Prima prijs- kwaliteit verhouding. Goede service en goed verpakt oogestuurd.
snelle reactie op mijn order, snelle levering, zeker voor herhaling vatbaar !
Top! Goeie prijs voor merk verf.
Beste Patrick, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent en alles naar uw wens is verlopen. Wij hopen u, bij een eventuele volgende bestelling, net zo goed van dienst te kunnen zijn. Vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goederen besteld bij Verfonl8nr-XL. Duidelijke website. Echt de goedkoopste voor die artikelen. Keurig en snel bezorgd. Wel graag een bevestigingsmiddelen met daarin de te verwachten bezorging. Die miste ik even. Verder allemaal TOP.
Beste B, Bedankt voor uw bericht. Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij hopen u een volgende keer net zo goed van dienst te kunnen zijn. Vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Mijn bestelling was niet compleet bij levering . Bij bellen werd er gelijk gezegd sorry er is een pallet hier blijven staan die naar de transporteur moest .zelfde dag hebben ze dat geregeld . Geen onzin verhaal maar gewoon hoe het zat . Alles is goed gekomen
Beste Michel, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent en wij alles naar uw wens konden oplossen. Wij hopen u, bij een eventuele volgende bestelling, net zo goed van dienst te kunnen zijn. Vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snel geleverd tegen een goede prijs
Beste Colin, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent en alles naar uw wens is verlopen. Wij hopen u een volgende keer net zo goed van dienst te kunnen zijn. Vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Mooi snel! En mooi resultaat!:-)
Beste Wietze, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent en alles naar uw wens is verlopen. Wij hopen u, bij een eventuele volgende bestelling, net zo goed van dienst te kunnen zijn. Vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
De goederen snel geleverd, maar de behanglijm was van mindere kwaliteit.
Goedemiddag, Bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Helaas is de behanglijm niet helemaal naar tevredenheid. Wij hopen u, bij een eventuele volgende bestelling, beter van dienst te kunnen zijn. Vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Meerdere keren hier iets besteld, blij met de kwaliteit en de snelle levertijden.
Beste Harry, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn dat u tevreden bent en dat alles naar uw wens verlopen is. Wij hopen u de volgende keer net zo goed van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Ik bestelde een standaard kleur muurverf van het merk Histor, bijna de helft goedkoper dan in de plaatselijke doe-het-zelf zaak! Zowel het bestellen als de levering verliepen vlot en we ontvingen onze verf al na 2 dagen! Netjes en sterk ingepakt. Kwaliteit zoals aangegeven in de eerlijke productomschrijving. Kortom een tevreden klant!
Beste Keet, Bedankt voor uw positieve review. Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent en dat alles naar uw wens is verlopen. Wij hopen u, bij een eventuele volgende bestelling, net zo goed van dienst te kunnen zijn. Graag tot een volgende keer!! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Groot assortiment, snelle levering, goede communicatie.
Beste T, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze producten, levering en service. Wij hopen u een volgende keer net zo goed van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Product pas na een week geleverd.
Beste Roelof, Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat uw levering vertraging heeft opgelopen. Dit is normaal niet ons streven. Onze welgemeende excuses hiervoor. Wij hopen u een volgende keer beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Uitstekende verf en vlotte levering
Beste Maggy, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent. Wij hopen u de volgende keer, net zo goed van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Alleen de verf bij het postnl ophaal aderre lag de emmer op zijn kant had zo leeg kunnen lopen er was wel wat uit maar niet veel zat net nog in de doos
Beste Berrie, Bedankt voor uw bericht. Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij hopen u, bij een eventuele volgende bestelling nog beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Prima product en snelle levering
Goedemiddag, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten en service. Graag tot een volgende keer!! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Heel goed en snelle service
Beste Ruth, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons en onze service. Wij hopen u, bij een eventuele volgende bestelling, net zo goed van dienst te kunnen zijn. Vriendelijke groeten, Team Verfonline-XL
Snelle reactie en levering
Goedemiddag Peter, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat alles naar uw wens en tevredenheid is verlopen. Graag tot een volgende keer!! Vriendelijke groeten, Team Verfonline-XL
Snelle levering,goede verf
Goedemiddag Ines, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons en onze service. Wij hopen u, bij een eventuele volgende bestelling, net zo goed van dienst te kunnen zijn. Vriendelijke groeten, Team Verfonline-XL
Top kwaliteit producten! Snelle levering!
Beste Jeffrey, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten en onze service. Wij hopen u, bij een eventuele volgende bestelling, net zo goed van dienst te kunnen zijn. Vriendelijke groeten, Team Verfonline-XL
Altijd goed en super snelle levering
Goedemiddag Marius, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons en onze service. Wij hopen u, bij een eventuele volgende bestelling, net zo goed van dienst te kunnen zijn. Vriendelijke groeten, Team Verfonline-XL
Snelle levering geheel volgens bestelling, prima track en trace. Een echte aanrader!
Goedemiddag Carlus, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons en onze service. Wij hopen u, bij een eventuele volgende bestelling, net zo goed van dienst te kunnen zijn. Vriendelijke groeten, Team Verfonline-XL
Naast een goede prijs en snelle levering was ook de informatie over het product zeer goed bruikbaar om een keuze te maken
Goed en vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Supersnelle correcte levering. Jammer dat de Wijzonol 10 liter muurverf niet leverbaar was, waarvoor ik 2x5 moest kopen, hetgeen 2x zo duur was. De toegevoegde droogvertrager werd automatisch ook 2x berekend. Toen ik hierover belde kreeg ik gelijk een kortingscode voor dat bedrag.
Eerlijke prijzen goed na service compleet verhaal goed geregeld
Donderdagavond laat iets besteld en werd vrijdagavond al geleverd, super blij mee! Geleverde spullen ook precies als verwacht en goed verpakt.
Goedemiddag Gwen, Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat alles naar wens en uw tevredenheid is verlopen. Wij hopen u, bij een eventuele volgende bestelling, net zo goed van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL