Alles OK

Alles was prima. Alleen wil ik het aandacht vestigen op het feit dat een pot verf open was met een klein verlies van verf. Iemand heeft het moeten sien wan de pot was ingepakt in een bijkomende plastieke zak. Sorry voir de taal. Ik ben franstalig...

Uitstekende prijzen

Kwaliteits verf voor een goede prijs

toch niet helemaal tevreden

Heb vier blikken besteld drie waren er goed één was behoorlijk gedeukt

Goede verf qwa uitstrijken en dekking

Geweldig geregeld

Juiste verf besteld goede kwaliteit emmers en vandaag besteld 1a2 in huis super

Heel tevreden

Correcte info over de producten. Zeer tevreden met de aankoop. Vlotte levering Diensverlening is super, probleem met uitgelopen verf werd meteen opgelost.

Goede ervaring, goede service

Bestelling geplaatst, snel geleverd. 1 emmer lijm bleek beschadigd, kan gebeuren. 1 mailtje gestuurd en direct kosteloos een vervangende emmer ontvangen. Aanrader!

Snelle levering k

Top product

Uitstekende service

Snelle levering, scherpe prijzen, netjes verpakt,

Heel goede verf, snelle levering, gemakkelijk om te bestellen.

Verkeerde kleur

Verkeerde kleur toegestuurd.

prima geregeld

Snelle levering naar België en verfwaren goed ingepakt.

Snelle levering naar België en verfwaren goed ingepakt.

Zeer tevreden klant

Correct en op tijd geleverd.

Een tevreden klant

De verfzaak aan je deur

Had geen tijd om naar een verfzaak te gaan en verf uit te zoeken. Zoekend op internet ontdekte ik deze verfzaak die alle soorten verf hadden en de volgende dag aan huis leveren. Tevens kreeg ik korting voor mijn eerste bestelling. Zeer gewaardeerd en voldeed aan mijn verwachtingen.

Kwaliteit verf super

Goede levering en mooi op tijd geleverd.

Goede service sneller levering kortom schappelijk geprijsd

Fijn bedrijf goede klantenservice

Helaas tijdens transport was er iets niet helemaal goed gegaan maar daar kon verfonline niks aan doen. Wel super en snel opgelost door verfonline. Gelijk weer een bestelling gedaan.

Gebruikvrienderlijk

Overzichtelijk, snelle levering

Goede kwalteit, snelle levering

Goed, maar niet overtuigd.

Bestelling en leveringstijden zijn top, maar bij mij was de verfpot helemaal geblust . Dit kon natuurlijk ook aan de bezorger liggen, maar hadden ze meer bescherming in de doos gedaan kon dit niet gebeuren. Ik ga in de toekomst zeker nog bestellen en hoop dat ze dit probleem oplossen.

Prof. webshop met klantgerichte Customer Care/klantendienst

Zeer prof. webwinkel voor verf en alle toebehoren. Goede prijzen, zelfs voor prof. kwaliteitsverven (Sigma, Histor,…). Goed werkende klantendienst, die prof. reageren op elke vraag of probleem, en steeds snel met een correcte oplossing komen. Hier tellen de klanten = Customer Care. Op alle gebied, een prof. en zeer tevreden ervaring. Een aanbeveling.

Prima service en ondersteuning ook toen post nl een pakket het kwijt was

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo