Goed geregeld, snelle levering, mooie producten

Was even wennen om te behangen met renovlies behang, vrij stug behang maar resultaat mag er zijn.. Had 3 emmers lijm besteld maar hou er 1 over, misschien omdat ik alle muren in de voorstrijk had gezet.. Zeer tevreden over alles.

Zeer snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Fijne ervaring met verfonline-XL, hadden voor zaterdag verf nodig. Donderdagavond (laat) besteld en vrijdag avond al in huis. Producten precies zoals verwacht. Zullen hier vaker onze verf bestellen je zal het andere mensen ook aanraden!

Perfecte service

Zeer goed verpakt. Door mijn fout iets misgelopen, laartoch rechtgezet door de firma. Top

prijs kwaliteit

verf op kleur, vlug en goed verpakt geleverd, merkproducten en ruime keuze. Vlotte website

Snelle levering!

Prima schuurpapier voor een nette prijs en super snel geleverd!

Voordelig en snelle levering

Op zoek naar een goede maar toch voordelige verf kwam ik bij verfonline uit.

Uitstekende service

Ik bestel hier graag nog een keer. Aanrader

Zeer goede service en vlotte afhandeling

alles op tijd en compleet

Heel Goed.

Alles zeer netjes verpakt, snel geleverd, goede kwaliteit en zeer vriendelijk aan de telefoon.

Top kwaliteit!

Voor de eerste maal sikkens verf gebruikt en is een prima dekkende verf, zeer kwalitatief. De levering was snel en prima verpakt. Mijn volgende aankoop is zeker terug bij jullie!

Alles prima verlopen, bestelling en levering.

Alles prima verlopen, bestelling en levering.

Probleempje keurig opgelost

Verf besteld en op tijd ontvangen. Helaas was de verpakking beschadigd en is de pot voor een gedeelte leeggelopen. Dit aangegeven bij de klantenservice en is keurig netjes en snel opgelost.

Goede dienstverlening

Bestelling en levering soepel en zoals beloofd. Ook een retour aanmelden ging soepel en snel

Bestelling tot 2x toe niet geleverd

Wij hadden een pallet verf besteld (zo'n 120l). Dit moest via een aparte vervoerder geleverd worden en niet met de normale pakketbezorging. Het zou op dag x geleverd worden, 2 dagen later zelf maar eens gebeld. "Het product" was beschadigd bij de vervoerder. Vervolgens zou het opnieuw verzonden worden. 2 dagen later maar weer eens gebeld dat het er nog niet was (zou de dag ervoor geleverd worden). Na wat heen en weer bellen bleek er nergens een pallet verf te zijn. En de schilder maar wachten. Creditnota verzocht en deze is ook verstuurd en het bedraag terug overgemaakt.

Super servicw

Prettige communicatie, goede adviezen en snelle levering.

Snel, correct, beleefd!!!

Zeer snelle levering

Super service!

had bestelling geplaatst, maar had verkeerde verf besteld. Belde naar firma en werd er zeer vriendelijk geholpen. Nochthans dat mijn bestelling al was verpakt, werd dit alsnog aangepast met andere verf. Werd de dag nadien al geleverd. Ik kan Verfonline-XL te stelligste aanbevelen!

Goede service, top materiaal

Fijn materiaal om mee te werken

goede producten, snelle levering

prijs / kwaliteit top en zeer snelle service

Duidelijk en hulpvaardig.

De website is duidelijk. Door een eigen fout heb ik contact gezocht met een medewerker. Dit lukte ook meteen zonder wachttijd. Ik werd keurig en naar tevredenheid geholpen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Snel en gunstig geprijsd. Ik zou hier de volgende keer weer bestellen. Aanrader!

Exelent

Snelle levering, en kwaliteitsproducten