Filtre

Fijne website met mooie producten en snelle levering.

Fijne website met mooie producten en snelle levering.

Ik ben netjes gebeld dat mijn bestelling waarschijnlijk niet optijd zou zijn voor de verjaardag van mijn broer. Echter kwam het pakketje toch optijd! Ik ben zeer tevreden over de communicatie van die vriendelijke dame aan de telefoon.

Prachtige jas en snel geleverd

Netjes verpakt en optijd geleverd

Je weet waar je aantoe bent.

Diudelijk, snel.

Snelle levering. En goed product

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

excellent

excellent servis

Supersnelle bediening...

Ook aan de telefoon problemen mee opgelost..keivriendelijk..super!! Echt fantastisch personeel!.. lieve groetjes Mieke

Te vrede

Goed product

Uitstekende en snelle levering

Goede en snelle levering

Alles prima

Snelle levering, goede prijs

Artikel volgens verwachting. Levering iets langer dan verwacht

Volgens afspraak

Positief gevoel aan over gehouden

Keurig geregeld

Vlotte levering en communicatie

Alles verliep vlot. Artikel is zoals beschreven.

Top bestelling

Bestellen ging soepel, voldoende keuze, goede kortingen. Top.

Handschoenen

Prima handschoenen voor een goede prijs.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Zie boven regel

Prima product

Prima warme handschoenen, alleen de maattabel gaf voor mij een m aan ,toch l besteld ,helaas nog te klein. Dus dat wordt xl voor mij.

Matig

Late levering, 2weken op mijn bestelling moeten wachten. Daar komt bij, (maar dat kunnen jullie niks aan doen) de postbezorging (postNL) heeft op EEN dag 3 keer de tijden van de bezorging verzet.

handschoen stug in het begin, even indragen zou ik zeggen

Kwaliteit is heel goed, handschoenen zijn warm, maar de maattabel klopt niet. Ik meette een palmomvang van 23cm en besloot de 2xl (25cm) te kopen. Deze past maar net. Ik adviseer altijd 2-3 cm groter te kopen. Kan wel een tip gebruiken om de handschoen snel soepeler te maken. Voor de rest een prima koop.

Redelijke service

Goed geprijst, redelijke service, Alleen levertijd was niet zoals de verwachting mag zijn. Tijdens mijn bestelling stond alles op voorraad op de webshop, dan mag je verwachten dat de bestelling 1 a 2 dagen duurt voor het op de mat ligt, het heeft ruim een week geduurd, en de leveing was ip 2 verschillende dagen als deelpakket. Als er een deelpakket word verstuurd, geef dan ook aan in de mail welke producten er verztuurd worden en welke in backorder blijven staan,

Alles was zoals vermeld op site en levering was ook vlug

Alles was zoals vermeld op site en levering was ook vlug

Almost exellent

All have went smoothly except that one item was absent on warehouse. Problem was solved prompt and on this Monday I got my order.

74 Spinveld

Breda 4815 HT