Foutieve levering, keurig en snel opgelost

Al eerder besteld bij deze webshop. Dit keer een dashcam besteld, welke snel, maar helaas foutief werd geleverd. Dit gemeld, en na retourneren werd het juiste exemplaar snel geleverd.

Gros problème avec le livreur CHRONOPOST France

Objet toujours pas livré de la part de CHRONOPOSTE FRANCE. Pourriez-vous me préciser si c'est un colis (box) ou une enveloppe ? Merci. Cordialement. ERIC LAURENCIN.

• N/A

Service Rapide et efficace.

Société extrêmement sérieuse et fiable. Commande passée un Lundi soir et reçue Mercredi ! Vraiment satisfait vous pouvez commander les yeux fermés.

Very late delivery

The website claims delivery is expected the very next day if ordered before 8 pm. It's more than a week now and I still haven't got my package.

• Would you recommend us? No

Hält, was er verspricht

Ich bin überrascht gewesen. Der Xiaomi Focus Pen für das MiPad 6s PRO war überall ausverkauft. Dadurch waren die Angebote eher überteuert oder ein Fake. Bei Techpunt war dies jedoch genau das Gegenteil. Guter Preis. Schnelle Lieferung und gute Kommunikation. Der Stift war natürlich original und hat sofort perfekt funktioniert. lch kann den Shop echt empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Weer een super vlotte levering van mijn bestelling

Gemakkelijk mijn bandjes kunnen bestellen en ze zijn super vlot geleverd. Dankjulliewel

Guter Shop, leider mit PayPal Gebühren

Mir war der Shop noch unbekannt. Ich benötigte ein Ersatzteil für meinen Staubsaugerroboter, welches ich im Original nur bei Techpunt fand. Der Versand aus den Niederlanden nach Deutschland war auch sehr günstig. Ich bin insgesamt zufrieden. Eine Gebühr bei Zahlung über PayPal ist aber nicht zeitgemäß und wenig kundenfreundlich!

Vlotte service

Besteld en snel geleverd artikel

Kommunikation langwierig

Nach langer Konversation hin und her, doch positiv abgeschlossen.

Goede communicatie en service

Mijn ervaring met Techpunt vind ik geweldig, vorig jaar een roeitrainer gekocht, dat ik dagelijks gebruik en zeer tevreden over mijn aankoop, nu ook een loopband besteld.

• Levertijd

Schnelle Lieferung zum top Preis!

Schnelle unkomplizierte Lieferung zum top Preis - alles bestens!

• k.A.

Snel en correct

Goede en snelle levering en een overzichtelijke website. Scherpe prijzen.

• Levertijd

Gewoon een correcte onderneming.

Zeer tevreden over dit bedrijf, diverse malen iets besteld, spullen worden snel verstuurd. Klantenservice ook zeer correct.

Alles super

Tolle Produkte & Preise, Lieferung war super schnell - top

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Hel fijne webshop met goede prijzen

Een dashcam gekocht in een mooie aanbieding. Goed verpakt, zelfde dag verzonden en de dag erna ontvangen.

• Levertijd

Producten en prijs prima, klantenservice zeer belabberd

Ik heb een dashcam besteld waarbij de deal was dat er een SD kaart bij zou zitten, die ontbrak gewoon. Mailen met Techpunt is niet heel eenvoudig omdat het lang duurt voor er reactie komt en als die er is kun je er niets mee; simpelweg loopt klantenservice steeds achter de feiten aan en doet zich er makkelijk vanaf. Dat is jammer want dit bepaalt in stevige mate de tevredenheid over Techpunt

Super Preis, Leistung

Lieferung innerhalb einer Woche. Preis und Qualität sind gut. Top

Brilliant

Brilliant from start to finish, and extremely fast delivery too.

Ik wil mijn bestelling artikel retour maar gaat niet

Ik heb een step gekocht ik wil terug frituren maar gaat niet drie dagen geleden heb ik gekocht

Gewoon helemaal goed!

Bestelling netjes ingepakt, producten van mooie kwaliteit en betaalbaar!

• Levertijd

De eerste keer, maar zal nog vaker bestellen

Bestellen ging vlot, maar ook het leveren was zeer snel. De volgende dag stond de bezorger al op de stoep.

• Levertijd

Ben er blij mee hij doet het geweldig en gemakkelijk op te bergen je kan het goed volgen op het scherm zoals op mijn iPhone.

Goede produktinformatie

Goed geadviseerd

Goed en betrouwbaar

Ear buds voor een mooie prijs gekocht, ook heel handig dat het door de brievenbus kwam.

• Levertijd

Ja geen problemen bij heg bestellen en ontvangen. Product voldoet ook aan wat ik besteld heb.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld