mijn ervaring was goed

• Levertijd

De goederen zijn op tijd en van de juiste kwaliteit aangekomen

Sehr freundlich und unkompliziert

Trotz großer Entfernung ging die Lieferung sehr zügig, alles in Ordnung und so wie bestellt, jederzeit wieder, die Bezahlmöglichkeiten waren sehr unkompliziert.

Commande rapide

Le produit est arrivé rapidement, merci

Snel geleverd, keurig verpakt

Goed te vinden op google, lagere prijs t.o.v andere leveranciers.

rapidité et sérieux

commande passé en ligne . prix compétitif et rapidité de livraison.

Bestelling geplaatst...goed op de hoogte gehouden en volgende dag alles netjes geleverd.....

Snelle afhandeling

Dank voor de snelle afhandeling.

Geleverd zoals toegezegd

Zal in toekomst zeker nog een keer bij Techpunt bestellen.

goekoop en snelle service

Ik kan niet veel over techpunt zeggen behalve dat ik het je kan aanraden, ze zijn namelijk over het algemeen de goedkoopste op gebied van xiaomi producten en ze verzenden snel.

• N/A

Würde etw. Noch in der Zukunft kaufen

Gott Sei Dank habe ich endlich vertrauenswürdige Online Shop für elektronische Geräte.

Impeccable

Produits d’origine livres très rapidement. C’est la deuxième fois que je commande.

Super Shop für xaiomi Produkte

Durch Zufall auf diesen shop gestoßen ! Und all meine Lieblingsprodukte von Xiaomi gefunden ! Bestellt und in 2 Tagen nach Hause geliefert bekommen! Super !

Snelle levering en prima product!

• Levertijd

De zegels op de horlogeverpakking zijn intact, maar de postNL-verpakking was beschadigd.

• Levertijd

Helaas kwam mijn bestelling aan in een open enveloppe waardoor er een deel ontbrak. Dit werd onmiddellijk opnieuw verzonden zonder problemen. Nu de Dashcam maar eens gaan monteren. Tot nu toe over Techpunt niets dan lof.

• Levertijd

Rapide, efficace et bon marché

Commande reçue très rapidement. Petite erreur de préparation de la commande qui a été instantanément corrigée. Service client au Top !

X

• Levertijd

So soll es sein! Schnell, günstig und transparent.

Xxx

Fijne shop.

Goede informatie, snelle levering en goed product.

dec kak klasnoСИП

• Levertijd

Dans l’ensemble, plutôt une très bonne expérience

J’ai acheté un purificateur d’air et son filtre chez eux, avec un peu d’appréhension au vu des différents commentaires plutôt négatifs. Le purificateur a été envoyé très rapidement, était à un prix très intéressant. Ils ont oublié d’envoyer le filtre mais après un mail au service client l’erreur a été corrigée. Je suis donc satisfaite de mon achat. J’espère que les prochaines expériences seront positives également.

Goede communicatie en levering.

Via Bol.com een Viofo A229 Pro 2ch besteld. Na twee dagen nog niet geleverd, hierna contact opgenomen met Fiovo.nl via e-mail. s’ Avonds al een antwoord ontvangen, hierin werd aangegeven dat het bestelde pas over een week weer geleverd kon worden. Via mail gevraagd of ik dan de Viofo A229 Pro 3ch kon ontvangen. Dit kon maar dan moest ik de eerste bestelling bij Bol.com op retour zetten om mijn geld terug te krijgen en de nieuwe bij Viofo bestellen. Dit alles gedaan en de volgende dag de bestelling in huis en een dag later mijn geld retour. Bedrijf reageert snel op de mail en denkt mee.

• Levertijd

Great website with fair prices

The products are of good quality and were delivered in 1 day.

snelle levering, goede producten

ik had nog nooit van dit bedrijf gehoord (en dan ben ik toch enigszins sceptisch aangezien er veel dropshippers of oplichters actief zijn op internet) maar nadat ik het verhaal achter het bedrijf gelezen had kreeg ik er toch vertrouwen in en heb een bestelling gedaan, ondanks dat ik wat laat op de middag besteld had werd de order de volgende dag al geleverd, je wordt prima op de hoogte gehouden van het leveringsproces , producten netjes en goed verpakt, ik had een dashcam en installatie kabel besteld en deze was hier zelfs goedkoper dan waar ook, ga hier vaker bestellen !

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld