Gewoon goed!

Helder vizier voor mijn Shoei Neotec 2 online besteld. Vlotte levering. 2 jaar geleden hier ook de helm aangeschaft (filiaal Vianen) perfect geholpen en ook binnenvoering aangepast voor betere pasvorm.

Tot nu toe goed.

Helm viel veel kleiner uit als verwacht. Retour was geen probleem, in afwachting van een nieuwe levering. Maat groter.

Snelle verzending

Bestelling is naar wens. Verzending was zeer snel.

Super, eerlijk en correct

Ik heb een mooie regenjas besteld. Top service

Goede service en vriendelijk personeel

Na een slechte ervaring bij MKC, waarbij de verkoopster alleen hun eigen merk aanprees, ben ik naar MotorKledingOutlet gegaan. Of het nu in de winkel is of telefonisch (tijdens de lockdown); het personeel heeft verstand van zaken, neemt de tijd voor je en is altijd vriendelijk. Daarnaast een groot assortiment en een goede prijs. Een absolute aanrader!!!

Snelle levering en goede m prijs!

Verkeerde maat besteld…1 belletje en alles geregeld! Dag later in huis.

Blij met mij bestelling

Gewoon prima!

Prima product. Idd de maat één maat groter nemen en racen maar

Ik had een motorpak besteld. Ik ben iets van gewicht bijgekomen en het pak paste niet meer. Ik heb hem teruggezonden na een telefonisch gesprek met een vriendelijke dame. Na ongeveer 1 week werdt mijn aankoopbedag teruggestort.

Top service!

Ik had haast met een artikel. Dit hebben ze vast op de post gedaan en de rest kwam een dag later omdat dat nog niet op voorraad was. Top dat ze op verzoek vast wat vooruit wilden sturen!

top en snel

Juist geleverd

Goede vriendelijke service

Mijn bestelde regenjas was niet meer leverbaar en ze hebben mij het nieuwere model die duurder was zonder extra bij te betalen opgestuurd. Top service! Remco

Matige service verlening

Ik had op 18 februari mijn bestelling geplaatst en bij mijn product stond vermeld dat het een levertijd had van 2-3 werkdagen. Uiteindelijk heb ik op 24 febr gebeld met de winkel in Breda en die meldde mij dat door hun straf van Revit ik geen handschoenen geleverd zou krijgen de komende week. Ik heb vervolgens op donderdag (geloof ik) wéér contact gehad met de winkel en ik zou waarschijnlijk vrijdag mijn order verzonden krijgen. Waarom nemen ze zelf niet de moeite om de klant even te bellen? Ik schrijf hieronder een nee! omdat ik vind dat de service beter kan op dit vlak. Ik zit trouwens nog steeds op mijn geld te wachten

goeie service, fijn geholpen

Ik had het via internet besteld en kreeg keurig een berichtje dat ik het kon ophalen in de vestiging in Breda. Daar aangekomen werden we vriendelijk ontvangen en hebben uiteraard eerst even lekker gesnuffeld. Toen het wat rustiger was bij de balie werden we direct vriendelijk geholpen en lag onze bestelling keurig klaar.

Prima dienstverlening

Alles is heel netjes afgehandeld. Alleen de levering van de bestelling liet zich naar de gangbare maatstaven iets te lang op zich wachten (11 dagen). Daar kan eventueel nog een beetje aan gesleuteld worden.

Netjes te woord gestaan,goed product

Goede service Zonder poespas

Vorig jaar per ongeluk een verkeerd Simpson vizier besteld, na een mailtje over en weer hebben ze me toch kunnen helpen met het juiste vizier die in Nederland niet makkelijk te leveren . Top!

Great price and service

Although with a little delay, the goods arrived perfectly. The price was really convenient. Super recommended!

Motorpak snel geleverd en na het passen iets te klein en om te ruilen tot nu toe ook goed geholpen en wachten op mijn nieuwe pak

Zoals verwacht

Goede service!

Bestelling kunnen annuleren zonder problemen en geld binnen de 3 dagen terug gestort.

Super service

Jas die ik besteld had, was niet meer leverbaar. Ik kreeg een alternatief aangeboden voor dezelfde prijs. Superservice en op en top vriendelijk

Goede service!

Barracuda Valdoppen besteld. Werd netjes gebeld dat ze uit Italie onderweg waren. (Nadat het langer duurde dan aangegeven) Zou zeker nog eens bestellen!

Ik ben met mijn jas die mij te krap zat naar een winkel in Vianen geweest om een andere te passen ik moet zeggen dat ik zeer goed behandeld bent en uiteindelijk met een goed gevoel weer naar huis bent gegaan

74 Spinveld

Breda 4815 HT