Filtre

Ik heb 1e bestelling geretourneerd kosten 7,25, en ruiling aangevraagd. Is het juist dat je bij ruiling de retourkosten niet hoeft te betalen? Heb 99,00 euro terug ontvangen, omdat laarzen minder kosten, echter weet ik niet wat deze kortere laarzen kosten. Met vriendelijke groet, Els Straver

Perfect, binnen 1 dag geleverd

Matig

Helaas problemen gehad met de leveringstermijn. Daar dit mijn eerste bestelling is bij M-outlet kan ik natuurrlijk niet beoordelen of dit stelsel matig voorkomt. Na levertermijn contact opgenomen wanneer het product geleverd zou worden. Helaas waren er problemen word naar oplossing gezocht? Ik vind dat klant hiervan tijdig op de hoogte gebracht kan worden. Uiteindelijk door klanten service alles correct opgelost.

Goed en snel

Snel goed geholpen daar mijn produkt niet onmiddellijk meer te ver krijgen was

Jammer dat ze geen retour label bij het artikel doen

Heb een artikel gekocht van €11,00 komt er nog €6,95 verzendkosten bij terwijl dit artikel makkelijk in enveloppe had gepast. Om het te retourneren nog een keer verzend kosten van €6,95 ben ik €13,90 kwijt op een artikel van €11,00. Dus dat ga ik niet doen .

Correct

Niet echt iets op aan te merken,enkel het duurde wel een volledige week voor het artikel afgeleverd werd

Makkelijk vindbaar

Zocht dames motorlaarzen voor een redelijke prijs , hier gevonden , netjes omschreven en goede foto bij product

Super klantvriendelijk

Eerste keer dat ik iet heb besteld. Artikel was niet op voorraad. Ik werd daar keurig over gebeld en direct werden mij 2 alternatieven geboden. Gekozen voor 1 alternatief. Volgende dag in huis. Dit is zoals het hoort.

Ben goed geholpen door de medewerkers

Wel had ik het prettig gevonden dat ik bij het bestellen de melding had gekregen dat het bestelde op dat moment niet op voorraad was.

snel geleverd en mooi verpakt

snel geleverd en mooi verpakt

Perfecte afhandeling

Goede prijs en zeer snelle verzending! Zeer tevreden.

Netjes afgeleverd

Snelle verwerking van de bestelling. Alleen jammer dat het pas na 3 dagen werd afgeleverd door post nl. 2 dagen andere bezorg tijden die op het laatste moment weer naar de volgende dag gezet werden.

Prima, snel en keurig

Netjes en snel geleverd.

Goed product levertijd (te) lang

Informatie rondom een redelijk trage levering had echt beter gekund

Prima winkel!

Vlotte levering. Doen wat ze beloven

zeer goed

De bestelling ging zeer vlot, en voldeed aan mijn verwachtingen.

Goeie hulp

Het product dat ik heb besteld voldoet aan mijn verwachting.

Persoonlijk vind ik het jammer dat door het ontbreken van een opberg hoesje mijn product niet binnen de aangeven dagen is geleverd. Verder ben ik wel tevreden.

Vriendelijke, deskundige verkopers

Als beginnende motorrijdster is je weg vinden voor kleding en bescherming lastig. Had bij motorkleding Outlet Eindhoven een tijdje terug mijn motorlaarzen gekocht. De verkoopsters had me zo goed geadviseerd, dat ik terug ben gegaan voor jas, broek en helm. Weer werd ik goed geholpen! Hele vriendelijke en vooral geduldige dames. Ik ben heel tevreden met mijn aankopen en kom in de toekomst zeker terug!

Ze zijn heel vriendelijk zorg ook voor oplossing en ze nemen de tijd om mij te helpen. Als je niet weet waar je paktje is zorg ze om even de tijd pakken om u paktje te zoeken waar die bevindt. Ze laten ook u weten wanneer je paktje zal ongeveer aan zal komen. Ik ben zeer te vrede.

Goed geregeld

Netjes afgeleverd

Tevreden klant

Snelle levering en duidelijke info als je het bedrijf Belt,vriendelijke dame die meteen kon zeggen waarom er lichte vertraging was . Ben zeer tevreden

Veiligheidshesje was aan de ruime kant. Dus in dit geval kun je een maat kleiner bestellen dan de maat aangeeft.

Uitstekende telefonische klantenservice

Telefonisch kontakt was zeer prettig en ben goed geholpen door iemand die haar werk serieus neemt en echt moeite voor de klant doet. Zo verkoop je tenminste wat en bind je klanten aan je.

Correcte prijs voor mijn limited edition helm, laatste stuks. Helaas bestelling oncompleet.

Pinlock voor vizier die erbij hoorde zat er helaas niet bij. Verpakking was leeg bij het openen. (Diefstal)?

74 Spinveld

Breda 4815 HT