Bestelling was niet aangekomen, gebeld en dezelfde dag is een nieuw pakketje verstuurd. Jammer dat het eerst pakketje niet aan kwam, maar wel snel en goed opgelost.

Goed en snel geleverd

Besteld snel geleverd prima product prijs is ook goed

Snelle levering , top!

Bijzonder vriendelijk ervaring

Tot mijn verbazing kreeg ik een andere kleur verf als welke ik besteld had, kan gebeuren. Na contact te hebben gehad met Verfonline erkenden zij dat de verkeerde verf geleverd was. Ik was echter in de veronderstelling dat ik de verf wel op kleur kon brengen en vroeg dit ook aan hen. Maar het was geen enkel probleem twee dagen later had ik de juist verf in huis. voor mij alle lof dus

Prima spul supersnel geleverd

Besteld volgende dag al in huis

Lage prijs kwaliteit

Snelle levering, niet duur

Snel geleverd en geen dure verf. Veel kleuren opties. Goede ervaring. Goede service. Na bestelling kreeg ik een mail dat er 10% korting zou zijn, dit was niet van mijn totaal bedrag af gegaan, na een mailtje de korting toch gekregen.

Snel en betaalbaar

Groot aanbod, ook van de betere merken. Alle kleuren zijn te mengen. Materialen zijn van prima kwaliteit. Alle verf en benodigdheden worden snel bezorgd.

Waar voor je geld

De verf was goedkoper dan elders. Eén pot was 'handmatig' gemengd en een beetje provisorisch dichtgeplakt, terwijl ik dat niet had verwacht (had ik niet op de site gelezen). Levering een dag later dan aanvankelijk aangegeven.

Snelle levering en goede service.

Goede en snelle levering.

Toppie

Een uitstekend bedrijf. Grote sortering eerste klas verf . Bijzonder snelle evering. Keurig, hier kom ik vaker terug.

Prijstechnisch goed

Snelle afhandeling en kwa prijstechnisch goed

Goed en snel geleverd, met zorg ingepakt. Ben zeer tevreden.

Goede Service en snelle levering

Scherpe prijzen van A-merken en snel geleverd

Vanaf bestellen tot bezorgen gewoon top

Vanaf bestellen tot aan het bezorgen gewoon top

Snelle goede service!

Bestellen gaat gemakkelijk. Het wordt snel verzonden. Perongeluk verkeerde kleur besteld. Er wordt niet ingewikkeld gedaan en meegedacht voor een oplossing. Heel tevreden!

Snelle afhandeling order en nette probleemafhandeling

Order volgende dag geleverd en een passende oplossing gevonden voor een verkeerd besteld artikel

Levering slecht

Omtrent product niets mis mee, tijdige levering onbetrouwbaar. Voor 23.59u besteld en volgende dag in huis is verkooppraat/ wassen neus. Ook al kan Verfonline-XL er wellicht niet veel aan doen, Trunkrs is een onbetrouwbare transporteur!!! Helaas huurt Verfonline-XL hen wel in, dus net zo goed schuldig. Donderdagavond 21.30u besteld, aflevering de maandagAVOND erop! Kun je niets mee als je volop in je schilderswerk zit. Wat krijg je, NA ZELF CONTACT TE ZOEKEN????, sorry meneer.... En verder; zoek het maar uit! Erg slecht en vooral jammer. We begrijpen niet dat u boos bent meneer... Nee, vooral TELEURGESTELD!

Snelle levering!

Heel tevreden, snel geleverd.

Goed service

Snelle Levering

Fantastische ervaring

Exact zoals het hoort juiste kleur perfect verpakt en uitstekende kwaliteit snelle levering geen verzendkosten TOP!

Snellen levering, zelfs 1 dag te vroeg

Snelle levering, zelfs vroeger dan verwacht! De verfpot was niet volledig afgesloten waardoor er een heel klein beetje verf ontsnapte. Ik ga ervan uit dat dit kwam door het transport. De doos goed goed verpakt. Zal zeker in de toekomst opnieuw bestellen.

Super service

Super service