Ik heb na 3 weken mijn bestelling nog steeds niet gekregen

3 weken geleden schoenen besteld, maar nog niets ontvangen, na 2 x bellen kreeg ik ook 2 keer hetzelfde antwoord. Dat het aan postnl ligt

Zeer goed geholpen aan motorkleding

Wat een aanbod! Genoeg keuze. Motorkleding voor mijn vrouw en mezelf gekocht. Vriendelijk en professioneel personeel. Tnx

Vlotte levering veel keuze

Ga de volgende keer weer bij hun bestellen

Alpinestars sliders

Artikel voldoet aan verwachting. Even wachten door corona. Tevreden over service!

Prima levering

Mooi optijd bezorgd en het juiste product.

Geen voldoende waard.

Twee week terug op een maandag een tweedelig pak besteld + laarzen. Op de site staat vermeld: ‘ voor 17:00 uur besteld, morgen in huis.’ Niks van waar. Ik heb woensdag gebeld waar het bleef. Een mevrouw aan de telefoon gehad en die zei dat ze de drukte niet aankonden blah blah blah. Haal het dan van je site af, ontstaan er geen miscommunicaties. Vrijdag ochtend heb ik weer gebeld of het inmiddels onderweg was. Het antwoord was: ‘ nee, we wachten nog op het pak dat uit Vianen moet komen want de bonnetjes printer was stuk.’ Naar mijn mening een lulkoek verhaal. Wees gewoon eerlijk dat je niet kan leveren. Zegt de mevrouw aan de telefoon:’ wil je je bestelling anders annuleren?!’ Nee dat wilde ik niet. Ik wilde de spullen krijgen waar ik ruim €900 voor betaald heb. Uiteindelijk is het vrijdag middag verzonden en heb ik het zaterdag ontvangen. Ik vind het niet erg als het langer duurt, maar haal dan jullie dik aangeplakte reclame van:’ voor 17:00 uur besteld, morgen in huis’ van jullie site af. Ook vind ik als je weet dat het langer gaat duren, dat jullie mij zelf moeten bellen en dan niet afwachten wanneer de klant gaat bellen. Al met al een naar gevoel overgehouden en ik zal dan ook zeker niet weer hier iets gaan bestellen.

perfecte service!

Meer dan tevreden

Te lange levering

Moest te lang wachten voor de levering. Ook al was het vermeld.

Overzichtelijk (specifiek), duidelijk, compleet en snel thuis

Zie zin :D

Fijn contact gehad, erg meedenkend toen bleek dat mijn jas niet op tijd geleverd kon worden

Fijn contact gehad ook toen bleek dat mijn jas niet op tijd geleverd zou worden

Goedkoop en op tijd bezorgd. Mooi assortiment motorkleding.

Ik kan er niets van zeggen omdat ik nog niets ontvangen heb.

Ik ben niet onder de indruk. Vrijdag 12 maart besteld en vrijdag 17 maart nog niets ontvangen.

Zeer goede service

Prima opvolging en snelle levering. Produkt precies wat ik wilde.

Erg snelle levering, geen gedoe en een goede service

Erg snelle levering, geen gedoe en een goede service

Snelle levering, en super service

Na het besluit de hjc b20 aan te schaffen prima prijs gevonden. Helaas werkte het ding niet. 1 telefoontje, afspraak gemaakt en door de vestiging in Vianen de boel aan de loop gebracht. telefoon en navi geinstalleerd, top gedaan!

Slechte service

2 keer een afspraak gemaakt om teruggebeld te worden bellen niet terug. Spullen niet geleverd gekregen wel betaald slechte service

Great

The product was great, very happy with it, Just the whole order process took a bit too long and I just got an email confirmation at the last minute, would be nice to hear from you a bit earlier, other than that very happy with the service, will buy there again!

doet de naam WEB-SHOP geen eer aan

slechte ervaring door lange reactie- en levertijden terwijl 2 a 3 dagen op de site stond aangegeven. blijkbaar werkt de web-shop alleen van 8 tot 5 op werkdagen. eerste bestelling duurde 6 dagen en het omruilen duurde 11 dagen. vooral de omruil "service" vind ik niet zo best.

Super service en snelle verzending.

Goede service en snelle verzending Heb een artikel retour gestuurd en kreeg binnen een paar dagen al bericht via de mail dat het goed was ontvangen en een dag later mijn geld terug gestort.

Makkelijk, snel en goed

Makkelijk en snel een bestelling plaatsen. Communicatie was goed en bestelling werd snel en goed verzonden.

Naar verwachting

Lange levertijd

9 dagen moeten wachten op een motorbroek die op voorraad was. Dit mag een stuk sneller Uiteindelijk wel netjes geleverd.

Over het algemeen goed Alleen stond op de doos vermeld waar de helm in zat deze 69,-euro kostte terwijl ik 79 ,- euro moest betalen en de verzending gratis was volgens de site voel ik me toch wat beet genomen helaas

Goede en snelle service

Maat groter moeten bestellen dan normaal

Geen bestelling gekregen

Geen bestelling gekregen.