Alles goed

Alles prima!

Snel en goedkoop

Snelle levering (wel extra kosten) en hoesjes past perfect

degelijke bescherming en handig in gebruik

handig dat je de tablet ook recht kan zetten

alles is perfect verlopen

kan niet beter, ik had heel veel keus , en het hoesje past perfect.

Goed en snel geholpen

Helaas kreeg ik een hoesje voor de tablet toegestuurd met een productiefout en paste dus niet. Contact opgenomen met de klantenservice en werd daar erg snel geholpen. Ze hebben mij snel het goede hoesje opgestuurd en de andere hoefde ik niet terug te sturen. Ze hebben mij dus erg vriendelijk en snel geholpen.

Vlugge en correcte bediening.

correcte levering van het juiste produkt

Goed luisterd naar de klant. Zeer tevreden.

Prima geholpen met tablethoesje. Nu helemaal goed.

Tot nu toe ben ik tevreden met het hoesje , ook was het een snelle levering .

Prima hoesjes

Drie jaar geleden bestelde ik reeds GSM-hoesjes bij jullie, deze waren van prima kwaliteit vandaar dat ik opnieuw een bestelling plaatste. Alweer een snelle levering en een correct product aan een heel schappelijke prijs. Beveel jullie ten sterkste aan.

Chapeau

Leuke website en snelle service.

het tweede dat ik bij jullie heb besteld, doodgewoon omdat het eerste ideaal was.

het past volkomen, gemakkelijk in gebruikname, mooi uitzicht, beschermt mijn smartphone volledige. Ik ben heel tevreden.

Vlotte snelle service

geen problemen ondervonden

Is geleverd op de voorgestelde datum!

top

Ten eerste is het product en verpakking exact wat ik verwachtte. Ten tweede dikke pluim voor de klantenservice. Alles vlot, vriendelijk en professioneel.

Heel goeg

Top snel in huis en goed hoesje ik had er 2 een voor mijn en 1 voor mijn vrouw want bij ons had geen van de winkels het goede hoesje dus met een woord top gsm hoesje

uitstekende service

Prima service en correcte info. screen protector was niet op voorraad, hier werd direct een mail over gestuurd met de vraag of ik wou wachten of het bedrag terug gestort wou. Dit is voor vele webshops een voorbeeld hoe het wel zou moeten.

Hele leuke en stevige hoesjes voor een goede prijs! Levering in 3 dagen tijdens de feestdagen, nog een pluspunt! Hier bestel ik zeker opnieuw!!

Tevreden

Artikel kwam overeen met beschrijving en foto,s op website

Ik ben heel tevreden over de snelheid van de levering, en het product

ik heb geen ervaring

Mooi goed handig hoesje van goede kwaliteit

Dit hoesje is perfect voor mensen die vaak hun tablet laten vallen. Toen dit ik dit hoesje ging bevestigen had ik gereedschap nodig(dit gereedschap zit in het pakketje inbegrepen)dit zegt al hoe goed hij zit. Mijn tablet kan niet bewegen in het hoeje dus dat is ook chill. Ik heb hem al 2 keer latten vallen(1,5m hoog) en ik zie geen krasje op mijn tablet en/of hoesje. En het standaart dat aan het hoesje vast zit is ook erg handig. Ik raad dit hoesje zeker aan.

Ik ben tevreden met de aankoop.

Super tevreden. :)

goede service

Snelle levering en goede communicatie na foute levering. Levering van correct product is snel en gepast gebeurd.

Topservice

Alles volgens afspraak en naverkoop was TOP!

Snelle services

Snelle services ik hoefde niet lang te wachten op mijn bestelling. Dankje wel heel veel Succes verder met jullie winkel TOP.

Het is een prachtige service ,zowel het product als de levering

Friedensstrasse 4

4780 Sankt Vith