Klantenservice en management onprofessioneel, puur bedrog!
Na eerder prof. klant te zijn geworden en een 1e bestelling te hebben geplaatst, bleek nu bij een 2de mogelijke bestelling dat Verfonline-XL vakkundig eerst de prijzen eind februari te hebben verhoogd van alle artikelen, om daarna op 8/3/25 een mailing te versturen met een kortingscode -10% (ONLINE10).
De artikelen in mijn winkelmand stonden nog actief van eind februari, en bij toepassen nieuwe kortingscode bleek plots dat alle prijzen significant verhoogd waren. Wij noemen dat puur bedrog! Ook bij afrekenen met de verhoogde prijzen bleek dat de kortingscode -10% niet te werken en prijzen can de winkelmand zonder korting te worden aangeboden bij betaling. Dit hebben wij natuurlijk geweigerd, en tevens een 2-voudige klacht ingediend bij Verfonline-XL. Voorheen kregen we deskundig advies en prof. antwoorden van Chantal, maar nu kregen wij onprofessionele feedback, geen oplossingen en vele ontkenningen van het gepleegde bedrog via Danny van de klantenservice.
Na telkens de duidelijke bewijzen met printscreens te hebben aangeleverd, bleef Danny ontkennen tegen beter weten in, en werd hij ook nog onbeschoft. Deze firma en Danny hebben geen takt en zeker geen schuldbesef, want de klant koopt toch en mag worden opgelicht.
Uiteindelijk is bevestigd dat Verfonline-XL dat men eind februari de prijzen had verhoogd. De kortingscode (ONLINE10) bleek uiteindelijk niet te werken bij bestellingen <100€.
Conclusie: Er zijn veel betere, goedkopere en prof. webshops voor verf en toebehoren, die prof. reageren en ook met extra kortingen werken. Een klant is niet dom, en een klant wenst correct en professioneel te worden behandeld. Dit is duidelijk niet het gevel bij/via Verfonline-XL. Wees dus gewaarschuwd en koop elders.