Vor 20Uhr bestellt und das Produkt 3 Tage später immer noch nicht erhalten

Leider brauchte ich mein Produkt sehr dringend, weshalb ich mich für diese Seite entschied. Trotz der Bestellung gegen ca. 15Uhr habe ich das Produkt allerdings einige Tage später immer noch nicht erhalten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Niks te melden, dus het ging perfect!

Is helemaal goed gegaan.

• Levertijd

Unglaublich enttäuscht nachdem ich schon bezahlt habe

Bis jetzt sehr schlecht.Sie haben mir versichert meine Bestellung wäre angekommen,aber das ist sie überhaupt nicht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Always perfect experience

I’ve shopped there 3or 4 times and always it has been an absolute pleasure. Next day delivery it’s a real thing. Perfect shopping experience, customer care and ordering service. I’d highly recommend it

• Levertijd

Sehr gut, bis auf eine Kleinigkeit

Am Ende lief alles super, ohne Komplikationen und auch sehr schnell. Ein Wermutstropfen war leider, dass man mich nicht selbstständig(!) informiert hat, dass der von mir bestellte Artikel nicht mehr vorrätig war. Dies habe ich erst nach Nachfrage fast eine Woche später erfahren. Man bot mir direkt eine Alternative, auf Rückfrage wurde eine kurze Auflistung der Unterschiede beider Produkte erläutert (die Alternative war etwas teurer), ich bekam einen Link zur Überweisung des Differenzbetrags... das lief alles sehr gut. Keinerlei Beanstandungen. Diese kleine, aber fehlende Information über die Nicht-Verfügbarkeit des Artikel wirft einen kleinen Schatten auf alles und kostet leider einen Stern. Nichtsdestotrotz würde hier jederzeit wieder bestellen und den Händler auch weiterempfehlen!

Alles top!

Sehr übersichtliche Webseite, Produkte + Preise + Versandkosten übersichtlich und vertrauenswürdig zusammengestellt. Sehr gut! Lieferung schnell, Lieferschein per mail und in Papierform mit der Lieferung, alles top. Allerdings schon zum zweiten Mal schlechte Erfahrungen mit Versender DPD gemacht - Verpackung war zerrissen, eine Packung geöffnet, Produkt allerdings nicht beschädigt oder fehlende Teile, weshalb ich alles behalten habe.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mijn aankopen werden zeer snel geleverd

Insgesamt zufrieden

"VOR 20:00 UHR BESTELLT, MORGEN GELIEFERT" -> stimmt leider nicht. Nach Bezahlung und Versandbestätigung hat es mit DPD noch zusätzlich 3 Werktage gedauert, bis die Ware tatsächlich ankam. Bei Bezahlung per Überweisung war der Verwendungszweck unklar. Vom Kundenservice direkt eine freundliche Antwort erhalten. Insgesamt zufrieden.

• k.A.

Levering was snel genoeg.

Binnen 2 werkdagen was het binnen. Niets meegemaakt waardoor ik een slechte ervaring zou kunnen benoemen.

Mooie producten, snel geleverd

Heel blij met de kwaliteit van de producten. Goed verpakt en snel geleverd

Goede prijs

Versandverpackung nicht optimal

Bin mit der Bestellung sehr zufrieden. Es wurde schnell geliefert und das Produkt entspricht der Beschreibung (laut Verpackung). Nur die Versandverpackung wurde nicht gut gewählt. Original Umkarton wurde in eine dünne Versandtüte gesteckt. Dadurch war schon vorprogrammiert das der Karton eingedrückt wird. Nicht so schön, da der Artikel als Geschenk gedacht ist. Ich konnte noch nicht kontrollieren ob dabei der Artikel beschädigt wurde, da wie gesagt der Artikel als Geschenk bestellt wurde und noch nicht überreicht wurde. Für mich selber würde ich hier wieder bestellen. Geschenke nicht mehr.

• k.A.

Gekocht horloge en bandje

Makkelijk te bestellen snelle levering mooi product

Uitstekende aftersales

Het gekochte artikel was binnen een dag geleverd. Een artikel dat niet op voorraad was, is in overleg zonder meerprijs vervangen door een vergelijkbaar, maar duurder artikel. Is dat service of niet?

Bestelling snel uitgeleverd

Prima levering Bestellen ging snel Betalen simpel Levering next day (;-) Wat wil je nog meer.... Ben blij! Ga zo verder en groei!

Schnelle Lieferung - günstig und freundlich

Kundenkontakt ist top, die Preise sind top und auch die Lieferung ist rasant. Bei den Produkten sollte immer stehen, in welchem Land diese nutzbar sind (wie die jeweilige App einzustellen ist)

Super snel geleverd

Product voldoet aan de beschrijving prjjs is echt scherp en levering top.. dik tevreden.. aanrader

Kapotte/gebruikte camera gekregen!

Een vriend van mij monteert deze dashcams. Op zijn advies heb ik bij jullie besteld. Mijn pakket bestond uit twee losse doosjes. De voorcamera was dicht in plastic. De achtercamera zat in een doosje wat open was. Toen ik de camera eruit haalde, zag ik direct dat dit een kapotte gebruikte camera was. Monteur (vriend) komt helemaal uit Rotterdam. Eindstand: we hebben alles losgemaakt en kunnen het niet afmaken. Monteur moet weer terugkomen of ik moet helemaal naar Rotterdam om alsnog de goede camera te monteren. HELEMAAL K..!!!! Ps: jullie zeggen laagste prijs maar Bol.com vraagt hetzelfde.

Sehr gut

Ware gut schnelle Lieferung

Really slow.

They promised 3-5 days delivery. I ordered on the 24th of June. Today is July 5th and still no sign of the package. When I track it, there is no sign it’s even left the Netherlands. I’m so disappointed and can’t recommend this site at all. I specifically ordered from a site other than Amazon to support other businesses but this kind of result makes it so difficult and frustrating

• Would you recommend us? No
  • N/A

Vlotte service en zeer betaalbaar...

Onze Mi band 5 activity waakhond horloges lagen werkeloos in een kastje vanwege kapotte polsbandjes. Vervanging van de benodigde specifieke bandjes leek niet voor handen en indien wel zeker niet aantrekkelijk geprijsd. Beetje Googelen en zo kwam ik deze firma tegen. Een schot in de roos. Groot assortiment en vlot geleverd zonder de belachelijke prijzen van de gangbare leveranciers. Zoek niet verder, eindelijk weer een betrouwbare leverancier ontdekt.

Helemaal Top!

Goede prijzen en de volgende dag al bezorgd. Product was beter dan verwacht. Een welverdiende 10!

• Levertijd

Blitzschneller Versand, super Preise und sympathischer Kundendienst. Besser geht’s nicht

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ervaring over het algemeen goed maar laatste ervaring helaas niet

De spullen die het bedrijf verkoopt zijn goed en voor een goede prijs. Echter lijkt het bedrijf zijn processen niet op orde te hebben. Bij aankoop kun je kiezen voor een PostNL pakket punt wat geen pakket punt is dus het pakket is retour afzender gegaan. Mail gestuurd, daar werd op geantwoord dat het pakket opnieuw verstuurd ging worden. Helaas is dit niet gebeurd en is het pakket verwerkt als retour, wilde ik het product opnieuw bestellen maar nu uit voorraad? Werd me geadviseerd de duurdere versie aan te schaffen of te wachten tot het weer op voorraad is. Een foutje kan gebeuren, het gaat erom hoe je het oplost, helaas is dit niet de gewenste oplossing geweest en zit ik na 7 dagen nog steeds zonder dit product. Toch jammer voor een bedrijf wat verder wel goed spul verkoopt.

Goede kwaliteit - snelle levertijd

Snelle uitvoering van bestellingen. Professionele hulp als u vragen heeft. Goede productkwaliteit. Mogelijkheid om een ​​"set" te bestellen tegen een actieprijs. Ik kwam hier op aanbeveling en ik zal het graag verder aanbevelen. TOP !!!

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld