snel, hele goeie verf, makelijk aan te brengen, snel geleverd

snel, hele goeie verf, makelijk aan te brengen onverdund met wagner control 150M , snel geleverd

Geleverd zoals besteld alleen het verpakken…. Iedere bus was apart afgeplakt. Maar de doos was net heel gebleven omdat de blikken konden bewegen tijdens het transport

Perfecte service verleend

Snelle service en perfecte oplossing gekregen i.v.m. het niet kunnen krijgen van de kleur die ik 2 jaar geleden had besteld.

Snelle levering goed verpakt

Bestelling komt op tijd zoals beloofd

Veel keuze en vlotte levering

Alles is goed verpakt

Perfect materiaal zoals beloofd

Zoals aangegeven mat mat geen kleuring. Perfecte verwerking van 2k vernis

Snel en goed afgeleverd

Duidelijke website. Snel en goed afgeleverd, keurig verpakt.

Geweldig, makkelijk en snelle levering.

Geweldig, makkelijk en snelle levering

Levering volgens afspraak. Prima!

Omdat de beits die we al jaren voor onze houten garage gebruiken alleen bij sommige webwinkels kunnen bestellen, kwamen we bij Verfonline terecht. Het bestellen en betalen was snel gedaan. De beits werd volgens afspraak bezorgd. Wij zij dik tevreden!

Heel goed.

Ik heb mijn bestelling gedaan en kon precies zien hoe het proces verder verliep. Ik werd doormiddel van emails en track & trace op de hoogte gehouden wanneer mijn bestelling bezorgd zou worden. De emmer verf zat goed verpakt zodat deze niet kon gaan lekken. Dus een goede service!

Snel, kwaliteit voor een mooie prijs

Helemaal goed vergeven toebehoren van goede kwaliteit

Uitstekende service

Vier verschillende kleuren binnen- en buitenlak besteld. Dezelfde dag (op een zaterdag) nog een bevestiging ontvangen dat het verzonden is. En de eerste werkdag erna al geleverd. Alles netjes verpakt. En een scherpe prijs.

muurverf prima, verpakking matig

de muurverf is prima maar in dit geval zat de buitenkant van de emmer en de verpakking onder de muurverf. Dat was een smeerboel. De volgende keer de rand van het deksel afsluiten met tape.

Voordelige verf, prima klantenservice, fijne site

Mijn verf moest op kleur worden gemengd, maar het kleurnummer dat ik had, was oud. Gebeld met de klantenservice, gelijk prima geholpen en de verf besteld. Die kwam snel binnen. Het enige minpuntje was dat ook dit blik een lelijke vouw had toen ik de doos opende. Maar het blik is wel heel. Vorige keer dat ik bij Verfonline-XL had besteld, zat er ook een deuk in het blik. Volgens mij is dat relatief eenvoudig te voorkomen door het dikke opvulkarton om het blik heen te vouwen, i.p.v. uitsluitend op de deksel. Maar ik ben blij met mijn verf op kleur voor die prijs en met die snelheid afgeleverd.

Zeer snelle service

10 liter dure latex. Emmer was kapot bij aankomst door, ik denk gooi en smijtwerk van vervoerder. Gelukkig alles in plastic zak en doos gebleven. Ik heb hierover gebeld en gemaild. Zelfde dag nog werd om ong 18.00 uur nieuwe emmer geleverd. Door andere vervoerder. Chauffeur vond het niet leuk dat ik lading controleerde, dat begrijp ik.

Levering op tijd maar verf blikken met flinke deuken.

De verf blikken waren flink ingedeukt. Ik heb het nieuwe blik in het oude lege blik moeten overgieten omdat het blik na openen niet meer fatsoenlijk te sluiten was.

Zeer correct en snel / goedkoop

Snelle en correcte levering naar België

Super snelle bezorging en keurig ingepakt!!!

En het scheelt je bijna de helft qua prijs in de winkel! Echt onwijs blij met jullie online verkoop.

Prima en lekker snel

's Morgens om7 uur besteld, 's Middags in huis. Behang van prima kwaliteit

Precies zoals gepland geleverd

Goede klantenservice

Ik kreeg in eerste instantie de verkeerde verfrollers geleverd. Even balen, want ik had mn werk ingepland en dat moest ik toen omgooien. Alsnog sneller dan verwacht de juiste rollers gekregen en de andere mocht ik houden. Ik werd ook vriendelijk en adequaat geholpen aan de telefoon en mail.

Zeer klantgericht en snelle levering, ook prijsstelling heel goed

Snelle levering en mooie prijs

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo