Ik ben geen familie of kennis: service snel en goed !!!!!

EEN AANRADER

Snelle en goede service!

Goede kleur, veel keuze en snelle verzending

Altijd betrouwbaar en alles is mogelijk

Mocht verfonline-XL ergens aan twijfelen, neemt men contact op. Dit is geweldig toch!!!!

Heel snel

De verf werd binnen een dag bezorgd.

Helder snel en overzichtelijk

Zie boven

Bestelling geplaatst, maar er was iets fout gegaan met verwerking Na 1 telefoontje direct opgelost Zeer goede service

Supersnelle levering

Bestede artikelen werden supersnel afgeleverd in goed verpakt materiaal

Goed product en een snelle levering

Netjes verpakt

Netjes verpakt en snelle levering

Goede verf en snelle levering

Bestelde verf is top en was de volgende dag in huis.

Snelle levering, uitstekende prijs, verpakking kan beter 2 van 4 blikken flink gedeukt.

Buiten het feit dat het beter verpakt kan worden, tevreden met snelle levering voor prima prijs.

super goed snel geleverd en nette prijs

makelijk bestellen en snel geleverd tegen een nette prijs

Snel en het product is goed verpakt tijdens de verzending.

Zie boven

Correcte en vlugge levering

Snelle levering en goede kwaliteit verf.

Super goede verf en snelle levering!

Snelle levering en heel goede verf! Ik ga zeker nog een bestelling doen. Kleur is prima.

Uitstekende service

Ik heb 2 potten verf besteld. Waarvan er 1 niet op voorraad was. Dat kan gebeuren, netjes per mail gevraagd of de rest van de bestelling alvast verstuurd mag worden zonder meerprijs. Zodat ik alvast kon beginnen met schilderen. Bedankt.

Het duurde lang voordat de bestelling werd verzonden, dus even gebeld. Wat bleek, 1 artikel van de bestelling kwam niet binnen. Na een telefoontje is de rest van de bestelling alvast verstuurd, en het laatste artikel gratis nageleverd. Prima service dus!

Perfecte en snelle levering.

Doen

Geduldige telefonische hulp

Geduldige telefonische hulp

De kwaliteit van de verf is heel goed!

De kwaliteit van de verf is heel goed maar we kozen voor ons de foutieve kleur (spijtig genoeg buiten en binnen verf in dezelfde kleur gekocht). We kozen voor de kleur Tranquil dawn, deze kleur heeft heel veel facetten: soms grijs groen (wat we mooi vinden), soms een blauwe tint (ook nog cava) en soms (vb. aan het licht van de dampkap) een fellere groen-blauwe kleur die wij spijtig genoeg niet mooi vinden. Dus we hebben andere verf aangekocht.

Scherpe prijs/kwaliteit, snelle levering, goede service.

Grote keuze, snelle levering en goede service bij vragen over het gebruik.

Prettige en vlotte zaken

10 liter saus besteld deze was helaas met transport gesneuveld! Gebeld en netjes te woord gestaan via wat mailcontact nog de volgende dag weer een nieuwe in huis dus goede service!

ben zeer tevreden

Goede ervaring snelle levering

levertijd is een probleem voor sommige producten

Ik heb verf besteld waarbij vermeld werd dat hier 2-3 werkdagen levertijd op zal. Echter de levering kwam pas na 8 werkdagen binnen. Uiteraard kan dat gebeuren maar het is wel vervelend.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo