Competatieve prijzen

Fijne website, betalings mogelijkheden ok, en het allerbeste de snelle levering

Perfecte service

Mijn smartwatch besteld en netjes de volgende dag geleverd, en goedkoper dan alle andere winkels.

• Levertijd

Geen gepaste woorden voor dus super geweldige service

Ik heb een dashcam besteld en de volgende dag gewoon geleverd zoals belooft op de website. Verder gewoon een super service en aardig Customer service staat je juist te woord. Ik kom hier graag terug met een glimlach

• Levertijd

Artikel keurig binnen de aangegeven termijn geleverd.

Duidelijke informatie omtrent produkt voor een scherpe prijs en keurig binnen de gestelde termijn geleverd. Artikel in goede orde ontvangen.

• Levertijd

Prima service en uitstekend product

Ik had wat vragen over de accessoires bij de Viofo A229 Pro (3CH) en de levertijd, het product was namelijk niet op voorraad tijdens het bestelprocess. Ik werd netjes de volgende dag teruggebeld met antwoord op al mijn vragen en het product werd zelfs voor de aangegeven levertijd aangeboden. Over het product zelf is weinig te zeggen, het is een top-of-the-line dashcam die met gemak zelf ingebouwd was (inclusief de hardwire kit voor de parkeer modus). Meer dan tevreden over het product en de service, aanrader!

• Levertijd

Snelle levering, maar daarna geen reactie meer

Online 2 items gekocht en die waren met een dag geleverd. Zo ver een prima ervaring. Jammer is dat je dan item wilt retourneren en een ander model zou willen aanschaffen. De support afdeling gemaild maar tot nu toe geen reactie op welke wijze ik retour moet sturen en/of hoe de verrekening moet plaatsvinden. Jammer. Dus alleen iets kopen hier als je precies weet wat je nodig hebt.

Goede ervaring!

Via de laagste prijs voor de gezochte dashcam kwam ik bij TechPunt. Ik had nog een aanvullende vraag mbt ‘Europese versie‘ En vond op de website nog een telefoonnummer en kon mijn vraag stellen en kreeg geruststellend antwoord. Bestelling gedaan en binnen 24 uur correct in huis! Complimenten!

• Levertijd

Bon vendeur, rapide, pas cher mais un peu de publicité mensongère

Dans l'ensemble je suis très satisfait de mon achat, et je n'hésiterai pas à commander à nouveau chez techpunt. Les tarifs sont très intéressants, la livraison est rapide et la communication avec le personnel du site parfaite, en français. Simplement le site annonce "Au-delà de 75 euros, pas de frais d'expédition" sans aucune astérisque ou restriction annoncée, mais en fait ce n'est pas vrai pour la France. Ce n'est pas que c'est un vrai souci, mais je trouve cette annonce mensongère, puisque c'est affiché sans détailler aucune condition pour que ce soit vrai. Mais à part cette petite déception, et que si vous essayez de suivre votre colis il faudra maîtriser le néerlandais, je suis très satisfait.

• N/A
  • N/A

Alles prima

Alles in guter Qualität, nur Lieferung dauerte etwas länger als angegeben, aber sonst alles gut :)

Goede ervaring na een korte misverstand

Goede ervaring na een kort misverstand

Geweldige service

Besteld en snel geleverd.

Parfait

Parfait et rapide rien à redire

Techpunt houdt belofte

Horloge besteld en binnen 24 uur ontvangen. Zeer blij met mijn aankoop.

• Levertijd

Fijn bedrijf met goede ondersteuning en communicatie

Hebben nu enige tijd een VIOFO A119 mini 2 ingebouwd in onze MB Sprinter en hebben hem - gelukkig nog niet nodig gehad. Nu aan willen we meerdere auto's uitvoeren met deze dashcam. De VIOFO A119 mini 2 is een product dat zijn geld meer dan waard is. Goede bouwkwaliteit en materialen. Super makkelijk in de bediening mede door eenvoudige connectie met bluetooth en wifi.

Snel besteld, snel geleverd

Prima uitgevoerde orde. Snel geleverd, echt volgende dag al. Is al heel wat vandaag de dag als je van andere afhankelijk bent.

Levering ging snel

• Levertijd

Snel gelevert goed qualiteit producten

Helemaal tevreden met het ervaring

• Levertijd

Bestelling steeds niet volledig geleverd na twee bezorgmomenten

Volgens mijn factuur waren alle bestelde producten op voorraad en dus ook bezorgd, maar alleen de helft van de bestelde producten zijn ontvangen. Na een telefoontje is er nog een bezorgmoment ingepland om de niet geleverde producten na te leveren. Helaas is het weer misgegaan en is één product steeds niet bezorgd. Hoe kan dat? Doet Techpunt geen QC om dit soort problemen te voorkomen. Zeer teleurgesteld.

• Levertijd

Product veel goedkoper dan bij andere websites zoals bol. Gratis verzendingen dag later in huis. Prima bepakt .Kortom aanrader.

• Levertijd

Snelle oplossing voor het probleem

Bedankt voor de snelle oplossing bij het bieden van een alternatieve oplossing voor het ontbrekende item

• Levertijd

Duurde even voordat de speaker weer op voorraad was, had hem alleen niet als preorder besteld, was flink duurder geworden, maar zag dat dit bij andere ook het geval was, tja dat gebeurt soms. Techpunt was nogwel de goedkoopste :-)

Sehr zu empfehlen.

Top Auswahl, super Ware. Schnell geliefert. Kontakt mit Kundenservice perfekt.

Alles super

Perfecte service ook als het mis gaat

Online verkoop zoals het hoort. Natuurlijk gaat er wel eens wat mis en vaak dan blijkt pas hoe het met service is gesteld. Bij Techpunt is dat perfect geregeld. Een product besteld dat niet meer leverbaar blijkt te zijn? Geen probleem, want een perfect vervangproduct wordt snel geleverd. En maakt PostNL weer eens een potje van de bezorging? Techpunt lost het vlot op door razendsnel opnieuw te leveren. De communicatie hierover verloopt ook snel, duidelijk en correct. Daar kan menig webshop nog wat van leren.

Positief, geen opmerkingen

Anthonie Fokkerstraat 59 C