Zeer voordelige producten en snelle levering

Uitstekend !!

Mijn bestelling is goed en snel gekomen

De product is prima

Is goed en betrouwbaar

Bijzonder tevreden (na allereerste gebruik).

Algemene indruk na eerste gebruik is alvast positief. (Een review schrijven na ontvangst is dan ook bijzonder moeilijk.) Ligt prima in de hand, praktische draaiknop voor instelbare lengtes en uiterst stille, krachtige motor. Volwaardige Braun-kwaliteit voor een super-aantrekkelijke prijs; aanrader!

Snelle levering. Niet duur.

Makkelijk te bestellen en snel en correct ontvangen.

De website is heel omvangrijk en compleet, maar alles is goed te vinden door de grote mate van gebruiksvriendelijkheid. Alles was keurig en stabiel verpakt waardoor ik het in goede orde heb ontvangen. Ook viel het me op dat alles voorradig was en daardoor snel geleverd kon worden. Was dus een topervaring met Double F.

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs

Prima prijs

Goede website met veel artikelen voor een goedkope prijs.

prima webwinkel

alles binnen gehad wat ik had besteld

Tip top in orde !!

Correcte afhandeling en zeer snel geleverd. Soepel bestelproces en keurig verpakt. Zeker aanbevolen, smaakt beslist naar meer.

DHL bezorging

Dit product nooit ontvangen van DHL

Positief

Snelle levering tegen een goede prijs.

Alles prima verlopen

Alles goed

Goeie ervaring

Goeie product. Ook goed prijs

Vlotte levering

Leuke site ontdekt!

Ik ben blij dat ik deze site tegen kwam! Goede producten, mooie prijs en snelle levering. Tot de volgende x :)

Half blij

Heel leuk om gratis lippenstift te ontvangen maar van de lipbalsem was er een bij die slecht open ging en niet kan draaien de andere waren perfect !

Goede kwaliteitsvolle producten

Snelle levering Besteld: Essie nagellak houdt lang, droogt snel Max factor oogschaduw shimmer excess mooie bronzen kleur, houdt lang L Oréal lipliner mooie lamghoudemde kleur Prijs is goedkoper dan elders. Ik ga hier nog bestellen.

Snelle levering en makkelijk bestelproces

Het product was redelijk snel geleverd en in goede staat aangekomen. Het betaalproces was erg makkelijk en het was fijn om achteraf te kunnen betalen, via Riverty ging dat heel eenvoudig.

Goed product, snelle levering

Perfect snelle bezorging

uitstekende ervaring

Producten die nergens anders meer te koop zijn, zijn hier nog wel te koop tegen mooie prijzen

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.