Prime geregeld

Ik wist niet wat ik moest verwachten toen ik werd gebeld door AutodealsXL. Maar ik ben aangenaam verrast door de snelle verkoop, zonder problemen, van mijn auto.

Bemiddeling op initiatief van AutodealsXL tot stand gekomen. Afspraken gemaakt via medewerker AutodealsXL. Afhandeling door koper, garagebedrijf. Alle aspecten snel en professioneel doorlopen. Zeker een aanbeveling waard.

ik zou het gelijk weer doen.

ik zou het gelijk weer doen een auto verkopen via autodealsXL zij vonden mijn auto op autotrack en vroegen of ze het mochten plaatsen op hun site, ze hebben nog duidelijkere omschrijving toegevoegd en de auto was in één middag verkocht. de service vind ik uitstekend ook van de koper.

geweldig

Precies gegaan zoals ze tijdens het eerste gesprek beloofd hadden👍👏

Was helemaal top, goed contact gehad en ze hebben echt hun best gedaan!

Goede ervaring, ze hebben echt alles geregeld en met goed overleg en het beste advies wat ze kunnen geven. Ben er zeer tevreden over hoe zij alles geregeld hebben

verrast door snelle verkoop tegen prima prijs

Mannen hadden snel een goede deal voor mij gevonden. Beter dan ik had verwacht.

Proffesioneel

Medewerkers van AutodealsXL zijn duidelijk in de communicatie en de afhandeling was snel en volledig.

Alles verliep perfect ik beveel autodealxl zekers aan.

Ik werd zelf benaderd door bedrijf nadat ik me auto op MP had gezet. Na mijn toestemming hebben ze mijn auto op hun netwerk gezet. En na een uurtje kreeg ik al een telefoontje dat er een mooi bod was. Dit was is na wat overleg een perfect bod. Als ik weer een auto zou verkopen zou ik ze zeker weer benaderen. Bedankt autodealxl.

Goed voor de verkoper.

De verkoper hoeft buiten de auto brengen niets te doen.

Reageert op advertentie geef ik mijn nummer bellen ze niet meer, jammer

Heb adv. geplaatst vragen ze met een bericht om mijn nummer, wachten wachten en ze bellen je niet, toch jammer as ls ze goeie reviews hebben. Moet ik dat geloven of hebben ze de hele familie reviews laten zetten?

Prima afspraken mee te maken

Prima mensen om afspraken mee te maken , en duidelijkheid geven

Gewoon netjes, helder en eerlijk

Ze waren over de gehele linie helder en super netjes

Komen afspraken na!

Prettig contact en snelle reactie. Keurig bod in mijn buurt en snelle transactie!

Netjes en snel

Kort zakelijk gesprek, snel geregeld en niet eerst een mooie beloftes via een site en bij inleveren 30% lager taxeren zoals bij ‘ik wil van mijn auto af’ steevast het geval is....

Top en professioneel bedrijf. Keurige medewerkers.

Heel soepel verlopen.

Duidelijk en vriendelijke benadering

Snelle afwikkeling verkoop. Groot netwerk. Goede afhandeling en bemiddeling met koper.

Prima geregelt en afgehandelt.

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Een aanrader.

Nette benadering en snelle respons

Klantgerichte benadering en communicatie over de telefoon. Prettig en niet opdringerig. Reactie binnen 2 dagen. Prima en snelle verkoop !

Wat ze beloven , is ook zo

Ik had er eigenlijk niet zoveel vertrouwen in .dacht aan lage onzin biedingen. Maar het bod was serieus. En levering prima geen gezeur .zou zo weer via jullie verkopen beter dan marktplaats Bedankt

Snelle duidelijke en goede service.

Benaderd via Marktplaats door AutodealsXL. Kwamen met een duidelijk en overzichtelijk voorstel. De auto snel en voor een mooi bedrag kunnen verkopen. Volgende keer zou ik zeker weer in zee gaan met AutodealsXL

Autodeals heeft mij in contact gebracht met de koper van mijn auto.

Ik heb de ondersteuning van Autodeals als prettig ervaren. Niet opdringerig maar begripvol.

Prima en snelle service

In korte tijd twee auto’s aangeboden en beiden waren binnen enkele dagen weg voor een redelijk bod. Goede en sympathieke begeleiding van AutodealsXL

Prima !

prima afspraken en keurige behandeling !

Goed, maar let op!

Snelle acties, betrouwbaar. Maar het blijven auto verkopers/kopers. Dus let heel goed op dat je echt elk krasje opnoemt bij de verkoop van je auto, want je rijdt naar de verkoper en dan begint het met dit krasje, dat krasje.... ik heb geboden op je auto, maar de beschrijving is niet volledig geweest, dus ik bied minder..... of ik doe het niet. Betaling en overschrijving bij koper was prima.

Duidelijke snelle afwikkeling

Rinia van Nautaweg 3 B