Super snelle levering

Altijd correct en op tijd geleverd. Prijs ,kwaliteit is okee.

Perfecte service

Super snelle levering

Retourneren geen gehoor

Levering snel, maar retourneren en geld terug storten ho maar.

uitstekende service

prima firma

Word gek van u mail

Ik word gek van die kloten mailtjes van u bedrijf met betaal nu dan kunnen we u onder sturen , dit is een reden om nooit meer iets bij u te bestellen en als ik vanaf morgen nog meer ga die mailtjes krijg dan zal ik ze beantwoorden en wat mee sturen waar u als bedrijf niet vrolijk van word . Als volgens u gegeven ik u nog geld schuldig ben stuur dan een factuur zodat ik dit kan controleren maar stop met die kloten mailtje zonder concrete inhoud !!

Goede service en goed geprijsd

Goede service en goed geprijsd. Een tevreden klant.

Slechte service

Zelf terugbrengen op adres in Venlo is niet mogelijk! Bestelling was €260,- retour kosten €70,-! De bestelde producten waren standaard dus niet speciaal gemaakt!

Helemaal goed

Snel geleverd en goedkoop

geen zin

Fijne site snelle levering

Fijne site goeie korting en snelle levering

Ten 1e super snel geleverd en scheelt ook nog veel in de prijs dus heel tevreden mee. Zeker volgende x weer bestellen.

Alles gaat hoe het moet!

Vlotte levering

Snelle en nette levering. Top product.

Kleur klopte niet met het staaltje

Vele keren ging het goed maar dit keer niet. Dat kan natuurlijk een keer gebeuren alleen gaf men niet toe dat de kleur wel heel erg afweek van de kleurenwaaier. Hierdoor bestel ik dus mijn verf maar weer gewoon bij de verfspecialisten.

Kwaliteitswinkel

Goede raad, snelle levering, correct

Volop keuze voor zeer concurrerende prijzen

Keurig, compact en zeer solide verpakt!

Precies wat ze zeggen, kwa materiaal en bezorging.

Goede service snelle levering

Snelle verzending

Goed verpakt en snel verzonden

Snelle levering van kwalitatief goede materialen

Snelle levering van kwalitatief goede materialen

Slecht

Ik bestel Sikkens primer extra krijg Sikkens normale primer omdat de extra niet meer leverbaar was. Ze zeggen met de klant mee te denken door andere verf op te sturen. Waarbij ze ook eens zeggen dat dat dezelfde eigenschappen heeft, en ook nog eens duurder is. (wat natuurlijk niet zo is) Daar sta je dan met je gehuurde steiger te wachten op je potje verf. Inmiddels product terug gestuurd.

Kwaliteitsverf voor een bescheiden prijs

Snelle verzending, goeie service.

Goede en snelle service en lekker voordelig

Goede en snelle service en lekker voordelig

Goede verf

Prima verf voor de prijs

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo