Vriendelijk en nette service; kwamen snel met een goed bod

Vriendelijke en nette benadering door Auto Deals XL. Kwamen binnen één dag met een bod wat marginaal onder onze minimum prijs lag. Goed geregeld en goede service

Alles netjes geregeld

Alles was netjes geregeld zeer tevreden

Duidelijk, eerlijk en afspraak is afspraak

werd gebeld door een medewerker nadat deze mijn auto bij marktplaats had gezien. Hij legde de werkmethode uit. Kreeg hierover, nadat ik akkoord ben gegaan met het voorstel, een mail met de gemaakte afspraken. Dag later werd ik gebeld met een lager bod als dat ik had ontvangen. Helaas. Dank je voor jullue inzet!

Snel schakelen en een goede prijs

Snel , gemak , goede prijs ontvangen

Betrouwbaar En fijne service

Een heel fijn contact dat erg betrouwbaar over kwam. Een hele goede service en geen punten die nog naar boven kwamen.

Veel beter dan verwacht

Ik had mijn auto te koop gezet op Marktplaats, nadat inkoopsites van ANWB en OSW niet aan mijn beoogde verkoopprijs kwamen. Volgende dag kreeg ik een telefoontje van AutdealsXL. Of zij in hun netwerk mochten kijken of er interesse was voor mijn auto. Ik gaf aan daar weinig vertrouwen in te hebben, gezien mijn ervaringen elders. Maar ze hebben mij aangenaam verrast: binnen een paar uur had ik een acceptabel bod. En ook de verdere afhandeling verliep op rolletjes.

They got better than the price I asked for!

Great fast results. A must!

Maken belofte waar

Mijn auto stond op marktplaats . Toen ik gebeld eerst of autodeals XL de auto mocht aanbieden aan garagebedrijfen en wat mijn minimum prijs was. De dag erop konden we de auto al brengen naar een garagebedrijf , dit was wel 2 uur rijden maar zij betaalde de afgesproken prijs . Dit was meer als ik inruil kon krijgen . Je moet wel eerlijk vertellen wat de mankementen zijn .

Mooi concept ..nette deal

Duidelijke zaak ,nette benadering met een snelle en correcte afwikkeling ..

Uitstekend!

Duidelijke uitleg en 'n prettig contact. Keurige afhandeling.

Snel en goed geregeld

Ik had mijn auto op Marktplaats gezet en werd de volgende dag meteen gebeld door AutodealsXL. Ze hadden snel een goede deal voor me. Een dag later was mn auto dus al verkocht en aan een betrouwbare partij dus dat was heel fijn! Geen gedoe met particuliere bezichtigingen en de vrijwaring wat je anders zelf moet regelen.

Snel een goede match gevonden met een geinterreseerde koper

De afgesproken prijs werd bij aankomst alleen niet betaald. De koper vond toch dat er meer op de auto aan te merken viel. Op dat moment heb je 2 uur gereden en ga je mee met de prijs. Volgens mij kan dit voorkomen worden door meer details en foto's vóóraf aan de koper te overhandigen.

aangename verrassing

Nadat ik mijn wagen te koop had geplaatst werd ik door AutodealsXL op een nette professionele manier benadert. Na kort overleg heb ik de auto ook via deze site aangeboden waarna na 2 dagen een serieus bod kwam van een betrouwbare auto handelaar waaraan ik hem heb verkocht.

Snel, gemakkelijk

Ik had mijn auto te koop staan. Hierop werd ik gebeld met de vraag of ze mijn auto mochten aanbieden bij autohandelaren in 't land. Hier had ik mee toegestemd en na het weekend had ik een bod ontvangen waar ik tevreden mee was. Hierop volgend ben ik naar betreffende zaak gegaan en heb ik mijn auto na een korte testrit verkocht voor de vooraf afgestemde verkoop prijs. Hierdoor heeft het mij geen moeite gekost om mijn auto te verkopen en is heel het proces eenvoudig verlopen. Ik ben meer dan tevreden!

Zeer goede resultaten en professioneel

Een verademing met een andere kopen auto’s. Correct en adequaat contactpersoon en een zeer keurige autohandelaar. Was zo geregeld en naar ons een goede prijs eruit gehaald

Bereid tot het uiterste

Er kwamen een aantal biedingen die wij te laag vonden, maar er werd doorgezocht tot het juiste bod! Nette, duidelijke en snelle communicatie.

super

alles is heel goed verlopen

Boven verwachting goed

Ben van huis uit voorzichtig aangelegd, dus ging met enige scepsis het gesprek met AutodealsXL aan. Uiteraard de nodige reviews gelezen en toen de 'gok' gewaagd. Ik ben in contact gebracht met een degelijk autobedrijf dat een eerlijk bod had gedaan. Ook daar de nodige research naar gedaan, maar kon niets 'verdachts' ontdekken. Uiteindelijk heel snel en heel netjes de overdracht afgehandeld. Ik ben er van overtuigd dat het enorm uitmaakt wie ze op je afsturen. Ik heb misschien geluk gehad met een gerenommeerd autobedrijf. Hoe het ook zij, ik ben 100% tevreden.

Ik ben er superblij mee hoe het gegaan is auto moest snel weg dus dat kwam goed uit binnen een dag geregeld super

Meteen verkocht

Ik werd benaderd door auto deals XL. Ik was in het begin een beetje sceptisch. Dit verdween meteen. De volgende dag was mijn auto al verkocht en zonder onzin biedingen. Erg tevreden!

Snelle en correcte afhandeling van de verkoop

Vriendelijke en correcte afhandeling van de verkoop van de auto en de afspraken nagekomen.

Heel goed verzorgd

Alles was heel snel en goed geregeld , prima bedrijf.

Reageren snel en betrouwbaar

Zeer positieve ervaring met AutodealsXL. Prijs was snel rond en alles is snel geregeld

Erg klantvriendelijk

Na een paar uur een advertentie online te hebben staan werd ik gebeld of de advertentie ook door autodeals xl mocht worden aangeboden. Uiteindelijk ook via deze weg verkocht. Erg helpend dus met de verkoop van auto's.

Snel Auto verkocht door AutodealsXL

Ik werd gebeld of ze mijn auto mochten aanbieden op hun site. Na 1 dag al gebeld met een goed bod. Alles snel geregeld en ben enorm tevreden. Mocht je je auto aan willen bieden ga dan naar AutodealsXL.

Rinia van Nautaweg 3 B

9061 AA Gytsjerk