past perfect, goede kwaliteit

past perfect, goede kwaliteit. op tijd geleverd

mooi

het past heel goed op mijn gsm

Kleine prijzen, snelle levering

Eerste keer dat ik hier een bestelling plaats en alles verliep vlekkeloos. Snelle verzending en leuke hoesjes.

cool

Meerdere dingen besteld, snel geleverd en voldoet volledig aan verwachting. duidelijk handleiding en link naar internet .

Mijn bestelling werd zelfs vroeger dan verwacht en beantwoordt volledig aan mijn wensen.

Alles verliep vlekkeloos. Hoeje voldoet aan al mijn wensen.

Altijd tevreden terugkerende klant

Hele tijd geleden hoesje besteld maar per ongeluk werd het verkeerde geleverd, klantenservice gebeld en werd per direct het juiste hoesje geleverd dus prima service

top

Alles zoals voorgesteld

Snel en kwalitatief zoals altijd

Steeds een goede ervaring.

Past perfect

Een goed hoesje dat een stevige bescherming biedt !

Een prachtig, stevig gsm hoesje

Een snelle levering!!

Alles vlot verlopen

Goed, duidelijk en overzichtelijk. Alles goed verlopen. Goed verpakt ook. Snelle levering. Top.

Prima !

Prima ervaring. Alles in orde én niet thuis te wachten op de bestelling. Mooi in de bus !!

Alles zoals aangegeven. Product-levering

Zeer tevreden over producten en diensten

Zeer vlot

Gemakkelijk de juiste keuze kunnen maken vlot bestelt en geleverd

Zeer tevreden, besteld en snel geleverd.

Idem.

Top verkoper

Ik had een hoesje en een getemperd glas besteld voor mijn nieuwe gsm. Toen mijn bestselling toe kwam bleek dat het hoesje en glas niet paste. Dit omdat ik het verkeerde besteld had. Een mailtje gestuurd en binnen het uur had ik al een tegen bericht met het etiket voor de terugzending. Ook stond in dde mail een link naar de juiste hoesje en besschermglazen. Nieuwe bestselling geplaatst en 2 dagen later al ontvangen. Ik ga zeker nog kopen daar. Een echte aanrader

Zeer correct

Goede service, snelle levering, goed product

Goede service, snelle levering, goed product

Zeer snelle service en producten zijn van goeie kwaliteit,past perfect.

goede prijs-kwaliteit

Degelijke tablethoes voor een correcte prijs

Super op tijd, goed product

Prima site, zeer duidelijk, product direct gevonden, op tijd geleverd, prima

heel aangenaam, stijlvol

voor dit moment is dit mijn score. we gaan zien hoe slijtvast het is in de toekomst.

Service zoals je er nog zelden vindt!

Problemen gehad met screenprotector maar zonder enig probleem, heel snel een ander toegestuurd gekregen. Ongelooflijk dat er nog firma's bestaan die zo efficiënt en klantvriendelijk zijn.

Snelle en goede levering!

Snelle en goede levering met verzorgde verpakking!

Friedensstrasse 4

4780 Sankt Vith