M.b.t. afplakken en muur schilderen had ik telefonisch contact met Verfonline.nl Een hele aardige jonge dame heeft mij goed advies gegeven, daar ben ik heel blij mee. Een stukje "service van de zaak" , top.
Goedemiddag Paul, Enorm bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat wij u telefonisch verder hebben kunnen helpen. Wij hopen u, bij een eventuele volgende bestelling, net zo goed van dienst te kunnen zijn. Graag tot een volgende keer!! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goed verpakt en zeer goede verf.
Goedemiddag Dick, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze producten en diensten. Graag tot een volgende keer!! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Beste Ron, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent. Graag tot een volgende keer!! Vriendelijke groeten, Team Verfonline-XL
Fijn dat zij met Trunkers als koerier werken, ook dit iis een betrouwbaar bedrijf
Goedemiddag Erwin, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat u ook tevreden bent over onze vervoerder. Ook dat mag wel eens benoemd worden. Onze dank daarvoor!! Graag tot een volgende keer!! Vriendelijke groeten, Team Verfonline-XL
Snelle levering en goede kwaliteit
Beste Sander, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent en alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer!! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goede prijs/kwaliteit en snelle levering.
Goedemiddag Andre, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent en alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer!! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goed verpakt en snel geleverd!. Top!
Beste Wytze, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat u uw bestelling naar tevredenheid en snel in ontvangst heeft kunnen nemen. Wij hopen u de volgende keer net zo goed van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Prima verf die je in de meeste bouwmarkten niet kunt kopen . Keurig en goed verpakt op tijd geleverd.
Beste Frans, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent en alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer!! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
We hebben Renovlies besteld, goed spul en prima service.
Goedemiddag Art, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent en alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer!! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goede kwaliteit en service
Goedemiddag, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat de kwaliteit naar wens is. Graag tot een volgende keer!! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Alles naar wens en zoals afgesproken.
Goedemiddag Jo, Bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Graag tot een volgende keer!! Vriendelijke groeten, Team Verfonline-XL
heb eerst de primer gezet , dan de hoeken afgekit en dan overschildert met sigmaresist fungi badkamer en in de hoeken die afgekit waren met overschilderbare kit kwamen er scheurtjes in de verf ik heb dan de hoeken nog maals overschildert en na ongeveer een uurtje kwamen er weer scheurtjes in de verf ... dus nu zit ik met een probleem , wat doe ik verkeerd ?
Goedemiddag, Bedankt voor uw bericht. Onze welgemeende excuses voor de ongemakken. Wij zullen hierover nog contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
zie hier boven
Goedemiddag Caroline, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat alles naar wens en uw tevredenheid is verlopen. Graag tot een volgende keer!! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Alle spullen zijn snel geleverd
Beste Dee, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Good service
Goedemiddag, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat alles naar wens en uw tevredenheid is verlopen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
De levering was supersnel helaas kwamen voor mij de kleuren lichter over dan de bedoeling was dit wordt opgelost door verfonline en dat wordt erg gewaardeerd!
Originele beoordeling
Helaas was zowel de 1ste als 2e keer de verf aanzienlijk lichter met name de laatste keer ,de topaas kleur valt roze uit op de muur Helaas heb ik niet meer budget om er nogmaals over heen te gaan ,voor mij een enorme tegenvaller Ben wel tevreden over de snelle levering Helaas hier geen verf meer voor mij
Ik ben ontzettend blij deze online winkel te hebben gevonden en zal nog verf kopen.Ze hebben ook een snel retour bij vragen.
Beste Didier, Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u in de toekomst nogmaals bij ons zou bestellen en dat u tevreden bent met onze service. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
x
De snelle levering was er niet. Verderop in de tekst stond wel dat snelle levering in het weekend niet mogelijk is.
Bedankt voor uw review. Wij versturen producten met 2 verschillende vervoerders waarvan er inderdaad 1 wel in het weekend levert, namelijk PostNL. Trunkrs levert helaas niet in het weekend en alleen op doordeweekse avonden. Excuses voor de ongemakken en we hopen u in de toekomst nogmaals en beter van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Meedenken in oplossingen, flexibel wanneer er iets gewijzigd moet worden en levering volgens afspraak. Zeker voor herhaling vatbaar.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze webshop en service. We zijn blij te horen dat u hierdoor nog vaker bij ons zou willen bestellen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Pakket was door de bezorgdienst kwijt geraakt, na mailcontact, wat overigens ook heel vlot verliep, had ik na 1 werkdag een nieuwe bestelling binnen! Ik zeg, een perfecte service :)
Bedankt voor uw positieve bericht en het achterlaten van een review ondanks dat uw pakket is kwijtgeraakt tijdens transport. We zijn blij dat u zo tevreden bent over onze service en we hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goede ondersteuning bij vragen over kleuren. Goed prijs. Snelle en correcte levering
Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij u naar tevredenheid te hebben geholpen en uw bestelling vervolgens snel en in goede orde is geleverd. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Vandaag besteld binne 2 dagen thuis
Bedankt voor uw bericht. We zijn blij dat u tevreden bent over onze webshop en de snelle levering van uw bestelling. Hopelijk gaat u nog vaker bij ons bestellen. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Een duidelijke website en vervolgens makkelijk te bestellen en te betalen . Bezorging was ook goed door specialisten en vriendelijke en correcte chauffeur.
Bedankt voor uw positieve bericht en het achterlaten van een review. We zijn blij dat het bestellen en de levering van uw bestelling naar tevredenheid zijn verlopen. Hopelijk mogen wij u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
n.v.t.
Bedankt voor review Wat ontzettend fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL