snel, hele goeie verf, makelijk aan te brengen onverdund met wagner control 150M , snel geleverd
Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent over uw bestelde product en het verwerken hiervan. We hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Geleverd zoals besteld alleen het verpakken…. Iedere bus was apart afgeplakt. Maar de doos was net heel gebleven omdat de blikken konden bewegen tijdens het transport
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat uw levering niet voldoende verpakkingsmateriaal bevatten. Onze excuses hiervoor. Wij hopen u alsnog in de toekomst van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u blij bent over ons! Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snelle service en perfecte oplossing gekregen i.v.m. het niet kunnen krijgen van de kleur die ik 2 jaar geleden had besteld.
Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service en hulp! Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Bestelling komt op tijd zoals beloofd
Bedankt voor uw positieve bericht. Wat fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en manier van verpakken! Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Alles is goed verpakt
Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u blij bent met ons ruim assortiment en levering. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Zoals aangegeven mat mat geen kleuring. Perfecte verwerking van 2k vernis
Bedankt voor uw positieve bericht. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze producten. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Duidelijke website. Snel en goed afgeleverd, keurig verpakt.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze levering, manier van inpakken en website. Hopelijk kunnen wij u nogmaals van dienst zijn in de toekomst! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Geweldig, makkelijk en snelle levering
Bedankt voor uw bericht en positieve review. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze service en snelle levering. Hopelijk tot gauw! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Omdat de beits die we al jaren voor onze houten garage gebruiken alleen bij sommige webwinkels kunnen bestellen, kwamen we bij Verfonline terecht. Het bestellen en betalen was snel gedaan. De beits werd volgens afspraak bezorgd. Wij zij dik tevreden!
Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn te horen dat u tevreden bent over onze website en de snelle levering van uw bestelling. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Ik heb mijn bestelling gedaan en kon precies zien hoe het proces verder verliep. Ik werd doormiddel van emails en track & trace op de hoogte gehouden wanneer mijn bestelling bezorgd zou worden. De emmer verf zat goed verpakt zodat deze niet kon gaan lekken. Dus een goede service!
Bedankt voor uw positieve bericht. We zijn enorm blij dat u tevreden bent over onze service en de snelle, correcte levering van uw bestelling. Hopelijk mogen we u hierdoor nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Helemaal goed vergeven toebehoren van goede kwaliteit
Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat uw bestelling snel is aangekomen en u tevreden bent over de kwaliteit en prijs van uw bestelde product(en). Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Vier verschillende kleuren binnen- en buitenlak besteld. Dezelfde dag (op een zaterdag) nog een bevestiging ontvangen dat het verzonden is. En de eerste werkdag erna al geleverd. Alles netjes verpakt. En een scherpe prijs.
Bedankt voor uw beoordeling en positieve bericht. Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent over de snelle levering en onze service. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
de muurverf is prima maar in dit geval zat de buitenkant van de emmer en de verpakking onder de muurverf. Dat was een smeerboel. De volgende keer de rand van het deksel afsluiten met tape.
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat er schade is ontstaan tijdens transport. Normaal zou inderdaad de rand afgeplakt moeten zijn met tape. We geven dit intern door zodat hierop beter gelet gaat worden. Neem de volgende keer gerust contact met ons op dan kijken we met u naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Mijn verf moest op kleur worden gemengd, maar het kleurnummer dat ik had, was oud. Gebeld met de klantenservice, gelijk prima geholpen en de verf besteld. Die kwam snel binnen. Het enige minpuntje was dat ook dit blik een lelijke vouw had toen ik de doos opende. Maar het blik is wel heel. Vorige keer dat ik bij Verfonline-XL had besteld, zat er ook een deuk in het blik. Volgens mij is dat relatief eenvoudig te voorkomen door het dikke opvulkarton om het blik heen te vouwen, i.p.v. uitsluitend op de deksel. Maar ik ben blij met mijn verf op kleur voor die prijs en met die snelheid afgeleverd.
Bedankt voor uw review en beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent over het contact en onze service. Het is inderdaad vervelend als er schade is aan een levering en we proberen natuurlijk alles zo goed mogelijk te verpakken. We geven uw klacht intern door zodat hiermee rekening gehouden gaat worden. Mocht het bij een volgende bestelling toch weer gebeuren neem dan gerust contact met ons op dan kijken we met u samen naar een oplossing. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
10 liter dure latex. Emmer was kapot bij aankomst door, ik denk gooi en smijtwerk van vervoerder. Gelukkig alles in plastic zak en doos gebleven. Ik heb hierover gebeld en gemaild. Zelfde dag nog werd om ong 18.00 uur nieuwe emmer geleverd. Door andere vervoerder. Chauffeur vond het niet leuk dat ik lading controleerde, dat begrijp ik.
Bedankt voor uw review en bericht. We zijn erg blij dat ondanks dat er schade is geweest aan uw product u toch een positieve beoordeling achter heeft gelaten. Fijn te horen dat de nieuwe levering in zo snel is aangekomen. Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
De verf blikken waren flink ingedeukt. Ik heb het nieuwe blik in het oude lege blik moeten overgieten omdat het blik na openen niet meer fatsoenlijk te sluiten was.
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat uw bestelling beschadigd is aangekomen. We nemen hiervoor contact met u op. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snelle en correcte levering naar België
Bedankt voor uw beoordeling en positieve bericht. We zijn enorm blij te horen dat u tevreden bent en uw bestelling ook snel is aangekomen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
En het scheelt je bijna de helft qua prijs in de winkel! Echt onwijs blij met jullie online verkoop.
Bedankt voor uw bericht. Wat ontzettend goed te horen dat u zo te spreken bent over onze producten en prijzen. Hopelijk mogen we u nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
's Morgens om7 uur besteld, 's Middags in huis. Behang van prima kwaliteit
Bedankt voor het achterlaten van een positief bericht. Wat fijn te horen dat uw bestelling zo snel is aangekomen en uw tevreden bent over de producten. Hopelijk gaat u hierdoor nog vaker bij ons bestellen. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Precies zoals gepland geleverd
Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze levering en alles in goede orde heeft ontvangen. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Ik kreeg in eerste instantie de verkeerde verfrollers geleverd. Even balen, want ik had mn werk ingepland en dat moest ik toen omgooien. Alsnog sneller dan verwacht de juiste rollers gekregen en de andere mocht ik houden. Ik werd ook vriendelijk en adequaat geholpen aan de telefoon en mail.
Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat u nog steeds tevreden bent ondanks dat u een verkeerd product heeft ontvangen. Goed te horen dat tevreden bent over onze klantenservice en de wijze waarop u geholpen bent. Nogmaals heel erg bedankt voor uw begrip. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Zeer klantgericht en snelle levering, ook prijsstelling heel goed
Bedankt voor uw review en positieve bericht. Wat goed te horen dat u tevreden bent over onze service en de prijzen van onze producten. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snelle levering en mooie prijs
Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze levering en mooie prijzen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL