Günstige Preise, schnelle Lieferung

Bin zufällig auf Tate techpunt gestoßen und war vom Angebot überrascht. Günstige Preise, übersichtliche Webseite. Die Bestellung erfolgte sehr schnell und die Kontaktaufnahme war perfekt.

Zuverlässige Abwicklung und Lieferung

Bestellte Produkt wurde kurzfristig geliefert,

• k.A.

Hat super funktioniert

Ich hatte auch so meine Zweifel, nachdem ich einige Rezessionen gelesen hatte. Ich habe dann eine Massage gesendet mit einer Frage, die sehr zügig beantwortet wurde. Dann habe ich mit Paypal bestellt. Der Stift wurde sehr schnell versendet und kam mit dpd schnell an. Es ist ein origal xiaomi Stift. Fazit: gerne wieder.

äußerst unprofessionell!!!! Eine Frechheit!!!!

Habe eine Induktionsplatte bestellt statt dessen lieferten Sie einen Reiskocher. Antwort: "Tut uns leid, vringen Sie das falsche Teil zu einer DPD Station (wohne am Land, keine in der Nähe!) und wenn wir es zurück haben senden wir Ihnen das Richtige!" Hallo so geht das nicht. Der Fehler war ja nicht meiner. Absolute Frechheit

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snelle levering, mooi product.

Mijn tablet werd, zoals afgesproken, de volgende dag al geleverd. Levering voldoet aan de verwachting.

Perfekt!

Von der Bestellung bis zum Erhalt der Ware lief alles reibungslos. Preis-Leistung ist hier unschlagbar!

Correct

Duidelijke website - snelle en correcte levering - beste prijs.

• Levertijd

Correcte & snelle levering van het juiste product!

Gemakkelijk bestellen, goeie prijs, dik voor mekaar!!

Goede prijs top spul

Ik vind dat je er goed geholpen word en goede uitleg en snel

• Levertijd

Vlotte en goede bezorging tegen een prima prijs.

Duidelijke informatie, zowel op de site als in de mail.

• Levertijd

Schnalle Lieferung. Super Preis.

Ware schnell und pünktlich geliefert.

Impeccable

Envoie rapide

Zeer snelle verzending, product zoals beschreven

De verzending was zeer snel, in de avond voor 20:00 besteld en de volgende dag in huis. De powerbank was goed verpakt.

• N/A

Produit conforme, livraison ultra rapide, merci !

Au top!

Snelle levering zonder poespas

Snelle levering zonder poespas

• Levertijd

Das product ist sehr gut

Kann ich noch nix zu sagen , da ich erst 1 mal bestellt habe

Excellent

J'ai commandé une pièce pour mon roborock, elle est arrivée très vite et le robot re fonctionne. Je recommande ce site à 100%

goed, snel en helemaal in orde !

helemaal tevreden

Bijna goed.

De eerste levering klopte het aantal bestelde en geleverde artikelen niet. Gebeld met de klantenservice. Wachttijd bijna 20 minuten, waarvoor wel excuses werd gemaakt. De fout werd direct hersteld zover prima. Het enige wat ik jammer vind is, dat niet vermeld werd, dat een vervangend artikel geleverd werd met uitleg waarom. Positief is de hele vriendelijke en behulpzame klantenservice.

• Levertijd

Snelle bezorging van orginele onderdelen

Mijn ervaring met imitatie onderdelen voor mijn robot stofzuigers zijn over het algemeen niet zo goed. Vandaar dat mijn voorkeur uit gaat naar originele onderdelen. De onderdelen door Techpunt zijn de orginele onderdelen geleverd in er keurige doos. Hierdoor kan mijn Roborock S8 keurig zijn werk blijven doen. (Betreft nieuwe dweil, filter en zijborstel )

• Levertijd

All fine, no problems and fast delivery

First time i have have bought somthing from Techpunt, I was looking for a new dascam, and found the model here at a lower price than i could find it in my own country. Next time i need somthing i will look here.

Snel en goed

Réactif et rapide

Mon expérience n’était pas satisfaisante au début à cause d’une erreur de préparation de commande j’ai dû renvoyer les produits reçus une erreur de leur part. Et tout c’est réglé rapidement pour pas perdre de temps j’ai recommandé les mêmes produits et tout est parfait maintenant j’attends mon remboursement de ma première commande. Je recommande personnellement TechPunt très professionnel. Et les prix sont très compétitifs.

Super schnelle Lieferung

Gute Preise, schnelle Kaufabwicklung und super schnelle Lieferung. Kann ich nur empfehlen!!!

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld