Snel en netjes en de juiste prijs

Goede producten

teleurgesteld ivm verkeerde productlevering

Heel erg teleurgesteld ivm verkeerde productlevering. Wel snelle reactie via klantenservice

Makkelijk en goede prijs

Makkelijk te bestellen, goede prijs en snel geleverd. Helemaal top

S’morgens mijn bestelling gedaan, S’middags kon ik het al ophalen.

Is goed

Goed op tijd geleverd

Altijd snelle levering

Redelijk

Levering duurde te lang

Goed!

Bestelling volgende dag geleverd.

Fijne communicatie!

Snelle reactie op mijn mails en er is perfect meegedacht. Uiteindelijk tot een compromis gekomen. Super bedankt!

Alles goed aangekomen

Zeer goed gegaan, waren ook bereikbaar, kon nog snel iets doorgeven.

Goede service en kwaliteit.

Goede prijs, supersnelle verzending

Ik koop hier mijn navullingen van 3 Volution. Goede prijs voor het mega pakket en heel snel verzonden, top!

Super snel, makkelijk en goede prijzen

3 keer terug geweest om defect producten

Zeer slechte ervaringen.

Geweldige ontdekking

Ik ben zeer blij dat ik deze webshop heb ontdekt. Heel goede prijs voor mijn favoriete mascara, vlot verloop bij bestelling en snel en netjes op tijd geleverd.

Duidelijke informatie hoe te bestellen

Voor herhaling vatbaar

Goede, snelle service

Binnen de afgesproken tijd geleverd, voor een leuke prijs

Ik heb alles kunnen vinden wat ik zocht. Mijn microring loop was alleen niet super stevig, maar een beetje secondelijm heeft dat kunnen fixen. Verder was alles qua prijs helemaal prima, dus ben niet ontevreden! Zal er zeker nog eens bestellen.

sorry, maar het is niet goed

Hab am 23.06 eine Ware bestellt und bis heute nicht erhalten!

volgens afspraak

alles netjes en correct geleverd volgens afspraak

Snelle verzending

Snel en aantrekkelijke prijs

Snel en een aantrekkelijk prijs

Snel geleverd!

Goed geprijsd snelle levering, heel fijn!

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.