geweldige online verkoper

gewoon goed

Uitstekend, snel en zoals afgesproken - geregeld

Recent verf en toebehoren van bijna 600 euro gekocht (in 3 batches). Verstuurd en ontvangen zoals beloofd. Doordat konden we alles snel en op tijd afmaken. Zeer tevreden! Qua prijzen veel voordeliger dan de concurenten!

Laagste prijs voor merk verf

1 dagje later geleverd als beloofd maar toch snel geleverd.

Snel en een mooie prijs

Snelle levering en een prima prijs. Achteraf betalen ook heel fijn!

Zondag besteld dinsdag ontvangen, inclusief kadootje van het bedrijf!

Scherpe prijs, snelle levering

Duidelijke website, eenvoudig bestellen, produkt als geadverteerd, snel geleverd. Zeer scherpe prijs (althans voor mijn bestelling)

Zeer slecht

Zogezegd verzonden en na een week nog niets ontvangen. Telefonisch contacteren lukt ook niet

Top De bestelde producten de volgende dag binnen

Hulp bij verkeerd besteld product

Je betaald je blauw aan bezorgkosten, ook voor terugsturen.

Zucht!!

Wacht al 7dagen op mijn bestelling!( zonder het weekend erbij) Vanmorgen 2x gebeld , na 10 minuten wachten met een opgenomen bandje met een vrouwelijke stem dat ik “zo geholpen wordt” heb ik het opgegeven !! Heb ze een mail gestuurd en kreeg een automatische mail terug ,ze gaan me contacteren? Dan spreek ik over vrijdagmorgen 10.30 voor mij is het dan nog geen weekend , ben benieuwd. Moet nog veel andere verf hebben maar daar wacht ik toch nog even mee

goede prijs en snel geleverd

Op internet heb ik jullie gevonden op basis van product en prijs. Bestelling en betaling gingen vlot. Het product werd vervolgens snel geleverd. Keurig.

Betrouwbare shop en goede prijzen !

Ik bestel reeds meerdere jaren verf bij Verfonline. Steeds kwamen alle bestellingen zeer snel en correct aan. De prijzen zijn ook zeer goed. 1x is er buiten de schuld van de winkel iets misgelopen met de levering. Er is echter onmiddellijk een perfecte oplossing geboden en alles in orde gemaakt. Een kwaliteitsshop herkent men vooral door hun perfecte oplossingen bij problemen. Dit is bij Verfonline-XL zeker het geval. Ik zal ongetwijfeld al mijn volgende bestellingen zeker bij Verfonline-XL zetten !

Sterke communicatie en terugkoppeling

Een aangegeven kleur stond hierbij de computer van de mengmachine. Verfoeliën gaf dit snel aan en heeft navraag gedaan bij de verf leverancier waardoor de menging toch mogelijk was. Resultaat 1 dag langer wachten en de juiste kleuren ontvangen. Super service!

Ik heb geen cashback van €30 ontvangen bij het afsluiten van mijn T-mobile abonnement.

Ik heb geen cashback van €30 ontvangen bij het afsluiten van mijn T-mobile glasvezel abonnement. Ik heb de aanbieding bewaard met een screenshot. Daar staat op; "Alleen hier met €30,00 cashback" dus ik neem aan dat die €30 dan ook van jullie moet komen. Welnu, ik heb tot nu toe niks ontvangen. Mijn klantnummer bij T-mobile is: MVW39949 Mijn emailadres is: [email protected] Mijn telefoonnummer is: 06 28 48 76 38 Graag een respons.

Hele fijne verf en snel geleverd

Moest nog een paar dagen wachten voor er geverfd kon worden maar deze was in ieder geval prima. Precies zoals beloofd snel droogven prima dekkend

snel en correct

goede service, goede verf

correct

Alles zoals het hoort

VOORDELIG

Overzichtelijke website. Ruime keuze aan verf aan zeer interessante prijzen. Snelle verzending.

de rollen waren snel geleverd

Makkelijk bestellen, snelle levering

Van mij een 9, waarom geen 10? Een roerhoutje mee leveren verhoogt de service.

Scherpe prijzen, snel geleverd

Scherpe prijzen, snel geleverd

De bestelling van de verf was al de volgende dag binnen.

Goede prijzen, snelle levering

Magalhaesweg 8