klantvriendelijke website

goed...

Netjes en snel het juiste product geleverd

Netjes, snel en goed verpakt het juiste product geleverd voor een scherpe prijs. Prima!

teleurgesteld, lokkertje met vermelding gratis verzending ( is boven 45€)

gratis verzending ??????

Snel en netjes geleverd verf prima

Super.

Mijn bestelling geplaatst en afgerekend en de 2e dag was het al geleverd.Goeie verpakking, van de verf kan ik nog geen score geven want die is nog niet gebruikt maar heb Sikkens verf besteld waar ik mee vertrouwd ben dus zal ook wel goed zijn . Het is een echte aanrader prijs kwaliteit nergens te vinden in gans België.Het zal zeker de laatste bestelling niet geweest zijn. Je hebt er een tevreden klant bij. Bedankt.

heel goed, snelle levering

Produkten makkelijk te vinden, snelle levering

Schakelverf ivoorwit

Vandaag besteld, morgen thuis. Kwalitatief goed, prima prijs-kwaliteit voor de huidige periode. TOP!

vlotte afwerking

Snelle en correcte levering

De order werd netjes afgeleverd de 10 liter latex emmer was goed dicht geplakt en ook nog in een grote plastic maak verpakt.

gewoon goed

te veel bestelde zonder probleem retour genomen en gecrediteerd

Mijn eerste ervaring met verfonline is toppie

Ze zeggen dat ze snel leveren? Dat doen ze dus ook. Ik heb de verf op zaterdag besteld, en verwachtte eigenlijk dat de order maandag pas behandeld zou worden. Niet dus. Ik kreeg dezelfde dag al een verzendbevestiging dat alles verzonden was. En maandag alles in huis (nu had ik het geluk dat alles op voorraad was natuurlijk). De prijzen zijn marktconform, dus netjes. Alles was netjes verpakt, en verzegeld tegen per ongeluk openschieten van een deksel, tijdens verzending. Dus voor mij is dit een prima zaak om zaken mee te doen.

Snelle verzending, goede prijs, goede kwaliteit. Zou zeker nog een keer bestellen.

Netjes verpakte Sikkens HLS (de leverancier kan het niet helpen dat er toch iets gelekt was) er was folie over het deksel gedaan en er was voor gezorgd dat de verf alleen maar rechtop kon staan. Prima kwaliteit kwasten bijgeleverd en de materialen voor het onderdeurtje net iets goedkopen dan bij een ander.

De speciaal op kleur gemaakte verf was de volgende dag al binnen. Zou hier voor een volgende klus zeker weer bestellen! Kleine tip, doe er wat roerhoutjes bij. Die verwacht je wel een klein beetje bij een dergelijke bestelling:)

Verpakking was open geweest en dicht geplakt.

De verpakking was open geweest en dicht geplakt met tape. Er was wat muurverf uit de emmer gekomen.,de emmer zat wel in blauwe plastic zak. Je vraagt je dan al met al wel af, zit er de juiste kwaliteit wijzonol in? Of is zit er andere muurverf in? Vertrouw het niet meer. En een klein lullig roerhoutje slaat ook nergens op, niet geschikt om 10 liter recreëren.

Zeer snelle levering en gunstige prijs

Verf kwam al snel binnen netjes verpakt en voordelige prijs

Alle producten die gekocht zijn voldoen .

Super tevreden!

De bestelling bij verfonline was supersnel geleverd! En netjes verpakt. De koerier was echter minder netjes, spullen worden gewoon voor je deur gezet zonder even aan te bellen of te kloppen. Als er niemand thuis is, dan staat er even voor een paar honderd euro onbeheerd voor de deur.

Fantastische beits

goed product. en na bestelling de andere dag in huis.

Niks op of aan te merken

Alles liep zoals ik het graag wou

Ze doen wat ze beloven

Ze doen wat ze beloven en je krijgt een goede uitleg wanneer nodig.

Ik moest even opletten bij de juiste kleurcode.

Snelle en correcte levering

Snelle levering. 1 blik met verkeerde kleur. Direct de juiste kleur ontvangen en foutieve blik behoefde niet teruggestuurd te worden.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo