

Zeer tevreden.

goed voor herhaling

keuze-service-prijs: zeer goed!

Voor herhaling vatbaar

Leveringsvoorwaarden volgens de afspraak nagekomen

stipt en correct !

Vlot systeem om te bestellen/en ev.retourneren. goeie website

• Kwaliteit

Artikel niet naar mijn verwachting

Zal retourneren. Bestellenen afleveren prima verzorgd

Nza jas

Hele mooie jas ontvangen. In de winkel is het toch net even anders. De omschrijving was heel duidelijk. En alles naar wens

Betrouwbaar met mooie artikelen

Altijd snel en keurig geleverd en ook de eventuele retouren worden redelijk snel behandeld en snel terugbetaald.

• Kwaliteit

Hetgeen ik koop blijkt van goede kwaliteit. Maar is de prijs ook naar. Keurig altijd op tijd verzonden en door mij kunnen ontvangen in degelijke/goede verpakking.

Heerlijk winkelen

Mooie en makkelijke website, met fraaie artikelen. Je bestelling wordt in mooie verpakking thuis bezorgd.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG