Wel wat pech

Goed spul , Maar ruim week moeten wachten vanwege transportschade bij post NL team , niet de eerste keer , gewoon ongemotiveerde prutsers daar.

prima spullen en dag erna in huis

Plamuur besteld. met dag al in huis .helemaal goed

Vriendelijke mederkekster telefonisch gesproken. Goed gesprek en serrvice.

Een vriendelijke medewerkster telefonisch gesproken. Goed gesprek en goede service.

Kon beter

Ik had verf besteld maar deels niet op voorraad heb gebeld en kreeg delegering tevens was het een ander kleurnuance had dit graag eerder geweten voordat het verstuurd was

Goed en snelle levering

Goede en snelle levering

snel en correct geleverd

Good job

alles in orde en mooie korting

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb sigma muurverf gekocht en was hetzelfde geld kwijt als het eigen merk bij de bouwmarkt. De muurverf dekte in 1x, super tevreden mee

goede verf voor goede prijs

steeds korrekte en tijdige leveringen. uitzondering laatste bestelling : besteld op woensdagnamiddag en zijn nu zondag en nog steeds geen bericht van levering . Zal spijtig genoeg maandag elders verf moeten halen om mijn werk tijdig gedaan te krijgen

Snel en goed

Levering goed, en snel.

Verf was goed verpakt, en snel verzonden.

Alles top

Alles vlot verlopen

Er was helaas iets foutel gegaan met levering, maar vanuit hun prima opgelost. Dus goede service en snelle reacties.

Lak perfect Alen blikjes zijn beschadigd

Prima olie, let op NATUREL is een geel-achtige kleur

Ik verwachte een transparante olie, maar de kleur naturel wil zeggen dat deze vrij geel is en dat viel tegen. Wel gebruikt (blik was open) en is verder prima olie, al zit deze net op het hout, dus weet lange termijn effect niet.

perfecte service!

We ontvingen aanvankelijk een verkeerde kleur (ral 7040 ipv de bestelde ral 7044). Dit werd door Verfonline onmiddellijk opgelost en binnen enkele dagen na het melden ontvingen we de juiste kleur. Complimenten voor de perfecte service!

Prima bediening en snelle bezorging

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Oxido verf besteld , incl. Activator en sealer. Alles werd snel geleverd en keurig verpakt.

Snelle levering, goede info over verzendprocedure

Gewoon super

Ik kan deze zeker aanraden

Prima adres voor verf

Makkelijk bestellen, goede prijs, snel bezorgt en juiste kleur. Prima dus

Zeer netjes geholpen

Een fout met de bestelling gemaakt qua liters. Gebeld en de bestelling geannuleerd om de goede order te plaatsen. Geld de volgende dag al terug geboekt. Goed meegedacht en netjes geholpen

super ! veel keus, schappelijk geprijsd en snel geleverd

super! veel keus snel geleverd EN schappelijk geprijsd

Top en snel

Goede kwaliteit schuurpapier voor mik Rupis schuurapparaat .

Fijne communicatie en snel verzonden

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo