Voldoet aan de verwachtingen

Verlengstuk voor ventiel besteld en netjes de volgende dag in huis. Keurig op de hoogte gehouden via de mail. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

Fantastic

Very efficient company to order from, i wasn't sure if i payment had processed or not, sent an email and had a response within a few hours with a link to complete payment, i placed my order on the 13th of November and it was delivered on the 18th

Simple, rapide et arrangeant

Achat très simple sur le site puis suite à un soucis de stock, remplacement de référence très rapide suite à un échange e-mail avec le service client. Expédition du colis dès le lendemain, je suis ravi.

Prima prijs-kwaliteit

Goede levering

• Levertijd

Goed produkt en snel probleemloos geleverd.

Goed produkt en snel probleemloos geleverd.

Snelle bezorging, transparant.

Ik wilde iets kopen, ik bestelde het, en ik kreeg het de volgende dag. Juiste product kwam netjes aan. Geen gezeik, goede prijs, geen drop shipping, prima.

Falsches Produkt geliefert

Mit wurde ein falsches Produkt geliefert, ein kurzfristiger Ersatz erfolge nicht

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

snel, goed, betrouwbaar

Webshop biedt volledige informatie en de bestelling is eenvoudig en veilig te plaatsen. De levering werd tijdig aangekondigd en binnen de gestelde termijn!

• Levertijd

Bezorging geschiedde als afgesproken. Service is prima.

• Levertijd

goed geholpen, jammer dat er geen verkoop ter plekke kon

Waren in Barneveld, en reden naar het bedrijf voor een chromecast. de medewerker ws zeer behulpzaam alleen kon mij geen chromecast verkopen. dat kon alleen online. dus online besteld en betaald, maar wederom kon ik de chromecast niet krijgen, die moest opgestuurd worden . . . waarom moeilijk doen als het heel makkelijk kon...

Mooi product

Op zoek naar Led tv van 65” kwam ik via Tweakers(waarvoor dank) bij Techpunt uit. Heldere website, mooie producten en nog mooiere prijzen! Na bestelling prima followup. De levering was weliswaar een dag later, maar pakketbezorging is tegenwoordig niet meer binnen 1 dag te realiseren. Even aanpassen op de website. Tevreden gebruiker van een mooie Xiaomi Tv A pro.

Très bonne caméra

Service réactif et compétent

Wat een top service!!

Nadat een bestelling bij een andere winkel niet goed is gegaan heb ik Techpunt gevonden. Eerst telefonisch contact over vooraad en levering gehad, wat een zeer vriendelijk en duidelijk gesprek was. De volgende ochtend het product besteld. (75invh tv) Netjes diverse mails gehad, het bedrijf wat de levering doet ook zeer over te spreken. Wat een kan een bedrijf als een warm bad voelen zeg!! En het product, wauwiee!!!! Super tevreden over de algehele bestelling.

Mooi product

Heel mooi product dat snel geleverd werd. Werkt perfect en goede prijs - kwaliteit verhouding.

Ich war überhaupt nicht zufrieden mit Ihrem Service

Ich habe Ihnen eine E-Mail-Adresse in Deutschland gesendet und Sie haben sie nach Griechenland gesendet

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goede kwaliteit voor redelijke prijs

Niet al te dure oordopjes gekocht. Eenvoudige bestelprocedure en de dag erop al geleverd door Post NL. Prima allemaal.

De meid was erg goed

De meid was erg goed

Service bestaat nog

Mijn bestelling was snel binnen, deels defect. Kort schakelen levert mij snel nieuwe onderdelen op en een goed werkend systeem.

Reibungsloser Ablauf

Einfache Bestellung, schnelle Lieferung (nach Deutschland)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Techpunt is een topper

Overzichtelijke website, snelle levering en een goed product. Ik had een Sonos speaker, maar de Xiaomi speaker doet er niet voor onder. Alleen stukken goedkoper!

Super sehr zufrieden

Würde jederzeit wieder bestellen! Einfach und problemlos!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geen Nederlandse handleiding

Hallo, prima verpakt en snelle levering. Alleen geen Nederlandse handleiding. Misschien een a4 erbij met uitleg in het Nederlands. Leuk bij de kaart die jullie erbij stuurde.

Snel en goed

Good

Goog!!!

Parfait

Livraison rapide ,comme indiqué produit original

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld