Goede prijs kwaliteit en snelle levering

Prima producten voor een mooie prijs en ook nog eens snel geleverd

Snel geleverd, keurig verpakt. Tevreden.

Doen wat ze zeggen.

Snelle verzending en goed verpakt. Ook acceptabele prijs en zelfs goedkoper dan bouwmarkt.

Goede spullen, middelmatige klantenservice

Bij Verfonline-XL heb ik behang, behanglijm en wat gereepschap besteld. Nu wilde ik het alleen tussen 8 en 5 leverd hebben en hierdoor bleek (achteraf) dat een palletlevering niet kon. Ik kreeg dus 8 losse pakketen. De eerste 6 kwamen vrij snel, de 7e de dag erop maar nr 8 is er nog steeds niet. Als je contact zoekt met de klantenservice krijg je eerst een automatische gegeneerd mailtje dat ze binnen 24 uur reageren. Nou die tijd nemen ze ook. En als je dan weer een antwoord op hun mail stuurt duurt het weer bijna 24. Dat kan beter en tevens zou ik ook graag dat laatste pakket eens binnen krijgen. Voor de rest een prima webshop met een groot en duidelijk aanbod, maar de klantenservice zo wat actiever mogen zijn.

Snell en adequaat geleverd

Juist bestelling goed en snel ontvangen

Snelle levering en juiste kleur

Goede website en snelle levering

Voordelig en snel geleverd

Prima en snel

Ik was niet thuis, mijn vrouw sliep. Ik ben netjes gebeld, de chauffeur heeft de pallet op het tuinpad van de buren achter gelaten i.o.m. De buurvrouw en mij. Fijn dat hij even de moeite nam om te bellen.

Binnen 24 uur correct geleverd

Website is helder en eenvoudig te gebruiken

Alle spullen werden snel geleverd.

Ik had problemen met een levering, verf was buiten de emmer getreden wordt binnen 5 werkdagen opgelost naar tevredenheid

Concurrentiële prijs en correcte levering .

Goede ervaring

Snelle levering nette prijzen.

Top verf en top levering!

Uitstekende kwaliteit verf. En keurig geleverd! Ik zou hier zo morgen weer bestellen.

Super goed

Fijn om online te winkelen. Super.

Top product en dito service

Correcte prijs en opvolging van bestelling. Snelle levering

Snelle correcte levering

Betaalbare producten, goedkoper dan een bouwmarkt met zijn aanbieding. Snelle levering

perfect

mijn ervaring is , dat alles vlotjes verloopt , zoals het hoort te zijn .

Super snelle levering en tegen een goede prijs

Prima, en snelle levering

Uitstekend.

Had pas na 4 uur besteld maar het toch de volgende dag al in huis. Dat de bestelde verf (Rambo beits voor tuin - en steigerhout, stoer antraciet 1148) uitstekend was wist ik al.

Prima kwaliteitverf voor goede prijs

Via een leuke kortingsactie verf voor de buitenboel aangeschaft. Je merkt dat het echt kwaliteits spul is. Super mooi resultaat dat hopelijk vele jaren mooi blijft!

Vlotte service, prima producten

Vlotte service, producten netjes verpakt, topkwaliteit

Geen communicatie

Na een bericht dat een product niet meer leverbaar was, heb ik aangegeven de rest van de zending te willen ontvangen. Een week gewacht, daarna gemaild. Geen reactie. De volgende dag zonder uitleg pakket op de mat.

Leveren wat is besteld dus gewoon goed!

In een keer goed en op tijd. Zoals het eigenlijk altijd hoort te zijn. Betrouwbaar en dus aan te bevelen.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo