Handige site. Perfecte levering. Alles naar wens.

Amper na 1 dag alles geleverd

Helemaal blij met mijn aankoop !

Mijn favoriete lipstick nergens meer te koop. Kijk ik voor de eerste keer op de site van Double F Cosmetica en JA HOOR ! Staat mijn lipstick, in het kleurnummer wat ik het beste bij mijn gezicht vind passen. Dus maar meteen 7 stuks bestelt, voordat het ook hier uitverkocht is. Ik kan weer eventjes vooruit !!!

goed en goedkoop

Goede producten voor een goede prijs!

Prima en snel

Geleverd wat ik wilde en bezorgd op het aangegeven moment. Prima prijs kwaliteit verhouding. Verbeterpuntje is dat het 24 uur duurde voordat ik de eerst bevestigingsmail kreeg. Voor de rest top.

Waar voor je geld!

Zoals beloofd binnen 24 uur in huis.

Ik ben zeer tevreden

Netjes en correct geleverd

Netjes en correct geleverd

de bestelling kwam heel snel, ik kreeg wat ik heel goedkoop wilde, ik ben erg blij

Snelle levering, producten zoals aangeboden

Super service

Mijn bestelling ging prima en snel binnen. Track en trace kreeg ik snel. Er miste iets in de bestelling en dat is zeer snel en meteen opgelost. Top service.

juiste merk geleverd, verkeerde hoeveelheid geleverd

inmiddels gemeld bij klantenservice, nog geen reactie ontvangen

Snel verzonden en correct artikel geleverd voor een top prijs

Leuke aanbieding

Snel geleverd super

Super snel binnen gekregen

Fijn

De levering was snel, ben erg tevreden

Alles netjes ontvangen

Goed en snel levering

Goed en op tijd

Goed product snelle levering

De kleuren zagen er op de website iets anders uit maar dat kan aan kleurinstellingen van het scherm liggen. Het was goed verpakt en snel verzonden. Het product zelf was ook prima.

Brut aftershave ruikt totaal niet naar brut

4 flessen gekocht als aanbieding maar de flesjes dijn totaal niet orgineel. De flesjes wijken af qua opdruk tov de orginele. De geur ruikt totaal niet naar de orginele brut. Het lijkt erop dat dit niet de orginele brut is maar een nep variant.

Snelle levering.

Snelle levering. Netjes verpakt. Prima producten voor fijne prijzen.

Mijn 1ste keer besteld Heel snel geleverd Alles was dik in orde Ga zeker nog bestellen

Top service en prijs

Snelle bezorging en goede prijs

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.