Filtre

Per ongelijk een verkeerde maat helm besteld. Na een telefoontje netjes te woord gestaan en was meteen geregeld echt top

Zeer tevreden.

Zeer vlotte levering. Alles duidelijk via mail op te volgen. Alles prima in orde!

Keuze beperkt, geen retourzending inbegrepen, te lang wachten op terugstorten aankoopbedrag

Bezorgen duurde langer dan de beloofde één dag. Prijs iets lager dan de adviesprijs. Pasvorm was niet je van het, daarom retour gebracht in de winkel want retourzending is niet inbegrepen. Nu moet ik maximaal 14 dagen wachten voor het aankoopbedrag wordt teruggestort....

Lange levertijd

Levertijd meer dan 2 weken.

perfect

product paste aan mijn normen en is ook op voorziene tijd geleverd geweest

goed !

netjes afgeleverd, duurde wel enkele dagen voordat het item geleverd werd...

Prima, goede service

Bestelling duurde wel even, en toen ik kreeg ik ook niet het juiste binnen. :( Maar.... dit werd razendsnel en uitstekend opgelost door de klantenservice! Chapeau! Ik kan dit bedrijf dus wel degelijk aanbevelen.

Goede service.

Snelle levering ,goed contact. Goede service en geen gezeur !!!

Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Makkelijk bestellen en snel geleverd, voor de juiste prijs

Klantenservice was goed maar levering te laat

Op de website stond 4 tot 6 werkdagen. Uiteindelijk was het 3 weken. Wel goed geholpen door klantenservice.

Monique van klantenservice is top!!

Na in de vestiging in Vianen aardig geholpen te zijn een bestelling geplaatst op de site, er werd mij gezegd dat een artikel bij de leverancier voorradig was. Dit bleek later niet zo te zijn vernam ik van de klantenservice, ik baalde behoorlijk want had het speciaal in de vestiging nagevraagd alvorens de bestelling te plaatsen. Na overleg met Monique ging zij haar best doen om er toch 1 te krijgen, dit is haar door haar inzet gelukt. Ik ben zeer tevreden over haar vriendelijke aanpak en mogelijkheden bieden. Het pakket is netjes afgeleverd. Dank voor Monique ( en collega’s) van de klantenservice!!

Eindresultaat naar tevredenheid

Motorbroek besteld en snel geleverd. Helaas na uurtje dragen de ritssluiting al kapot. Via telefoontje retourcode ontvangen en pakket afgegeven in filiaal Vianen. Bleef helaas weekje langer liggen dan de bedoeling. Daarna ruim een maand moeten wachten op reparatie ivm garantie. Na een belletje bleek hij juist die dag te zijn aangekomen en worden verzonden. Beetje rommelig de afhandeling voor mijn gevoel, maar broek is weer gemaakt en ik tevreden.

Snel en goed

Alleen vervelend dat ik mijn eigen aflever adres niet kon wijzigen (bestaand account). Maar met 1 E-mailtje (waarop snel gereageerd werd) is het aflever adres gewijzigd en het pakketje de volgende dag aangeboden op het juiste adres.

Goede Klantenservice!

Ik had een Alpinestars jas besteld, maar het duurde even voordat die in Breda aankwam. Dit had te maken omdat Alpinestars dicht was i.v.m vakantie. Uiteindelijk precies een maand verder heb ik mijn jas gekregen! Ondertussen veel contact gehad met een jongen van de klantenservice. Hij heeft me goed geholpen om mij elke keer op de hoogte te houden van mijn bestelling. Ik weet zijn naam niet meer, maar ik denk dat hij nog wel weet wie ik ben.

Prima geholpen

Prima geholpen. Aanspreekbaar op moment dat nodig was. Niet opdringerig.

Alles heel soepel.

Besteld,op de hoogte gehouden en netjes geleverd.

snelle deal

Correcte en snelle deal

Goed geholpen.

Goed geholpen en geadviseerd. Echt een aanrader deze winkel!

mooie doorwaai jas voor prima prijs

mooie doorwaai jas voor prima prijs, ben dr blij mee

Goede levering

Had wat vragen bij mijn bestelling. Werd goed geholpen. Vandaar dat mijn bestelling ook in goede orde is ontvangen. Zo hoort het

Handig, snel en doeltreffend.

Website is overzichtelijk, bestellen ging gemakkelijk en de verdere transactie ging prima. Hele mooie doorwaai jas, alleen jammer dat ie erg klein uitviel. M'n motorjas is XL dus ik denk een XL bestellen, maar die krijg ik niet eens dicht geritst. Jammer, nu moet ie omgeruild worden en moeten we even wachten op een andere jas. Maar tot nu toe is het goed zaken doen met MotorkledingOutlet.

Prima winkel, volgende dag bezorgd

Makkelijke website en snelle bezorging. Ook retourneren is gemakkelijk.

Prima, deskundig en vriendelijk geholpen

Na het bestellen en ontvangen van een John Doe Motorjeans, bleek bij ontvangst mijn normale maat deze keer toch te groot uit te vallen. Na contact te hebben opgenomen ben ik vriendelijk en vlot geholpen en was binnen enkele dagen de broek omgeruild en heb ik nu juiste maat. Bedankt en ga zo door!

Prima verzorgd

MAkkelijk te vinden en snel im huis

74 Spinveld

Breda 4815 HT