goede begeleiding

heb je vragen wordt je netjes te woord gestaan en komen ze met een voorstel of oplossing

Prima, snelle levering

Groot, goed assortiment, prima levering

Weinig communicatief

Mijnzoon heeft 13 april een helmvizier via de online shop besteld aflevertijd 5-7 werkdagen. Omdat het zijn verjaardagscadeau was en in de buurt was ben ik langs de winkel in Vianen gereden op 21 april Daar bleek dat het vizier in Italië besteld was en 23 april in NL zou aankomen. We zouden kans maken dat het op 27 april afgeleverd zou worden. 28 April heb ik gebeld met de zaak in Breda en het zou in een van de aangekomen dozen zitten, 5 mei heb ik weer gebeld en bleek ik net een bericht te hebben ontvangen dat de zending onderweg was, deze is 6 mei aangekomen. Ik begrijp dat een bestelling soms nog ergens anders vandaan moet komen en meer tijd kan kosten, maar meld dit dan! Ten eerste is geen enkele keer dat ik telefonisch keuze 1 heb gebeld de telefoon opgenomen, ik heb alleen contact gehad met een werknemer als ik een filiaal belde via keuze 2. Deze waren allen uiterst behulpzaam en netjes aan de telefoon. Ten tweede kunt u de klant een bericht sturen zodra een artikel niet voorradig is en ergens anders besteld moet worden en geef dan een realistische tijd aan. Verder is er in Vianen een prachtige zaak en de mensen die ik gesproken heb zijn allen enthousiast om er te werken.

Zeer slecht

Een helm besteld werd na 3 x er achteraan bellen en 2 weken later geleverd(terwijl die gewoon al die tijd in de winkel lag) werd later duidelijk na telefonisch contact, helaas te klein kan gebeuren, na 2 weken en 2x nogmaals er achteraan bellen later pas mijn geld pas terug, moet overal achteraan bellen gewoon meer dan een maand bezig geweest voor iets was een paar dagen had kunnen duren.

Ben erg tevreden over de hulp die ik heb gehad.

Goede service en netjes geleverd!

Laarzen die ik zocht waren nergens op voorraad en waren hier in de aanbieding maar ook niet op voorraad. Omdat ik geen haast had gewoon besteld. Later twijfelde ik aan de maat en toch even gebeld. Goed geholpen en andere maat in de bestelling gezet. Was even wachten maar netjes ontvangen! Bedankt!

Ga zo door

Goede zaak en snelle levering.

Veel keus en snelle levering.

Bestelproces ging vlot en gemakkelijk. Tijdige status updates toen 1 van mijn bestelde artikelen bij de leverancier vandaan moet komen en totale levering mogelijk uit kan lopen.

Snelle levering goede klantenservice goed product voor een scherpe prijs

We gingen voor communicatie set. Goed advies gekregen en er werd niet geprobeerd om je het duurste setje te verkopen, maar een set die aan onze wensen voldiet.

Service goed, levertijd was aan de lange kant

Prima winkel, contact kan sneller. Wel een vriendelijke dame aan de lijn gehad Levertijd kan korter.

Voldoende

Prima site echter retour moet eerst beoordeeld worden...

Tevreden

Ik ben zeer tevreden met mijn pinlock vizier, overzichtelijke site snelle levering en goed verpakt.

Product zoals omschreven, snel geleverd in goede verpakking.

Zeer slecht

Mijn bestelling via de webshop was gedeeltelijk niet voorradig. Kan gebeuren natuurlijk. De handschoenen die erwel waren waren ze vergeten op te sturen. Na 4 x bellen heeft een vriendelijke dame ze maar zelf in een doos gestopt vanuit de winkel. De andere handschoenen zouden media april er moeten zijn. 23 april gebeld. Datum was nu eind mei. Wederom was het telefoonnummer van de webshop niet bereikbaar. Een meneer uit de winkel in Breda heeft andere opgestuurd. Weliswaar een tientje goedkoper maar nu ben ik er tenminste van af. Ik koop nooit meer wat bij jullie! De mensen in de winkel zijn super aardig maar de webshop is in 1 woord RUK!! Lydia Cornelissen

Slecht met het terug betalen

Ik heb 15 April een motorbroek terug gestuurd via Post.nl op 16 April 13:05 uur is deze bij u bezorgd volgens postnl. Tot op de dag van vandaag 30 April is mijn €95 nog niet terug gestort. Ik vind dit niet kunnen!!

Zeer lange levertijd!!

Drie maanden levertijd , de levertijd werd steeds voor uit geschoven . Tot drie maal Kontakt met de winkel in Breda gehad, moet zeker vermelden dat het personeel zeer begrijp vol was en vriendelijke.., en dat zij hier niet aan konden doen het werd door de fabrikant buiten de winkel om uitgesteld. Het is gewoon erg vervelen!!!dat je graag je bestelde product niet geleverd krijgt .

Superfijn

Erg lang moeten wachten op mijn bestelling

Enkele weken moeten wachten op mijn bestelling bij Motorkleding outlet. Na het sturen van een mail pas veel later een reactie dat de zending vertraagd was. Het product (motortas) kwam weken later maar was goed verpakt en voldoet aan de verwachtingen. De informatie voorziening van Motorkleding outlet kan veel beter en sneller om je als klant tijdig te informeren. Dat producten door omstandigheden niet altijd op voorraad zijn begrijp ik, maar informeer de klant dan vooraf over lange levertijden.

Lang onderweg

Goed product, maar zo lang onderweg dat het als een verrassing overkwam.

Super service!

Super service

Alles is super goed verlopen vanaf het begin tot het einde . Alles verliep perfect . Alles netjes afgehandeld. En alles is precies zoals verwacht . Ik zal vaker mijn spullen bij motorkledingoutlet.nl

Besteld en geleverd!

Bij de vraag waar mijn andere vizier was werd daar meteen op geantwoord. Goede after sales.

Snelle eerste afhandeling, nu benieuwd naar vervolg

Op donderdagmorgen 22 april een mooi combi-leren-pak besteld en vrijdag 23 april al keurig netjes verpakt ontvangen. De knee-sliders waren alleen nog niet aanwezig en heb hier via het account op vrijdag 23 april een bericht achtergelaten. Het is nu 2 mei en nog helemaal niets gehoord. Maar ik verwacht gezien de eerste service dat het helemaal goed moet komen. Als ik komende week nog geen reactie ontvang maar even bellen. Met status van nu dus zeker nog goed en zou ik MotorkledingOutlet.nl aanbevelen.

74 Spinveld

Breda 4815 HT