Vlug geleverd

Dezelfde dag een mailtje dat alles verzonden is de volgende dag in postpunt aangekomen

Makkelijk te bestellen, snelle levering, keurig ingepakt.

Voordelige prijs en snelle levering

6 stuks loreal vitalift 5 besteld zeer nette prijs en snelle levering en goed verpakt

Bestelling niet ontvangen.

Bestelling niet ontvangen, DHL zegt is bezorgt en neemt geen verantwoording. Double F Cosmetica heeft na diverse mailtjes het bedrag vergoed

Snelle levering en schappelijke prijs

De flesjes Brut aftershave kwamen anderdaags al

Slecht

Ik heb nog niets ontvangen.

ruime keuze aan lage prijzen

ruime keuze aan scherpe prijzen. snelle levering

Tevreden

Goede ervaring

Snelle levering, goed verpakt en leuke prijs. Ben zeer tevreden.

Snelle levering,alles in goede orde ontvangen,prima webshop

Leuke acties

Lipfinity topcoat. Prima topcoat, geeft lipstick extra glans

Goede service en correcte behandeling

Snelle levering en als een liefhebber van bio oil, kan ik zeggen dat het produkt geen nep produkt is. Het is origineel.

Prima. Snel een bevestigingsmailtje binnen en mijn producten de volgende dag al in huis.

Fijn online shoppen

Vaste klant bij DoubleF. Ze hebben een ruim assortiment die vriendelijk geprijsd is. Klantenservice is goed bereikbaar.

Eindelijk een niet meer te vinden lippenstift op voorraad, snel verzonden, er was een klein foutje gemaakt maar meteen hebben ze dat recht getrokken! Zeer klantvriendelijk! Mij hebben ze binnen als klant dus een echt aanrader.

Prima levering!

De bestelling ging prima, prijs is helemaal top! Helemaal tevreden dus :)

good service and fast delivery

the products are good, i made purchase second time, delivered really fast.

Altijd snelle levering, als het tenminste op voorraad is!

Het gebeurt vaak dat ik iets wil bestellen en dat het niet voorradig is, dat vind ik jammer, want verder heb ik geen negatieve ervaringen met DoubleF

Snelle levering en goedkope producten

Fijne lipstick, prima webwinkel

Fijne webwinkel met ruim aanbod. Jammer dat het bij de betaling mis ging: ik kreeg een foutmelding (systeem liep vast). Hierover heb ik telefonisch contact gehad met Double F Cosmetica en gelukkig is alles goed gekomen.

Verkeerd omschreven

Besteld voor 30 stuks en maar 24 ontvangen..

Super makkelijk en snel.

Duidelijke website, product wordt goed beschreven, eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

Klant erbij!

Zeer tevreden.

Ben er blij mee. Ziet er keurig uit,en ben goedkoper uit. Dus weer een pluspunt in deze dure tijd Vr gr Hennie Greveling

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.