Snelle service.

Goede ervaring waren de auto in dagen kwijt voor een redelijk bod

Nette benadering

Het was snel en vlug af gehandeld

Goede en vriendelijke service.

Onderhandelen goed en goede service:)

Heldere communicatie, duidelijke afspraken, snel geregeld

correcte mensen, niet opdringerig, duidelijk voorstel en duidelijke afspraken. Ook de overdracht van de auto verliep geheel correct.

prima geholpen bij de verkoop van de auto

Wist niet dat dit bestond. Zij vonden mij op marktplaats en een koper in hun bestand. Snel en soepel.

Afspraak=afspraak; geen WijKopenAutos-praktijken !

Na een vervelende ervaring met de bandenschoppers van WijKopenAutos (prijs was 25% lager in werkelijkheid dan website-aanbod) kwam ik op AutoDealsXL terecht. Ook al duurde het bijna 1 week, ik kreeg een aardig bod en dat bleek in de praktijk ook te kloppen. Gisteren is de Aygo verkocht aan een keurig bedrijf, die de auto van boven tot onder inspecteerde... en de bieding gestand deed.

Perfect geholpen vriendelijk en super snel

Auto binnen 4 uur verkocht en voor een goeie prijs zeer vriendelijk geholpen en directe actie in een woord alles TOP

duidelijke informatie

Mijn auto stond te koop. Ik werd gebeld en men gaf duidelijke info zoals zij werkten. Prima afspraken gemaakt en komen afspraken na

Zeer positief

Had in het begin mijn twijfels maar afspraken waren duidelijk en zijn volledig nagekomen. Prima bemiddeling. Auto verkocht in 2 dagen.👍

Betrouwbaar, eerlijk en oprecht.

Autoverkoop is precies verlopen als was afgesproken. Deal met eerlijk en oprecht Autobedrijf Swart Heemskerk. Volgende keer weer naar AutodealsXL !

snel, makkelijk, duidelijk

Snel proces, en het afgesproken bedrag is direct uitbetaald.

De collega van XL heeft goede zaken gedaan en was nooit opdringerig.

Super snel geregeld

Zeer prettig in omgang en prima geregeld

Behoorlijk goed, met een minpuntje

Er was een detail aan de verkoop (staat van de banden) niet goed gecommuniceerd door autodeals xl. Algemeen zou ik oppassen om al te positief plaatje te schetsen. Uiteindelijk heb ik 500€ minder gekregen dan mij was voorgespiegeld en dat is echt veel geld. Uiteindelijk dus niet echt volop tevreden.

Snel en efficiënt

Toch niet de “ gegarandeerde prijs” gekregen 😬 Ik ben achteraf tevreden met de prijs die ik met de dealer bedongen heb, maar het koopcontract is niet gegarandeerd! Tip: Ik zou wel een nuance aanbrengen in de gegarandeerde prijs...

Snel verkocht en veel hulp gehad

AutodealsXL belde mij op maandagmorgen op omdat ik mijn auto in 't weekend op Autoscout24 had gezet. Of ze die via AutodealsXL mochten aanbieden. Dat allemaal gratis voor mij. Op woensdag hoorde ik het hoogste bod en ik twijfelde.... toen bood hij aan nogmaals met koper te bellen en er kwam nog een paar honderd euro bij. Op vrijdag de auto afgeleverd bij de koper (dat was wel ver uit de buurt en met trein terug). Prima verlopen dus. Uiteindelijk ruim 2000,- meer ontvangen dan bod via www.wijkopenauto's.nl. De moeite waard dus om via AutodealsXL te verkopen.

Vriendelijke mensen komen afspraken na zou ze iedereen aanbevelen

Afspraak is afspraak!

Nadat ik gebeld was door Autodeals XL of zij de auto gratis mochten plaatsen en promoten, dacht ik nog "zal wel niets worden, maar het is toch gratis". De volgende dag werd ik gebeld met de mededeling dat zij de auto voor mijn prijs konden verkopen. Een veel betere prijs als bijv. "Wij kopen auto's". Het was wel een eindje rijden naar de betreffende autohandelaar, maar daar werden vervolgens alle afspraken heel netjes nagekomen. Conclusie: boven verwachting!

Snelle en duidelijke handelswijze.

Ik werd op donderdag gebeld door Erik met de vraag of onze auto door hen mocht worden aangeboden ter verkoop. Vrijdag belde Alex met een bod, en dezelfde middag was onze auto verkocht. We hebben deze zelf afgeleverd bij autobedrijf Kroonenburg in Zwaag. Fijne mensen daar.

Redelijke prijs, snel afgehandeld

Redelijke prijs, snel afgehandeld

binnen een week auto verkocht en alles geregeld gewoon top

op deze manier snel van je auto , en alles top geregeld door autodealsxl

Sterke eerlijke communicatie

Voorstel was aannemelijk en oprecht, zij gingen op zoek naar een afnemer en belofte binnen 24 uur een bod

Snel, prettig en een goede prijs

Snel, prettig en een goede prijs

Simpel en snelle service

Ik werd benaderd door Autodeals xl om te vragen of mijn auto op de site mocht zodat autodeals xl kosteloos mijn auto wilde aanbevelen om op ruimere schaal kopers aan te trekken. Ik kan niets anders zeggen dat het allemaal heel makkelijk ging en mijn auto was binnen 2 weken verkocht. Contact tussen mij als verkoper werdt geregeld met een koper en alles ging heel vloeiend. Mijn ervaring is dus wat ik verwachtte en autodeals xl heeft zeker voor die goede ervaring gezorgd.

Prima geregeld, zoals afgesproken!

Naar aanleiding van een Marktplaatsadvertentie door AutodealsXL benaderd. Een prima bod ontvangen voor onze Fiat. Volgende dag bij het autobedrijf afgeleverd volgens afspraak. Ook daar prima afgewekt. Ga zo door AutodealsXL,👍

Rinia van Nautaweg 3 B

9061 AA Gytsjerk