Snel, netjes en goede prijs

Prijs was goed, levering was snel en netjes.

Leveringsprobleem

Bestellen heel makkelijk en snel levering was drama. Uiteindelijk alles elders moeten halen. Logistiek niet op orde en alleen avond levering waardoor zakelijk adres niet mogelijk is. Als bovenstaande goed geregeld is prima lijkt me al heb ik de producten niet kunnen testen.

Zeer slecht.

1) Verfroosters voor 18 cm bakken en emmers hebben ze niet. Alleen 10 en 22 cm. 2) Tot op heden is mijn zending nog steeds niet compleet geleverd. We zijn nu bijna een week verder. Ik had e.e.a. op tijd besteld, maar heb het werk in het weekend niet kunnen doen. Ook voor niks vrij genomen. 3) Ze verpakken het volgens de vervoerder zo slecht dat e.e.a. snel beschadigt. 4) Telefonisch belooft men van alles, 4x gebeld. Op klachten via emails wordt helemaal niet gereageerd. Zelfs geen excuses. 5) Een kortingsbon was wel het minimale wat men kan doen, indien ik in de toekomst zou willen bijbestellen. Doen ze niet. 6) Wanneer men hierop ook niet via email reageert, ga ik de kracht van social media inschakelen, en dit posten. 7) En uiteraard ga ik dan alles retourneren.

Snelle levering van topproducten! En dat voor een scherpe prijs, zeer tevreden.

Goede service!

Tot 2x toe muurverf open gegaan Maar super opgelost! Hele goede service en snel in huis!

Afspraken nagekomen en goede service

goede website en snelle levering

Supersnel en lage prijs.

Voor herhaling vatbaar.

Blijven zeuren om een beoordeling

De levering was prima en snel maar ik heb een hekel aan bedrijven die blijven zeuren om een beoordeling Kreeg hier vandaag de 3e mail over Heb me dus gelijk uit geschreven De beoordeling is dus slecht vanwege de irritatie Advies: 1 keer vragen om beoordeling

Zeer goed geleverd zoals beloofd

Netjes en goede prijs

Punten van aandacht de verf werd niet zoals beloofd de dag erop bezorgt. Kortingcode is nooit gekomen

Snelle, vlotte levering. Goede prijs- kwaliteitverhouding. Uitgebreid assortiment.

top verven

Ik heb 2soorten verf besteld en in topverzending gekregen , Sigma en wijzonol ,bij Sigma is mijn plafond fantastisch en egaal ,top. Wijzonol ,heb deze op mijn muren gezet, mooi ,maar wel 2lagen top . ik beveel deze beide aan ,

Super snel!

Levering echt super snel en goede prijs.

Ik zit nog steeds te wachten

Ik heb een pot verf retour gestuurd en ik vraag me af wat er nu gebeurt: 1. krijg ik überhaupt een reactie 2. krijg ik geld terug 3. krijg ik de juiste pot verf terug De score tot nu toe is onvoldoende, maar dat kan veranderen. Hangt af van de reactie,

net en snel

Alles perfect, prima produkt en optijd levering

Prima service , prima verf.

Bij openen pakket bleek de deksel door de vervoer losgeraakt te zijn, waardoor veel verf in de doos terecht was gekomen. Na mail met foto,s gestuurd te hebben is er diezelfde dag nog een nieuwe emmer toegezonden. Prima service .

Prima bedrijf

Maakt waar wat ze beloven . Leveren keurig op tijd Bestel daar weer opnieuw als ik iets nodig heb

Snelle levering goede prijs

Snelle levering en ook nog voor een goede prijs.

Prima kwaliteit, goed verpakt, snel verstuurd.

Alles prima in orde. Goed verpakt en snel verstuurd. Het enige wat ik wel miste waren roerhoutjes. Die horen er toch wel bij te zitten. Daarom 4 sterren.

Snelle levering en de goedkoopste!

Snelle levering en de goedkoopste!

Maar er zat niets bij bijvoorbeeld roerstokjes jammer

Prima ervaring, goudprijs, snelle levering

Makkelijk zoeken en bestellen, snelle levering. Twee blikken verf besteld, jammer dat er geen roerstokjes bij geleverd worden.

Uitstekende service en prima producten

Had een Muurverf besteld, daarvan was tijdens het transport de deksel los gegaan. Gemeld via de email en de volgende dag gelijk nieuwe gekregen. Echt top service.

toppie

netjes op tijd geleverd

Heel goed en snelle levering.

Ook goed geholpen aan de telefoon! Snelle levering

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo