Prima, product, snel en correct geleverd

Prima, product, snel en correct geleverd. Tevreden ;)

Top Service

Sehr schneller Versand, Ware sehr sehr gut

Livraison ultra rapide

Livraison faite très rapidement. Commande arrivée en bon etat grace à un emballage approprié.

• N/A

Bestelproces is eenvoudig. Producten op tijd geleverd, compleet en goed

• Prijs N.v.t.

Schneller Versand und Top Qualität

Produkt wie beschrieben vom Original-Hersteller wurde zugestellt. Unser Staubsaug-Roboter ist wieder wie neu!

• k.A.

Le produit ne correspond pas du tout à la description

D'après la description sur https://www.techpunt.nl/fr/xiaomi-barre-lumineuse-de-lecture-magnetique.html: - il devait y avoir une commande à distance: il n'y en avait pas - le produit peut-être connecté à d'autres appareils intelligents, contrôlée par la voix... Rien de tout cela n'est indiqué dans la documentation du produit.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Gesucht, gefunden, voller Erfolg

Habe seit vielen Jahren einen Roborock Sau- und Wischroboter, seit einiger Zeit lässt die Leistung des Akku's extrem nach. Habe bei Ihnen einen Original Akku gekauft. Nun ist der Roborock wieder wie neu.

Supergoed

Ik bestelde voor 16:00 mijn robotstofzuiger en deze werd de volgende dag voor 12:00 geleverd. Ik werd uitstekend op de hoogte gehouden van het bestel en verzendproces

Schnell und zuverlässig

Guter Preis (niedriger als in anderen Geschäften), schnelle und bequeme Lieferung. Ich bin sehr zufrieden mit dieser Erfahrung.

prima spullen, goede levering

Prima webshop

Everything is perfect. Quick delivery

I like this store, because of xiaomi.

Super Service und Angebote

Alles hat bestens funktioniert. Sehr schnelle Lieferung und tolle Angebote. Gerne wieder.

Xx

• Levertijd

Prima product tegen een scherpe prijs

De bestelling geplaatst en de volgende dag is het geleverd. Het product dat we hebben aangeschaft voldoet bijzonder goed. Gelijk uitgeprobeerd en het werkt voortreffelijk.

• Levertijd

einfach super, schnell und unkompliziert

Ich hatte erst ein bisschen Angst wegen der Vorkasse und dann noch ins Ausland. Aber meine schlechten Gedanken wurden sofort beseitigt. Der Ventilator kam innerhalb einer Woche nach Bestellung. Er ist super transportverpackt. Wenn ich von Techpunt wieder was bräuchte jeder Zeit

Schnelle Lieferung und gute Preise.

Schnelle Lieferung und gute Preise.

Nul

Société incompétente tu commandes un truc On te livre un autre et il faut que tu renvois avant de recevoir Et je leur dit que j ai pas d imprimante et peux pas marcher A fuir absolument

• Nous recommanderiez-vous? Non

Klantenservice heeft goed geholpen

Uberfast

Profesional and very fast delivery. Next day delivery.

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Duidelijke webshop, snelle levering en concurrerende prijs

• Levertijd

Alles Super!! Schneller Versand und Lieferung!

Alles Super!

Ik heb een verkeerd product ontvangen

Ik bestelde 2 haylou gt1 en kreeg in plaats daarvan 2 haylou x1 2023

• Levertijd

Super snelle levering tegen de scherpste prijs!

Zeer dankbaar voor de snelle levering en duidelijke communicatie per mail. Via een online zoekactie naar de Beste prijs voor de Redmi Tab Pro kwam ik bij Techpunt uit. Na de bestelling werd het direct de volgende ochtend al geleverd. Keurig verpakt. Zeer content met deze prachtige en tevens betaalbare Tablet.

Goede service.

Naar verwachting

Product is naar verwachting en goed geleverd. Fijn om een winkel te hebben dat de juiste producten voor een goede prijs leverd.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld