EEN AANRADER
Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service! Hopelijk kunnen wij u nogmaals in de toekomst van dienst zijn! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goede kleur, veel keuze en snelle verzending
Bedankt voor uw positieve bericht. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over ons aanbod en service! Hopelijk tot gauw! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Mocht verfonline-XL ergens aan twijfelen, neemt men contact op. Dit is geweldig toch!!!!
Bedankt voor uw positieve beoordeling en bericht. Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons! Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
De verf werd binnen een dag bezorgd.
We zijn blij dat uw bestelling zo snel en in goede orde is bezorgd. Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Zie boven
Bedankt voor uw positieve bericht. We zijn blij dat uw zo tevreden bent over uw bestelling en onze service. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Bestelling geplaatst, maar er was iets fout gegaan met verwerking Na 1 telefoontje direct opgelost Zeer goede service
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat er iets mis is gegaan met uw bestelling maar we zijn blij dat we u hierna snel en naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Hopelijk mogen we u in de toekomst nogmaals en beter van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Bestede artikelen werden supersnel afgeleverd in goed verpakt materiaal
Bedankt voor review. We zijn blij dat uw bestelling zo snel is aangekomen. Hopelijk mogen we u nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goed product en een snelle levering
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze service. We hopen dat u hierdoor nog vaker bij ons gaat bestellen. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Netjes verpakt en snelle levering
Bedankt voor uw positieve bericht. Wat goed te horen dat uw bestelling zo snel en in goede orde is aangekomen. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Bestelde verf is top en was de volgende dag in huis.
Bedankt voor uw bericht en review. We zijn blij te horen dat uw bestelling zo snel is geleverd en u tevreden bent over onze service. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Buiten het feit dat het beter verpakt kan worden, tevreden met snelle levering voor prima prijs.
Bedankt voor uw bericht. We zijn blij te horen dat u onze prijzen aantrekkelijk vindt en u de bestelling ook snel heeft ontvangen. We vinden het natuurlijk uiterst vervelend dat uw bestelling beschadigd is aangekomen en gaan dit doorgeven aan ons magazijn zodat hierop gelet kan worden. We hopen u in de toekomst nogmaals en beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
makelijk bestellen en snel geleverd tegen een nette prijs
Bedankt voor uw review en positieve bericht. We zijn blij te horen dat uw bestelling snel is geleverd en u ook tevreden bent over onze prijzen. Hopelijk gaat u hierdoor nog vaker bij ons bestellen. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Zie boven
Bedankt voor uw bericht en positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat uw bestelling zo snel en in goede orde is aangekomen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Correcte en vlugge levering
Wat fijn te horen dat uw bestelling zo snel en in goede orde is geleverd. Bedankt voor het achterlaten van een positieve beoordeling, dat waarderen wij enorm. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snelle levering en goede kwaliteit verf.
Bedankt voor uw beoordeling Wat fijn dat uw bestelling snel en in goede orde is geleverd. Goed te horen dat u ook zo te spreken bent over de kwaliteit van de verf. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snelle levering en heel goede verf! Ik ga zeker nog een bestelling doen. Kleur is prima.
Bedankt voor uw positieve bericht. Wat fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en de verf! We zijn blij dat u hierdoor nog vaker bij ons gaat bestellen. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Ik heb 2 potten verf besteld. Waarvan er 1 niet op voorraad was. Dat kan gebeuren, netjes per mail gevraagd of de rest van de bestelling alvast verstuurd mag worden zonder meerprijs. Zodat ik alvast kon beginnen met schilderen. Bedankt.
Bedankt voor uw bericht. We zijn blij dat u zo te spreken bent over onze service. Hopelijk gaat u hierdoor nog vaker bij ons bestellen. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Het duurde lang voordat de bestelling werd verzonden, dus even gebeld. Wat bleek, 1 artikel van de bestelling kwam niet binnen. Na een telefoontje is de rest van de bestelling alvast verstuurd, en het laatste artikel gratis nageleverd. Prima service dus!
Bedankt voor uw positieve bericht. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen en u hierdoor wat langer heeft moeten wachten, onze excuses voor het ongemak. We zijn blij dat u verder tevreden bent over onze service en uw de producten alsnog snel in huis had. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Doen
Bedankt voor uw positieve bericht.. Wat ontzettend fijn om te horen dat u tevreden bent over onze website. Hopelijk gaat u in de toekomst nog vaker bij ons bestellen. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Geduldige telefonische hulp
Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij u naar tevredenheid te hebben geholpen en u zo te spreken bent over onze klantenservice. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
De kwaliteit van de verf is heel goed maar we kozen voor ons de foutieve kleur (spijtig genoeg buiten en binnen verf in dezelfde kleur gekocht). We kozen voor de kleur Tranquil dawn, deze kleur heeft heel veel facetten: soms grijs groen (wat we mooi vinden), soms een blauwe tint (ook nog cava) en soms (vb. aan het licht van de dampkap) een fellere groen-blauwe kleur die wij spijtig genoeg niet mooi vinden. Dus we hebben andere verf aangekocht.
Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de verf. Het is dan ook jammer dat de kleur voor u niet helemaal naar wens is geweest. Mocht u in de toekomst nog verf willen bestellen dan geven we u hierover graag advies. U kunt altijd contact met onze klantenservice opnemen. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Grote keuze, snelle levering en goede service bij vragen over het gebruik.
Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn dat uw bestelling snel en in goede orde is geleverd. Goed te horen dat u ook zo te spreken bent over het advies van onze specialisten. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
10 liter saus besteld deze was helaas met transport gesneuveld! Gebeld en netjes te woord gestaan via wat mailcontact nog de volgende dag weer een nieuwe in huis dus goede service!
Bedankt voor uw positieve bericht. Wat fijn te horen dat uw tevreden bent over onze service. Nogmaals excuses dat uw bestelling beschadigd is aangekomen maar we zijn blij dat u snel het product in goede staat heeft mogen ontvangen. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goede ervaring snelle levering
Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u blij bent met onze levering. Hopelijk gaat u door uw positieve ervaring nog vaker bij ons bestellen. Tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Ik heb verf besteld waarbij vermeld werd dat hier 2-3 werkdagen levertijd op zal. Echter de levering kwam pas na 8 werkdagen binnen. Uiteraard kan dat gebeuren maar het is wel vervelend.
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen, onze excuses hiervoor! Bedankt voor uw begrip en wij hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL