Jammer dat levering niet op voorhand medegedeeld werd

Goed jammer dat de levering niet op voorhand medegedeeld was ,zo werd het geleverd wanneer ik niet thuis was.

Jammer dat levering niet op voorhand medegedeeld werd

Renovlies behang

Erg tevreden over het behang en de behanglijm die werd geadviseerd.

Renovlies behang

Erg tevreden over het behang en de behanglijm die werd geadviseerd.

netjes geleverd ben tevreden

Prijs valt mee en natuurlijk goeie merk verf sikkens

netjes geleverd ben tevreden

Prijs valt mee en natuurlijk goeie merk verf sikkens

Super goed en snel.

Goed materiaal en snel geleverd

Super goed en snel.

Goed materiaal en snel geleverd

Bestelling was makkelijk en overzichtelijk, levering was netjes.

Bestelling was makkelijk en overzichtelijk, levering was netjes.

Uitstekende en snelle service

Goede en selle service

Goede ervaring snelle levering

Zeer snelle verzending

Snelle verzending. Ik geef niet het volledige aantal sterren omdat er geen roer stokje bij de verf zat.

Geen problemen ondervonden.

Van bestellen tot aflevering Top!

Geen problemen ondervonden.

Van bestellen tot aflevering Top!

product zoals omschreven, geleverd binnen 1 dag

Magalhaesweg 8