Vakkundig, gastvrij en behulpzaam

Sinds 2019 werk ik met EPS. Wat ik fijn vind is dat ze meedenken. Klantvriendelijkheid uit zich in persoonlijke begeleiding. Zeker als je als beginnend ontwerper nog veel vragen hebt is dat enorm van waarde.

EPS... snelle service, meedenken en uitstekend resultaat

Ik ben erg tevreden over de samenwerking met EPS Amsterdam. Snelle service, meedenken en samen een oplossing zoeken voor complexere producties. De kwaliteit van het print- en drukwerk is uitstekend. Daarnaast vind ik de prijzen heel gunstig. Dank Wout, Rob en Gé! Volgend jaar gaan we samen opnieuw mooie dingen maken!

Top! Mooi geprint en in goed overleg gedaan.

Ondanks een afwijkend formaat tot een mooi eindproduct gekomen. Ze hebben goed meegedacht. Ik ben dik tevreden.

Super goed

Samen met onze wensen heeft de DTP-er een pracht van een product gemaakt. Meedenkend en duidelijk in communicatie. De jaarkalenders zijn super geworden voor onze leden van Subaru Club Nederland.

Snel, goed en sympathiek!

Goed drukwerk, zeer snel geleverd door hele sympathieke mensen!

GE-WEL-DIG

Als grafische ontwerpers is het vaak lastig om een last-minute drukker te vinden die kan voldoen aan jou specifieke wensen. Deze geweldige mensen hebben zo hard voor ons gewerkt. Toen bleek dat de posters niet op tijd binnen zouden komen hebben ze de posters opnieuw gedrukt en met een spoed koerier naar ons gestuurd waardoor we ze precies op tijd binnen hadden. Super bedankt! We hebben ze gelijk een huwelijk aanzoek gedaan, je wilt toch altijd iemand die zo voor je strijd?!

Snelle en goede service

Vriendelijke contactpersonen en een snelle, correcte service. Top!

Super snel en hartstikke tevreden!

Ik heb een krant laten maken bij EPS en ben hartstikke blij met de snelle service, het contact & de communicatie en het eindresultaat! Dus zeker aan te bevelen.

Always great experience, EPS are long term partners and supporters

Aflatoun received high quality printing services from EPS. Always fast and reliable, we’ve been long term partners with EPS.

Een Top ervaring

Super Goed, Super Snel, Super goedkoop. Communicatie is uitstekend Een Super tevreden klant

één woord: geweldig!

enorm behulpzaam, assertief, snel en van hoge kwaliteit!

Gewoon goed !

Gewoon goed , zowel de kwaliteit van het drukwerk als het wederzijdse vertrouwen en de persoonlijke relatie dat over de jaren is opgebouwd. EPS (o.a. Wout) dat er alles aan om een goede service aan ons als klant te verlenen. Het is zelfs al voorgekomen dat EPS zelf (!) niet gelukkig was met de kwaliteit van een opdracht en dit voor eigen rekening op een andere druk methode opnieuw heeft gedaan. MusTec, Muscle Dynamic Technology bv

Snelle klantvriendelijke service

Snelle klantvriendelijke service

Super geregeld en gedaan!

Wilden een mooi tijdschrift laten maken. DTP-er super opzet gemaakt. EPS kon ons goed adviseren hoe in te binden etc. Super geworden, heel blij mee!

Professioneel en persoonlijk maatwerk

Erg tevreden met de hulp, professionaliteit en kwaliteit van onze opdracht. Ik kan EPS Amsterdam zeker aanbevelen.

Topkwaliteit en behulpzaam personeel

Mijn bestelling was snel klaar, het resultaat top en het personeel deskundig en heel behulpzaam. Super!

Je wordt er altijd fijn geholpen

En mooi betaalbaar drukwerk

snel en vakkundig

EPS geeft altijd handig advies over het te maken drukwerk, en levert bijzonder snel. Het werk is bovendien van heel goede kwaliteit.

Vriendelijk en snel.

Duidelijke communicatie, en snelle en goede levering

Altijd fijn samenwerken met de mannen van EPS. Zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen. Goede service, en goede kwaliteit!

Super vriendelijk en behulpzaam!

Ze leveren een goede kwaliteit en geen lange levertijden. Ook wordt er meegedacht in het gehele proces van begin tot eind en dit heb ik als erg prettig ervaren.

Super snelle en flexibele service!

We hadden een spoed-order die nogal van grote omvang was. Maar Wout van EPS dacht meteen mee en samen kwamen we tot een mooie oplossing. Dank voor de hulp

Fijne service en mooi gedrukt eindresultaat!

Altijd fijn om samen te werken met EPS! Snel en super behulpzaam

Altijd fijn om samen te werken met EPS! Snel en super behulpzaam!

Top :)

Goede, duidelijke communicatie en resultaat ziet er goed uit.

HJE Wenckebachweg 6V4

1096AN Amsterdam