Snel en correct

Goede leverancier

Een goed product

Gewoon goede levering

Gewoon goede levering. Kan nog geen oordeel geven over de kwaliteit.

Levering kan sneller

Maandag besteld, volgens de website zou het dan de volgende dag geleverd worden. Donderdagochtend nog steeds geen bevestigingsmail ontvangen en daarop maar zelf gebeld. Toen is de verf wel de volgende dag bezorgd. Heb er geen problemen mee dat een bestelling niet binnen een dag geleverd wordt, maar maak daar dan melding van. En benoem dit niet zo op je website

Netjes geholpen

super

wat een super fijne ervaring om bij jullie te kopen. snel geleverd,heel goed verpakt....

Perfect zoals beloofd

Alles zoals beloofd

Goed materiaal en snelle levering

Ik zocht behang voor over mijn structuur muur. Uiteindelijk uitgekomen bij verfonline. Voor betaalbare prijs zowel repro glasvezel als goede lijm verkregen het scheelt nog al met de een bouw markt voor 2 rollen bij verfonline koop ik er 1 bij een bouwmarkt

Heel goed geleverd

Oke

snel geleverd

goed gegaan en goed verpakt de emmers muurverf

Snelle levering.

Besteld en de volgende dag geleverd, heel fijn. Zo kon ik doorgaan met mijn schilderwerk.

Bestelling de volgende dag binnen en goed geprijsd.

Verschillende keren bij verfonline-XL besteld

Goede kwaliteit en een snelle levering

Snelle levering.

Snel geleverd en een goede prijs. Helaas was 1 emmer beschadigd.hierover gemaild en de volgende dag gebeld .vervolgens zeer snel een nieuwe toegestuurd gekregen

Uiteindelijk is alles goed opgelost

Bestellen via de site verliep vlotjes. Dezelfde avond werd er een doos gebracht. Dit was onverwacht en het was maar 1 artikel van de hele bestelling. Volgende ochtend gebeld. De medewerker aan de telefoon vond dit ook vreemd omdat alles in 1x was meegegeven aan de vervoerder. De rest werd idd die avond nageleverd. Daar bleek een pickfout gemaakt te zijn in het magazijn waardoor er van 1 artikel slechts 1 stuk in de doos zat en niet de gevraagde 5. Dit stond wel op de pakbon. Mail gestuurd en de volgende dag kreeg ik antwoord dat de 4 ontbrekende artikelen werden nageleverd. Dit is ook idd gebeurd. Dus nu alles compleet en kunnen we aan de gang. Uiteindelijk alles dus netjes en snel opgelost.

Snel en compleet afgeleverd!

Gebruikersvriendelijke site, makkelijk bestellen, netjes geprijsd en snelle levering. Zoals het hoort!

Goede service.

Levering was volgens afspraak

Perfect!

De volgende dag al bezorgd!

Goed en snel geleverd

Bij VERFONLINE XL besteld. Goed verzorgd, pakket ingepakt, en snel bezorgd. Het was er zelfs een dag eerder dan gemeld. Daar was ik wel blij mee, kon ik gelijk beginnen. Groet Roel

Super snelle verzending, voor ons een topwinkel!!

Super snelle verzending! Goed verpakt in stevige doos!

Prima spullen, snelle levering!

Enig min punt is de vervoerder. Die is weinig van professioneel. Verpakking kwam behoorlijk beschadigd aan, gelukkig waren de behangrollen zelf niet beschadigd, maar slechts ingedeukt. Dit had voor de verwerking gelukkig geen consequenties.

Snelle nette levering en goed materiaal

Goede en snelle service

Fijn websitebezoek en makkelijk zoeken op product. Goede prijs kwaliteit verhouding, en snelle levering. Levering was door gooiende postbezorger niet goed gegaan maar werd snel opgelost door verf online xl.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo