Alles is ok en goed. Zeker terug bestellen de volgende keer.bedankt.

Ok

heel positief

De tijd tussen mijn bestelling en de levering was heel kort ondanks de feest- en brugdag. In goede staat geleverd.

snel en goed

alles ok

Alles dik oké!

Vlugge levering, prima kwaliteit!

Mooi, kwaliteit en de dag nadien geleverd.

Handig gemaakt, enkel de aan/uit knop van mijn toestel moet nu wat harder ingedrukt worden.

Super mooi

Ok

Zeer gebruiksvriendelijk

Was zeer handig in gebruik

zeer goed

vlotte levering, goede kwaliteit tegen een goede prijs

Hoesjes tegen mooie prijs kwaliteitsverhouding

De smartphonehoesjes die we via gsm-hoesjes.be aankopen worden volgens Bpost normen geleverd m.a.w. gaan snel op de post maar de aflevering (zonder tackingcode) ligt in handen de bpost distributie. Bij voorkeur lederen hoesjes nemen, vorige in kunstof had het héél snel begeven

Snel en degelijk

Alles snel gekregen en van uitstekende kwaliteit

Snelle en goede service

Ruime keuze, snelle levering en goede prijzen. Algemeen zeer goed.

Dit is een geweldig bedrijf

Men helpt waar men kan; levert binnen een dag en ben zeer tevreden.

Goede service en goed product

Ik ontving de cover vrij snel en deze is van goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs

perfect

vlot bestellen en vlug geleverd, bedankt

Vlotte en snelle service

Vandaag besteld en binnen de 2 dagen in de bus

Alles ok

Goeie service!

Goeie en correcte service

Prijs/kwaliteit OK, snelle levering

Zie boven

Snel en correct

Ik had een screen protector besteld voor een tablet. Deze werd binnen een paar dagen geleverd. Bij het plaatsen van de screenprotector bleek er een klein defect te zijn. Ik heb dit gemeld aan de klantendienst. Binnen het uur had ik antwoord dat zij een nieuwe cover zouden sturen. Ondertussen heb ik deze ook al ontvangen. Ik ben dus uiterst tevreden van de service die GSM-hoesjes.be geleverd heeft. Ik vind het juist jammer dat ze hierdoor niet te veel aan mij zullen verdiend hebben, maar bij volgende bestelling zal ik zeker aan deze firma denken.

Alles verliep perfect

Snelle levering en in perfecte staat

snel, gemakkelijk en efficiënt

snel, gemakkelijk en efficiënt

De bestelling verliep vlot, de bezorging iets later maar en week door de schuld van de bezorger ( de post ) De bezorging binnen een week is nog altijd prima!

Zeer efficiënte en vriendelijke bediening.

Ik had het verkeerde type hoesje besteld en het werd zonder enig probleem of kosten geruild. Een webshop die doet wat ze zeggen. Super Groetjes Christel.

Snelle en correcte service

Mijn bestelling werd correct en snel afgewerkt. De informatie ivm tijdstip van levering kwam ook overeen met de effectieve levering.

Stevig en handig

Snelle levering, stevige hoes, mooie kleur, past perfect. Kan ook horizontaal geplaatst worden.

Friedensstrasse 4

4780 Sankt Vith