Good

It came quickly exactly what we ordered, thank you very much ☺️

Betrouwbaar, snelle levering.

Mooie website, veel keus, heldere omschrijving met snelle levering. Top dus.

• Levertijd

Zij hebben mij heel goed geholpen. Mijn vragen via emails werden onmiddellijk ook beantwoord. Super bedankt daarvoor.

Super service, top

Telefonisch contact gehad en super hulp gehad prima !!!

• Levertijd

Mooi snel geleverd en de plant sensoren zitten al in de potten

X

Alles super

Lieferung, Produkt ist alles wir erwartet. Kein Problem, dass es aus Holland kommt.

• k.A.

Niks te klagen

Maar waarom dan een 8? Puur omdat ik niet álle processen als consument bij TechPunt heb doorlopen. Denk aan retourzending, terugbetaling, annulering van net geplaatste bestelling, defect product, etc. Maar verder niks te klagen! De eerste mail kwam in de spam terecht, dus ik gok dat het ip-adres vanaf waar zij mailen (nog) geen goede reputatie heeft, maar uiteindelijk komen ze aan, inclusief factuur in de bijlage.

IN een woord GEWELDIG gewoon

Diverse artikelen aangeschaft en alles wat er werd belooft was gewoon waar. Als voorbeeld noem ik installatie van de Dash cam 4K A810 fluitje van een cent voor iemand met 2 linkerhanden ( en de hulp van de klanten service) De opnames die worden gemaakt zijn super strak zowel voor als achter, dit is iets wat zeker de moeite is om aan te schaffen, en je kan hem uitbreiden met beweging sensor als ik het goed formuleer. Nu maar wachten op mijn bestelling van gisteren de Xiaomi Smart Air Fryer 5.5L, gisteren besteld voor 20:00 en komt voor 21:15 door de koerier. Alle producten van Techpunt zijn gewoon top. Deze broers weten waar ze voor staan.

• Levertijd

Snelle levering,en ook snel met reageren op de mail. Goede uitleg over het product bij eventuele vragen

Misleading Claims and Poor Service: A Disappointing Experience

I bought a Xiaomi vacuum cleaner advertised with “up to 65 minutes of runtime,” but it barely lasts 10 minutes per charge, even on low power. The claim seems entirely unrealistic and misleading. To make matters worse, Xiaomi’s customer service refused to offer a refund and kept stalling with unhelpful requests for “proof,” despite clear evidence of the issue. This experience has left me feeling deceived and unsupported. I wouldn’t recommend this vacuum cleaner—or Xiaomi’s products—to anyone. Be cautious about their exaggerated claims.

Bestelling supersnel afgehandeld

Hele goede ervaring (2x in korte tijd al) met deze webshop. Item besteld en snel in behandeling genomen en verzonden. Ook prettig contact gehad nadat bij één van de bestellingen het pakketje in eerste instantie niet was bezorgd.

• Levertijd

Snelle levering zelfs rond black friday

,‘s avonds besteld en al snel bericht over levering de volgende dag. Tussendoor telkens mail met status update. Prima service dus en ook nog een prima prijs.

• Levertijd

Produit conforme à la demande

Service client à l'écoute, j'ai commandé deux stylets j'en ai reçu qu'un seul. Dans la foulée le service client m'a renvoyé le manquant.

Prima product, snel bezorgd.

Snelle levering!

Goed, niks op aan te merken!

Order arrived really fast

I ordered a dash camera in Ireland and I got the order in 5 days. I totally recommend the website.

Surprising

The products arrived faster than expected and are wonderful. Thank you very much for the efficiency and great price, I will be making more purchases soon!

Amazing...

I ordered one Item and next day I had it in my door, pretty good and nice prices.

• Levertijd

Vlotte afhandeling en snelle response op vragen.

Zeer vlotte levering en afhandeling.

• Levertijd

Prima product voor een leuke prijs

Ik heb een cover voor de Xiaomi Redmi note 3 gekocht. Uitstekende kwaliteit en lekker dun. Past perfect en ik ben er heel tevreden mee.

Betrouwbare website

• Levertijd

Aankoop voldoet perfect aan verwachtingen!

Perfect product en snel (en zonder issues) geleverd.

Alles Prima

So wie es sein soll, geräuschlos, und gut. Jederzeit wieder

Ich bin sehr zufrieden

Super schnell und alles super topp danke

très bonne expérience

aucun problème avec les choses que j'ai achetées, recommandées. Ils envoient la commande très rapidement

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld