Erg vriendelijke en behulpzame mensen

De medewerkers van EPS waren erg vriendelijk en hielpen me goed, zelfs toen het fout ging met mijn drukwerk. Dit was overigens mijn eigen schuld. Deze drukker is echt een aanrader!

Toppers!

Het team van EPS denkt graag mee. Als je ergens tegenaan loopt, dan zorgen ze dat het wordt opgelost. Al met al een goede dienstverlening met uitstekende kwaliteit drukwerk!

Geweldige service, denken mee, doen wat ze beloven en leveren op tijd

Je kunt met al je print productie vragen bij EPS terecht. Vlotte reactie, denken mee. En er is altijd een oplossing. En vooral direct contact met de mensen die ook daadwerkelijk met jouw opdracht bezig zijn. Iedereen weet direct waarover het gaat als je contact met ze hebt. Niets is te veel. Alles kan... en als het niet kan.. dan zijn ze daar ook duidelijk over.

Fijne samenwerking, snel & mooi resultaat!

Het is fijn samenwerken met EPS, het resultaat is goed en Wout denkt mee en probeert flexibel te zijn in het leveren naar interne deadlines.

Amazing the best printer !!

EPS is by far the best printer I've been working with. Fast and always eager to find a solution to any creative ideas. Thank you so much!

Gewoon zoals het hoort!

Persoonlijk, vriendelijk, meedenkend en snel.

Goede ervaring

Ik laat al een aantal jaar mijn tekeningen inscannen en afdrukken als ansichtkaarten. Ik ben altijd zeer tevreden! De scans zijn erg goed en waarheidsgetrouw, er is een ruime keuze uit materiaal, het ontwerp wordt met aandacht ontworpen waarbij de communicatie snel en gemakkelijk verloopt, de druk is van goede kwaliteit. EPS is erg klantvriendelijk, er is altijd ruimte voor overleg en wanneer iets niet naar wens uitpakt werken ze samen met jou aan een oplossing.

Prompt and courteous service

I had a need for a quick turn-around for printing business cards, ordering from the U.S. for a colleague in Amsterdam. I found the communication clear and service very responsive. Thank you!

Heel meedenkend, flexibel en klantgericht

Niet denken in problemen, maar in oplossingen!

snelle accurate service voor eerlijke prijzen

Wij laten regelmatig drukwerk bij EPS drukken en ontwikkelen. Zij zijn altijd bereid oplossingen te zoeken ook als het een moeilijkere opdracht is. Snel, directe service voor correcte prijzen. Hans Ploemen Faton-Health

Prachtige geboortekaartjes en hele goede service

Wij hebben onze geboortekaartjes laten afdrukken door EPS Amsterdam en zijn ontzettend blij met het resultaat. We zijn erg goed geholpen en de service is uitstekend!

Prachtig mooi drukwerk, waar vakmanschap

Het product is kwalitatief van hoge kwaliteit, wij lieten een softcover boek produceren en horen van zowel lezers als boekhandels dat het een prachtig mooi boek is geworden. Daarbij is het heel prettig samenwerken met EPS en dat is ook veel waard.

Super snelle service!

Ik kan niet anders zeggen dat ze een prefecte dienstverlening hebben verzorgt, binnen twee uur kon ik mijn gedrukte flyers ophalen.

Snel, kwalitatief super goed, betrouwbaar

Wij werken al jarenlang samen met EPS Amsterdam en dat is niet zomaar. Bij EPS wordt je begrepen, zijn ze klantgericht, denken mee, zijn snel met een offerte en leveren een uitmuntende kwaliteit aan drukwerk. Wij kunnen EPS Amsterdam zeker aanbevelen als betrouwbare partner in drukwerk!

Uitmuntende service

Het is fijn om een drukkerij te hebben die met je meedenkt. Met papiersoort, documenten opmaak en uitvoering. Ik ben een duurzaam initiatief gestart en ik wil graag gebruik maken van gerecycled papier. EPS heeft dat papier en denkt mee over opmaak, structuur etc. Ik bel Wout vaak op met verschillende vragen, hij is geduldig, accuraat en weet wat ik bedoel. Ik ben altijd blij met het resultaat van de geleverde flyers, kaarten en folders. Top service.

Uitstekende dienstverlening!

Al decennialang is EPS onze partner in het opmaken en produceren van verschillende voorlichtingsmaterialen. De persoonlijke dienstverlening en snelle productie, maakt het voor ons een logische keuze onze opdrachten aan EPS toe te vertrouwen.

Geweldige service en perfecte kwaliteit

Snelle, goede en professionele service voor onze visite kaatjes!

geweldig!

de opdracht die we aan EPS gaven was niet gemakkelijk, een kunstboek op lastig papier met een moeilijk te maken kaft. Het resultaat overstijgt de verwachtingen. Tijdens het proces werd steeds goed meegedacht en werden er verschillende opties voorgelegd.

Goed, snel en mooi drukwerk!

Zeer goede service, mooi drukwerk en snelle levering! Ben erg tevreden over EPS!

As always fantastic!

I use EPS to print my product package and I am very satisfied. Quality is outstanding and they work in very short notice if is needed! The costumer service is amazing too! Thanks so much!

Snel en goed

Voor een spoed opdracht hadden we binnen een paar uur een print nodig. Wout kon goed schakelen en communiceerde fijn, waardoor ik binnen no-time prints binnen had waarmee we verder konden. Bedankt!

Heel behulpzaam en meedenkend

EPS levert mooi werk voor een redelijke prijs. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen.

EPS is al jaren een betrouwbare partner

Expertise, klantgericht, snel, vriendelijk

snelle en goede service

De medewerkers van EPS leveren goede en snelle service. Ze denken met ons mee als we ergens tegenaan lopen. Vooral de snelheid waarmee ze kunnen schakelen is voor ons van groot belang. Al ons drukwerk is bij EPS ondergebracht en we zijn erg tevreden!

Continue hoge kwaliteit

Je weet waar je aan toe bent bij Wout en Gé, transparant, heldere communicatie, snelle service én het belangrijkste; uitstekende kwaliteit drukwerk.

HJE Wenckebachweg 6V4

1096AN Amsterdam