PARFAIT !

livraison ultra rapide produit conforme prix très raisonnable

Goed en tevreden.

Vrij snelle bezorging van een relatief betaalbaar en goed product.

Top geleverd

Super levering.

snel, stipt en correct

gemakkelijk besteld, vlot geleverd, gunstige prijs

Snel en efficiënt

Als klopt en snelle levering

Alles wat ik besteld had is snel binnengekomen

Producten zijn goed. Goede communicatie. Gewoon goed

Wenkbrauw verf stift

Snelle verwerking van de bestelling én zeer snel op 24u geleverd! Product gekozen: voldoet aan alle verwachtingen en gaat niet af, tenzij met maks-up remover of zeep maar bv als het regent, is het dus echt waterproof. Heel tevreden ermee. Kan wenkbrauwen die reeds in shape geëpileerd zijn, met deze stift/haartjes,!wat bijwerken en model wat aanpassen. Zeer tevreden dus.

Aanrader

Goede prijs, snel en duidelijk.

Goed en snel

Bestelling was snel en goed bezorgd

Ik moet eerst zien of het echt goed is en dat mijn haar groeit. Het nu en week dus kan ik niet over zeggen of het goed is of niet .

Goede prijs en zeer snel bezorgd

Goede prijs en zeer snel bezorgd

Smeert heerlijk. Droogt snel op

Mascara smeert goed en droogt snel op wat fijn is.

Prima bedrijf, concurrerend en uitstekende klantenservice

Afspraken gemaakt met klantenservice, door fout van mijzelf, werden correct geregeld

super

Zeer fijne en overzichtelijke webwinkel. Hier bestellen is heel simpel en de keuze is reuze. De producten zijn ook nog eens van goede kwaliteit. De levering is dik en orde. Een aanrader!!

Snel en goedkoop

Mooie aanbieding snel geleverd!

Teruggezonden

teruggezonden door slechte behandeling bpost

Als verlopen zoals ik gewenst had ,ben er heel blij mee en snel geleverd merciekes

Top site

Zeer tevreden van deze site!

Prima service betrouwbare partner9

prima geregeld

verwerking order was perfect.

Prima kwaliteit en snelle service

Pakketje snel ontvangen. Kwaliteit perfect! Goede berichtgeving per mail. Ik zou er weer kopen

Zeer netjes en snel geleverd

Prima service en goede informatie op de mail

Mijn bestelling is na een week nog niet geleverd

Dagelijks heb ik reeds moeite gedaan om te achterhalen waar mijn pakje is, doch zonder resultaat, ook niet bij de koerierdienst

Waardeloos

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen en dit ligt niet aan jullie maar aan DHL dus helaas laat ik het pakket terug sturen

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.