Snel en compleet geleverd.

Snel en compleet geleverd.

Voldoende product informatie

Voldoende product informatie om juiste product te kiezen.

Zeer snel verzonden

Sikkens verf besteld , en 10 euro goedkoper dan in de winkel ,en nog eens gratis bezorgd ook wat wil je nog meer.

fijn snel goed merk verf

Fijne vlotte afhandeling.....

Prima bedrijf om je spullen te bestellen.

Prima bedrijf om je verf spullen te bestellen. Correct verpakt. Alleen dat jullie met zo'n verzendbedrijf in zee willen gaan snap ik niet. Op woensdag besteld zou donderdag geleverd worden. Niemand gezien. Contact opgenomen chauffeur kon het adres niet vinden. Werd uit eindelijk pas maandagavond geleverd!!! En dan staat er bij de bestelprocedure vandaag besteld morgen in huis!!! Ik begrijp goed dat verfonline hier geen zeggenschap in heeft. En er niets aan kan doen. Maar om je klanten te vrede te houden want de klant betaald de verzendkosten zou ik een ander bedrijf gaan kiezen.

Kwaliteit en snel

Kwaliteitsverf en snel ontvangen, goed verpakt, aanrader

snelle leveringen goedkoop!

snelle leveringen goedkoop!

Snelle levering en zg service

Zeer goede ervaring

Erg goede service!

Producten besteld rond 8:00 en bezorgd in de middag. Producten waren ook nog goed verpakt. Top !

Super tevreden

Super service. Besteld en volgende dag geleverd .

Prima, snelle levering!

SNEL, CORRECTE AFHANDELINBG

SNEL, CORRECT EN SNELLE AFHANDELING VAN MIJN BESTELLING. VOOR HERHALING VATBAAR

scherpe prijs en goede service

Verfonline heeft veel keuze tegen een goede prijs en levert snel en compleet

Goede kwaliteit verf,snelle verzending

Top site

Betrouwbare webwinkel

Betrouwbare webwinkel en hoge kortingen Met kwaliteitsproducten en goede service 2 emmers waren manco maar zijn dezelfde dag nog geleverd

Goede prijs en snelle levering

Verf besteld en volgende dag geleverd. Helaas verkeerde verf. Klantenservice gebeld, per omgaande nieuwe verf geleverd.

Goede verf, snel thuis

Alleen jammer dat er geen roerstokjes bij gedaan zijn, dat vind ik vanzelfsprekend bij orders van dit formaat.

Zeer goede service

Vlotte bestelling en afhandeling.

Vlotte verzending van onze bestelling. Nadat ons pakket spoorloos was, kregen wij snel en vriendelijk antwoord !

Prachtig product

Mooie verf die uistekend verwerkt.

Zeer professioneel.

Zeer goede informatie op de website. Behalve verf, bestelde ik ook een rol schuurpapier. Wat een verademing, dit is vele malen betere kwaliteit dan het beste (duurste), wat je kunt kopen in de bouwmarkt. Één soort verf was niet op voorraad, maar de levering verliep perfect, zoals beloofd. Hulde voor dit bedrijf!

Vriendelijke klantenservice

Ik heb contact gehad met Verfonline-XL. Ze waren snel en erg vriendelijk. Zeer goede prijs voor de verf! Correcte en snelle verzending.

alles goed ontvangen.

Goedemorgen. Ik had in een mail al eerder laten weten dat alles in goede staat is ontvangen en mijn dank hiervoor.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo